107

Анонимен

преди 5 години

абе, форумни плъхове, Олимпик не е фалирал, той е клон на Кипърско дружество и не може да оперира, тъй като му е отнет лиценза за застраховател по кипърския закон. да фалира означава да не е ликвиден и да се открие процедура по неъстоятелност, но това е една материя дето съм учил 6 години... това че у нас КФН е един тумор е друг въпрос и наистина държавата цмуче като пиявица от нас...

106

Анонимен

преди 5 години

"Поне като са едни ще крадат , ще крадат па ще спрат."хаха. Блажени са вярващите!

105

UFC

преди 5 години

защо се позволя толкова роднини да искат парички, слагаш таванче при ПТП загинал и ако искат да си делят паричките ако искат един само да ги вземе

104

Анонимен

преди 5 години

С 1 милиард лева приходи за миналата година за българските застрахователи да не мислите че са изплатили дори 1/10 от тази сума за компенсации за ПТП?

103

до 109

преди 5 години

Порочно е да си избереш едни да сучат 4 години и после да си избереш други да сучат 4 години и после да ги завърташ така до безкрай. Поне като са едни ще крадат , ще крадат па ще спрат.

102

Анонимен

преди 5 години

Разни *** като минкажат стига сти ривали и ме хваща диария! *** облъчени ***!

101

Анонимен

преди 5 години

От 70-те години на миналия век, колата не е лукс, а необходимост, но ГЕРБ се опитват да ни върнат 50 години назад и колата отново да стане лукс.

100

До 105

преди 5 години

Спкойно, има кой да смени Боко. Тези приказки за по-малкото зло отдавна са отживелица! Обнови си тролския речник! Смешен си, да не се изразя и по друг начин. За твоя информация герберската *** не е по-малкото зло, а най-голямото зло достигало българите! Това е национална трагедия и не е избирано от гласоподаватели, а назначено от цру! Как и да гласуваме, винаги герберунгелите фабрикуват изборите!

99

До 105

преди 5 години

Твоя начин на мислене е изключително порочен - за кого щял да гласува!? Винаги, когато човек си мисли, че избира по-малкото зло, гласува за най-голямото зло.

98

opa

преди 5 години

Айде стига сте ревали всички. Колата е все пак някакъв вид лукс. Безбройни брички, паркирани на всички полянки, които бълват гадна смрад. В Германия, който не знае, гражданската си е едни прилични 1000 лв минимум на година, каското х 2. Плащайте си данъците, модернизирайте се и мислете за природата. Който не го отърва - колело, пеша и метро.

97

Анонимен

преди 5 години

ГО трябва да се плаща към Министерството на транспорта и събраните пари да отиват за поддръжка на пътната инфраструктура. Сега чакайте пари от фалирал частник.

96

Анонимен

преди 5 години

Е за какво ни задължава държавата тогава да се застраховаме, като не компенсира фалит на застрахователя и задължава хората да си плащат двойно за една и съща услуга? Държавата не си спазва задълженията, пък иска гражданите да са изрядни.

95

Анонимен

преди 5 години

И кой ще дойде като ги свалим? БСП ,Реформатори, Кунева, Царя КОЙ? Същата банда. С гласуване от 50% на население не става. Гласуват само роми, роднините им, фирми свързани със статуквото, държавни служители. Каква промяна искате като никой не ходи да гласува за нещо различно.

94

До ГЕРБ

преди 5 години

ГЕРБ, къде е държавата?

93

Анонимен

преди 5 години

В Кодексът за застраховане пише, че клоновете на чужди застрахователи в България правят вноски в Гаранционния фонд. Пише и че Гаранционния фонд поема плащанията при фалит на застрахователя (обявяване в несъстоятелност). Защо сега се говори друго от КФН и от фалиралия застраховател?

92

Анонимен

преди 5 години

До професионалист 2 - като гледам минусите на коментара... на някои явно ще им се услади да плащат обезщетения за ***... явно не осъзнават, че всъщност те ще го отнесат, децата им и прочие... държавата подържа фонда, ние държавата... матрял, вместо да изметем ***, цъкаме минуси...

91

Анонимен

преди 5 години

Това с фалита на застрахователя е КТБ номер 2!!!! Хората са си платили, но сега се оказва, че трябва да плащат отново. ДЪРЖАВА НЯМА!!!!

90

Анонимен

преди 5 години

До гт - като опукаш един катун тъмносинкаво-кафеникави 20 лева няма как да те оправят... ГО масово е за такива случаи... смятай като джанго без окови има 10 чавенца 2 женички, 2 родители, 15 братчеда, 4 баби и дядовци, събери ги, чукни по средно 200к на глава обезщетение... бая над 20 кинти ще дойдат :)

89

extremist

преди 5 години

МИСЛЯ ДА СТАВАМ ПОЛИТИК ОТ ГЕРБ. ЩЕ СИ КРАДА СПОКОЙНО...

88

69

преди 5 години

Че кой им е крив на избралите кипърската оф шорка? Ликвидацията е по кипърските закони.