94

Анонимен

преди 5 години

Тук някои са обсебени,зомбирани и каквато и тема да се зачекне,в главите са им са само комунисти и нищо друго,нула,зеро.Лягат и стават с комунизма,който никога не е съществувал в България,дори социализма от 30 години си замина,но на тях в главите има само комунизъм и пропаганда.Аман от ***!Гледат само назад,а не виждат мафията днес,изсмукваща държавата,колко удобно!Между другото какво стана с децата с увреждания?А с пенсионерите и повишаване на пенсиите,които обещаха?

93

Анонимен

преди 5 години

Докъде ни докараха тези тиква, пъпеши, ***, патриоти, шматки и прочие ***? България е на последно място в ЕС по всичко. Изпреварват ни всички, по всичко, с много и все повече.България отдавна е в кома. имунната й система е на нулево равнище. Дебилизирането е пълно.България е бедна и в безпътица. Мафията унищожи държавността. България е безпомощна пред шепа ***. Криминално-мафиотският рак пусна метастази навсякъде.

92

Анонимен

преди 5 години

"Комунистическият диктатор Тодор Живков превърна България от страна на розите в страна на склерозите."

91

Анонимен

преди 5 години

Неграмотен изверг, болшевишки масов убиец, сатрап и комунистически ***. Затова и оная *** от врачанско му носи цветя на паметника в село Правец. ЖИВОТНИ!!!

90

евроатлантизЪмЪ

преди 5 години

- закрити 420 училища в последните 10 години- последната една година над 100 хил. българи са емигрирали- раждаемост по-ниска от времето на Втората Световна- най-бедната страна в ЕС - 2.4 милиона живеят под прага за бедността- най-корумпираната и най-обезлюдената страна в Европа- първо място по смъртност в в света- над 2,7 милиона работещи бедни- над 2 милиона пенсионери, едва оцеляващи с пенсия от 200 лева

89

Анонимен

преди 5 години

До Един полу-грамотенНе е бил полуграмотен,защото е учил в печатарско училище,освен това е бил и царски агент и надали за агент ще вземат някой неграмотен.А историята по-горе,започва от Дьо Гол,събитията в Унгария и Чехословакия са следствие от събитията с генерал Дьо Гол.

88

Анонимен

преди 5 години

А бе. Какво става с визите за САЩ. Нашите атлантически партньори отмениха ли вече визите, нали САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС, а България вече 11 години е пълноправен член на ЕС, или? Спазват ли САЩ договора с българските си атлантически партньори или най-презрително xpачат в лицето на българите. Щото ние си спазихме договора и отменихме едностранно визите за нашите атлантичесло партньори САЩ.

87

КГБ

преди 5 години

Обърнали ли сте внимание, че децата на всички висши партийни функционери и нуменклатурчици се учат в щатите или прогнилата западна Европа? Комунистите са лицемери. Те искат същите блага, които искат и нормалните хора. Само, че искат да ги вземат без да се трудят за тях. По-сладко им е да ги имат наготово. Ако наготово не може, тогава да ги откраднат насила. Комунист брашно не мели.

86

Един полу-грамотен

преди 5 години

Един полу-неграмотен печатар (Тодор Живков) управлява България повече от 36 години с помощта на СССР и БКП като през 1989г. остави България с 15 милиарда долара външен дълг и на икономическото дъно в пълна разруха и недоимък. Да ни е честито другари...! Слава богу и СССР и БКП и печатарят вече ги няма...

85

Анонимен

преди 5 години

Време е Бсп да си отиде в небитието,за да погледнем сериозно проблемите пред България.Защото съществуването на Бсп е проблем номер 1 за държавата ни.

84

Терсенето

преди 5 години

Комунизма никога не е умирал, защото не се е раждал. Във скандинавските държави успяха да изградят социализъм. Във България са на власт възможно най простите хора, пребоядисани според обстановката. Начело във момента бате ви Бойко, най младия член на БКП, сега първи антикомунист.

83

Че ГоБара

преди 5 години

Комунист власт взима само с кръв и с кръв я дава. Комунист икономика не може да управлява. Независимо дали става въпрос за компания, предприятие, община, министерство или държава. Ментално е увреден да разбере принципите на иконимиката и има фундаментално криво разбиране за разпределение на благата. Единственото оправдание на комуниста за неуспехите му е: "вижте то и преди беше зле или то пък сега щото е по-хубаво", но така само косвено признава, че философията му е сбъркана. Комунизъм ли? Мерси

82

до анонимен

преди 5 години

Комунизма умря. Ако беше някакъв много хубав строй нямаше да се разпадне.-------Да, комунизма умря, а днес сме свидетели на края и на западното социал-демократично общество!Иде времето на технокрацията и диктатурата, но преди това на революциите, гражданските, религиозни и етнически войни.На огромните маси от бежанци търсещи спасение от глада, войната, болестите, сушата, природните и социални катаклизми.Абе, предстоят ни интересни времена!

81

ФакСоца

преди 5 години

Комунист власт не може да вземе честно или нормално. Особено българския. Нека бъдем горди с част от големите постижения на нашите соц гадове:Атентата в "Св. Неделя", постоянните набези по мандри, фабрики, влакове (респ. жп. линии), агресията към интелигенцията след 09.09.1944г, гениалното предложение да се изплюят на завета на Левски и да ни подарят на СССР, страхотното икономическо наследство след 1989г., както и заграбването на останалото от същата шайка. Някой още да има носталгия?

80

Анонимен

преди 5 години

В ИЗРАЕЛ ГРАНИЦАТА Е ЗАТВОРЕНА, ЧАКАТ СВЕЖ ПОЛЪХ ЗНАЧИ...

79

Гербераст - комунист

преди 5 години

Комунизмът е утопия. Комунистът е човек на честта и правдата, комунисти в Н Р България е имало малко и за малко. Това са били хора, които от сърце и душа са се отдали на комунистическата идея. След като са видели какво се случва в действитвлност след като селяците са взели властта, са се отказали от тази идея. Един отрок на селяците, които са взели властта преди време, сега ни се води премиер.

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонименстатията е ***

77

Анонимен

преди 5 години

До романоЖивота в НРБ беше на стандарта на живота в Англия. Не че е бил много хубав, еднаква мизерия, после англичаните дръпнаха с кадри от изтока. Сега пак настава мизерия, защото кадрите свършиха.

76

романо

преди 5 години

Какъв беше животът тагава могат да коментират и дискотират хората родени и живели в този период от време в Бг!Роден съм 1970 г. в гр Ст.Загора.Мдааа.... още тогава си беше красив град, макар и с леко провинциалния си и еснафски начин на живот - в добрия смисъл на думата.А, днес е станал още по-красив град, въпреки, че от 1987г. се преселихме във Варна, а от 2002 живея в чужбина.Не, знам защо, но винаги си спомням за онези отминали времена с дълбока носталгия!

75

Анонимен

преди 5 години

Свежи и крадливи