41

Анонимен

преди 5 години

Христо, когато искаш да свалиш хората от колите, това е обосновано. Освен това, тази отсечка е почти независима, минава само през светофара на Хемус, останалото е отделно от шосето. А и бяха обещали, но се вижда колко им струват обещанията. Популисти :)

40

Билбао

преди 5 години

Вижте трамвайните трасета и мотрисите в Билбао, Испания - тогава казвайте, че е Шумен и неекологичен транспорт.За съжаление управниците на Дофия се опитаха едно кръгово /Руски паметник/ да направят подобно, но явно и за него не им стига капацитета за подръжка и проектиране. Явно усвояването на средствата в бездънни частни джобове им е приоритет.

39

Анонимен

преди 5 години

Само заради удобството, което създава тунела под НДК от 5те до Хилтън, мога да приема решението...

38

Анонимен

преди 5 години

Само вижте какво става в Младост, след като сготвиха кметицата. Нерези с бетонпомпи вилнеят навсякъде. Явно много си е гледала работата и не е вземала рушвети. Докато виж даскалицата, как гали на еднокнижника макарите, отчита му кашончетата с пари ежеседмично и пей сърце.

37

Анонимен

преди 5 години

Ние тук каквото и да си пишем има едно, вече, принципно положение и то е, че Фандъкова на идните местни избори няма да се кандидатира!!!

36

christo_m

преди 5 години

За "Спаси София" - единствената уникална отсечка на 6-тицата е от басейна Спартак до Хемус. Цялото останало трасе се покрива от метрото и двата трамвая - 1 и 7. Кому е нужно поддържането на една цяла линия за една спирка?Това е едно от малкото логично обосновани решения на Фандъкова.

35

рускиня

преди 5 години

няма как да очакваме разумни действия на една учителка от малко градче. Нейното възпитание, образование просто не позволяват да видят развитието на милионен град в перспектива. Още мечтае да превърне София в картофено поле от Самоков. Това че е нагла и проста - това го разбирам. Не разбирам как софиянци доверили своя град на една прозззззта женица , с мозък на ***.

34

Alpha

преди 5 години

Нали и тролея е на ток. Какво мрънкате са някава шестица.

33

Анонимен

преди 5 години

И с шестица и без шестица се справям.

32

Анонимен

преди 5 години

До 29 преди да правят железопътния си напровиха шосеиния.

31

Няма далавера

преди 5 години

Автобусните линии на Софийския транспорт често се дават на частни фирми. Общината им плаща луди пари а и фирмите не са случайни.Те оперират автобусите и има Далавера за всичко по трасето.За частна фирма да оперира трамвай в София не съм чувал. Но не звучи лукративно. А самото трасе е доста лукративно за автобусна линия;):)

30

хх

преди 5 години

До АнонименКметица далавера.......ка и под.....га на ББ

29

Анонимен

преди 5 години

Ако се поитересувате малко повече, щяхте да видите, че там се пуска тролейбус с доста по-добри връзки и маршрут. Бива да се плюе без да се чете ама вашето е *** история.А кои бяха "спаси София", че дават акъл на експертите и на хората в цяла София?3ма гейове събрали се на по бира и решили да освояват пари от опозицията в замяна на гръмки изказвания и непрекъснато очерняне на всичко и всички. Същите тия *** накараха общината да направи бус лента на Малинов, да чакаме по 3 часа...

28

...

преди 5 години

Бе вие луди ли сте да вервате на Фандъка бре! То фандъка става само фандъци дава! Ааа пардон обещания исках да кажа!

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонименми не то е старо от 1990+ година е

26

extremist

преди 5 години

ДРУГАРКО ФАНДАКОВА,АВСТРИЯ(И ДРУГИ ДЪРЖАВИ ИМА) ОБЯВИ 14 000 000 000 ИНВЕСТИЦИИ В РАЗВИТИЕТО НА ЖЕЛЕЗОПЪТНИЯ ТРАНСПОРТ. ДА ПРЕДПОЛОЖИМ ЛИ ЧЕ ТИЯ АВСТРИЙЦИ ХИЧ НЕ ГИ РАЗБИРАТ НЕЩАТА , ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС ?

25

Неудачник

преди 5 години

Има една история за хората в Самоков.Едно време царя ги попитал Железница или Бик искат да имат и те...Влака минава през Вакарел :)Явно им е врадена ненависта към ЖП транспорт

24

extremist

преди 5 години

ДРУГАРКО ФАНДАКОВА, ПРЕМАХВАТЕ ТРАНСПОРТНО СРЕДСТВО КОЕТО НЕ ОТДЕЛЯ НИКАКВИ ВРЕДНИ ЕМИСИИ. ТОВА ЛИ СА ВИ РАЗБИРАНИЯТА ЗА ЕКОЛОГИЯ ?????

23

extremist

преди 5 години

ще останат в историята на София като едни от най-сериозните и нагли лъжи, изказвани от хора на толкова високи и отговорни позиции- ДОЛУ ГЕРБ

22

Либералист

преди 5 години

браво на КМЕТИЦАТА - София е европейски град, столица на НАТО-вска България, я не *** на кремълските фашисти ... стига вече със спомени от времето на съветското робство! 3-ти мандат на Фандъкова и 4-ти на Борисов! ДЕРЗАЙТЕ СВОБОДНИ ДЕМОКРАТИ! София е град с хилядолетна история, а не като градчетата из Азиатските степи, обитавани от червени ***!