99

ognyanz

преди 5 години

До *** Нинова: Много си плосък, драги. Ако имаш сведения че Корнелия Нинова е милионер, дай ги на НАП и прокуратурата за да я разследват за укрити доходи. Но знам, че нямаш - обикновено тролене.

98

Анонимен

преди 5 години

Най върлите комунисти станаха капиталисти и винаги парите са при тях факт неоспорим

97

ognyanz

преди 5 години

До АНТИКОМУНИСТ: Започваш да звучиш като някой склеротизирал старец. Какъв комунизъм? В България комунизъм и комунисти няма отдавна, въпреки че има 5-6 комунистически партии с по един файтон членове. Но виж антикомунисти не липсват, особено като наближат избори. Но това е вече изтъркана плоча.

96

Анонимен

преди 5 години

Аз гласувах преди винаги за десните,включително и за ГЕРБ,но откакто герберите управляват и съсипаха страната,крадат на поразия,унищожават+мачкат населението,станах най-големия фен на БСП! Никога ГРОП повече,отвратих се!

95

Курнела Нинова

преди 5 години

Искате да сте богати като кака си *** ,ами крадете като мен това е истината другарки и другари от заплата милионер не се става

94

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ отива при НДСВ.

93

ognyanz

преди 5 години

Ще трябва ли суджук за общинските избори? Сигурно ще трябва, и Цецо може вече да го приготвя.

92

Анонимен

преди 5 години

ЕДНО ЗЛО ДА СЕ ЗАМЕНИ С ДРУГО ЗЛО НЕ Е ДОБРЕ)! ЗА ДА МАХНЕМ ГЕРБ ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП НО ТОВА ЗА МЕН ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧИ!!!!СЛАВИ ПОЛУЧАВА ГЛАСА МИ И ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ОЧАКВАМ МОЖЕ ДА НЕ Е НА ВЛАСТ НО ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ДА НЕ Е ПАТЕРИЦА НА БУДА САМО ТОВА ОЧАКВАМ!ОМРЪЗНА МИ ОТ ПАТЕРИЦИ НА БУДА КАТО РЕФОРМАТОРИ, РЗС СЕГА И АТАКА ГОЛЯМ СРАМ

91

Анонимен

преди 5 години

Убий комунист спаси родината !!!!!!!!

90

Анонимен

преди 5 години

до 75Русофилството в България е като Путинофилството в Русия - братушки, които влачат към капсулиране и мизерия !

89

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

Мамка ви долна комунистическа питам вече 100 пъти защо къто е бил комънизъма толкова добър няма сега никъде по света и защо сатрапа живков не ни пущаше към загниващия капитълизъ????

88

Мис Гащи

преди 5 години

Не ми закачайте Тиквичката!

87

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 80: Кой е бил уволнен заради корупция? Е, малко са, но това показва само, че всички са били корумпирани и се пазят един друг. Имаше една знаменита реплика на Петър Стоянов: "Иване, кажи си, народа ще те разбере". Но Иван Костов не си каза, защото и той беше в играта.

86

Анонимен

преди 5 години

СЛАВИ ИМА МНОГО СИЛЕН ХАРАКТЕР И ТОВА ДА СЕ ОБЕДИНИ С БУДА НЕ ГО ВЯРВАМ!ВИДЯХТЕ ГИ И ВОЛЕН И ДРУГИТЕ КАТО КУНЕВА ЗА КОИТО БУДА ТАКЪВ БУДА ОНАКЪВ И ПОСЛЕ СЕ ЦЕЛУВАТ КАТО , ЧЕ СА СЕМЕЙСТВО!АКО И СЛАВИ КЛЕКНЕ НА БУДА ЗНАЧИ ОТ НАС КАТ МАТЕРИАЛ НИЩО НЕ СТАВА :D

85

Анонимен

преди 5 години

10та година са към края си.

84

Анонимен

преди 5 години

Плачете герберуги, Слави със сигурност ще е в парламента. И аз ще гласувам за неговите хора.

83

ognyanz

преди 5 години

До АНТИКОМУНИСТ: "Трябваше след 10 ноември всички комунистически изчадия да бъдат избити до крак и сега България щеше да бъде богата европейска държава"?Ти от скромност ли се пишеш антикомунист? Та ти си направо демократ от сороски тип.А за идеята ти: Да, нямаше да е зле. Тъкмо Иван Костов, А. Божков и Евгени Бакърджиев щяха да започнат по-рано бандитската приватизация "на ползу роду".

82

Българофил

преди 5 години

Запимни българино най големия враг на България са комунистите и рубладжиите те не са българи те са продажни ***

81

чичо Гошо

преди 5 години

До Анонимен Кой е Славчо учиндолски и кой го създаде?Вижте в коя ТВ му плащат милиони и си правете изводите.Колко процента щял да дръпне няма значение.Всичките ще са за ГЕРБ.Бях писал и преди,вместо да прави концерти в Лондон,да събере младите на протест пред парламента и да го оглави лично искайки оставката на правителството.То от студиото и от подиума лесно се показват топки.

80

Анонимен

преди 5 години

До се се се ре УМРЕС тези лъжи може да излъжеш някой,който не е живял през соца,в дискотеките 98% от музиката беше западна,дънки продаваха и в нормалните магазини,не само в Корекомите,храната беше много по-качествена и здравеопазването напълно безплатно,а образованието на само,че беше безплатно,но и даваха стаи в общежития и даваха стипендии на студентите колкото една минимална заплата,без да ги задължават да ги връщат,даваха и безплатно жилища или чрез договори,даваха на младите семейни двойк