122

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Май не сте чели какво каза американския президент за разрухата в България. Даже и той си призна, че те са го направили"Прав си. Изключително си прав. Американците са наши врагове. Те ни мразят. Американците мразят балканците,руснаците и нас- българите и сърбите. Американците са главните виновници, затова че умориха българския народ. Тровят ни с храни-гмо , носим дрехи втора употреба, има висока смъртност, и това благодарение на ЕС, САЩ и продажниците от ул. Козяк-Лозенец, София.

121

Анонимен

преди 5 години

Като прочетеш историите на Велика Албания, Велик Бангладеш или Велика Украйна и те хваща срам да кажеш, че си българин. Мен ме е срам да кажа, че от 1300 години, 800 сме били под робство, 300 диваци и 200 пияни.

120

А защо?

преди 5 години

А защо да има толкова много села? Нормално е на 10 километра да има ферма с десетина души и индустриални зони около магистралите. Не е нужно всяка сутрин камион да кара 20 жени с мотики на полето. Не беше нормално студенти, ученици и войници да прибират реколтата, а текезесарите да крадат. Сега в магазините има всичко. Ха наздраве!

119

Анонимен

преди 5 години

Май не сте чели какво каза американския президент за разрухата в България. Даже и той си призна, че те са го направили.

118

Ludoto Lenche

преди 5 години

..kade e onzi "intelekt " s magistarlite be ?!??

117

Анонимен

преди 5 години

Мафиотският вариант на демокрацията и пазарната икономика в България ни довърши. Турците ме можаха да ни унищожат за пет века, но демократите успяха за 28 години с мощната подкрепа на САЩ и НАТО.

116

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи пък,как ще отгледаш деца с 500-600 лева заплата?

115

Анонимен

преди 5 години

До това работя" Няколко пъти посещавам френски села!Нищо общо с нашите!Разликата е ужасяваща!"Мда, много е лесно, българите ( включително и богаташките българи от кварталите Лозенец, Центъра, Бояна и др. в София) да налитате на чуждото, красивото и готовото. Защо не искате да направим нашата си Родина добра з аживеене, а искаме все чуждото?

114

БОЙКО УБИ

преди 5 години

селото и България!

113

Анонимен

преди 5 години

Българите трябва да стегнат коланите (в преносен смисъл), да се самодисциплинират. Ако искат да има българска раждаемост, българите трябва да:- са хетеросекуални двойки, състоящи от мъж и жена- българките да не си сменят мъжете като носни кърпички. Да се спре хойкането, изневерите, лекия, разпуснат начин на живот- абортите сред българите да се забранят. Нямат оправдание онези българки, които искат да направят аборт, защото той ( българинът, а не НЕбългаринът) е "грозен" и беден, а не мутра

112

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи пък къде я видя тази свобода?Всички във всички медии се цензурира,а който не слуша му се случва случка,като на Иванчева.

111

Анонимен

преди 5 години

Българинът е странна птица. Хвърля вината на кой ли не, само не и на своята "интелигентност". Свободата Санчо, свободата не е за всеки!!! Великият Роналд Рейгън ви подари тази СВОБОДА, ама *** е по гламав и от Санчо Панса. *** е свикнал да живее бедно, но и мързеливо при комунизма. Как сега да се промени. Затова милее за Бай Тошо, Вожда. Той ги лъже, че им плаща, а те го лъжат, че работят. Е те така.....

110

Анонимен

преди 5 години

Къде ги видя демократите в БГ? Гергов, Дойнов,Ананиева, Станишев, Ганчев, Аспарухов... Списъка с хората, които продължават да притежават страната, не е много дълъг. Същите червени руски *** от времето на соца. Ако нямаше "жителство" в соца и не се стреляше по границите, не селата - държавата щеше да се обезлюди още тогава.

109

Анонимен

преди 5 години

Празните къщи нали си имат собственик. Какво ще ги национализират ли?

108

Анонимен

преди 5 години

До РускийСпри да пиеш!Явно си прекалил,както с пиенето,така и с незнанието.

107

Анонимен

преди 5 години

Ами , българи, не се страхувайте да раждате деца! Раждайте! Аз разбирам , някои сред българите да НЕ могат да имат деца поради заболяване, но тези, които могат да имат деца , защо НЕ желаете да имате още 1, 2 деца? Или предпочитате да имате само по 1 наследник/наследница, но не и второ и трето дете? Купувайте къщички на село, а не в малките ви апартаменти да се тъпчете като цаци в консерва .

106

Анонимен

преди 5 години

Друго си е на двора,да си откъснеш я череши,я праскова или слива,я черници,я орехи или бадеми,я някоя смокиня,да седнеш на сянка под лозата със студена бира в ръка,някое фонтанче.И децата да си играят на воля.Да направят в края градовете такива квартали с къщи и с по два декара дворове,няма да е зле.

105

Анонимен

преди 5 години

Това, което се случи в България след 1989 година стана по заповед на САЩ. Харесва ли ви днешна България, защото утрешна няма да има....

104

Анонимен

преди 5 години

Мутрите, които управляват България от 1989 година стриктно изпълняват нарежданията на задокеанските си господари за обезлюдяване на България. Засега доста успешно. За 28 години демократите свиха наполовина населението на България. В тези 7 милиона по официалнта статистика влизат и 3 милиона, коитпо не живеят в България и никога няма да живеят тук.

103

Анонимен

преди 5 години

Такова мачкане и грабене на народа през годините преди и по време на демокрацията,че и сакатите бягат от България!Даже и ромите не могат да спрат отрицатения прираст.