25

Анонимен

преди 5 години

Сирия е проблем на победителите Путин и Асад, а не на Германия и Франция !

24

Анонимен

преди 5 години

ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ НИТО ЗА САЩ НИТО ЗА ТУРЦИЯ ДВА ДОКАЗАНИ РЕЖИМА!

23

привет от Германия

преди 5 години

С глупавата си политика Ердоган се ..ра на метеното ! Сега 1 кг. месо струва 100 лири , повечето плодове и зеленчуци са 4 или 5 пъти по-скъпи от колкото бяха миналия сезон , турската лира всеки ден се обезценява , турците са принудени още докато си получат заплатите да си купят евро ,долари или злато за да се защитят от всекидневната инфлация !

22

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия:Тук има един друг, който пращаше поздрави от Cидни. Явно е модерно да се мерят *ишки кой къде бил. Ами привет от село Злокучене тогава! Да не си повече от другите, като си в Германия. И без друго вече много пъти се пишеш с тоя никнейм и доста често дрънкаш пълни глупости. Като сега например.

21

привет от Германия

преди 5 години

Този *** се взима много на сериозно и ще направи така ,че Турция да бъде изолирана от великите сили ! А щом великите и демократични държави вдигнат мерника на някой , жална му майка ! Икономиката ще се руши безвъзвратно ,от което собственото му обкръжение ще губи милиони или милиарди долари и за това ще има интерес да го свали от власт или да го ликвидира ! Не случайно Ердоган се страхува от най-близките си хора , страхува се дори от сянката си !

20

Анонимен

преди 5 години

"След предоставянето на Инджирлик САЩ почнаха да правят инвестиции и Турция излезе от мизерията Овньо..."----И какви инвестиции направиха? Колко завода в Турция са американски? Защото се сещам за такива от страни от цяла Европа, които изобилстват, а американските са под 1%, което е нищожно малко. Единственото по-голямо е производството на Ф-16. И то е само лиценз. САЩ ли им инвестираха в инфраструктура? - Не. САЩ ли им дават ресурси, САЩ ли ги хранят? - Не. Тогава?

19

Анонимен

преди 5 години

Всички обвиняват R-доган, обаче върнете лентата назад през годините. Случиха се толкова много неща, за които ако помислите как бихте реагирали вие на негово място, ще си дадете сметка, че всъщност почти винаги е направил възможно най-доброто за външната политика спрямо Турция. Това е апетитна земя от която всякакви пс,ета искат да отхапят месо. Безброй врагове има и безброй проблеми - и външни и вътрешни. Страна с 80 милиона хора, няколко пъти по-голяма от БГ. Не е толкова лесно като тук.

18

extremist

преди 5 години

ДОНАЛД ДЪМБ ПЛАШИ СУЛТАНА С КОНФЕТИ И БЕНГАЛСКИ ОГЪН. ЕДИН ИСТИНСКИ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ БИ ЗАПЛАШИЛ С ОТНЕМАНЕ НА 70-те ЯДРЕНИ ГЛАВИ (ТАТКТИЧЕСКИ) КОИТО САЩ ДЪРЖИ В ТУРЦИЯ ПОНЕЖЕ ТЯХНИТЕ РАКЕТИ СА СКАПАНИ.ДЪМБООО ЩО НЕ ГО ЗАПЛАШИШ ЕРДОГАН С ....МАХАНЕ НА ТАЯ РУСА ПЛЯВА ОТ ГЛВАТАТА ТИ ?? МОЖЕ ДА УМРЕ ОТ СМЯХ, НЕ СЕ ЗНАЕ

17

Гошо...Тъпото

преди 5 години

До Анонимен 17:Съгласен съм...

16

PKK ZAFER!!!

преди 5 години

Свобода за Кюрдистан!!!

15

Шопо

преди 5 години

До Анонимендо 13 : След предоставянето на Инджирлик САЩ почнаха да правят инвестиции и Турция излезе от мизерията Овньо...

14

Анонимен

преди 5 години

До Гошо...Tъпoто:Гошо, май неслучайно ти викат така. При големи конфликти (световни), на всички им е през дeдовия за другите и всеки си преследва своята цел. И САЩ и Русия биха налапали Турция за да я експлоатират (както винаги са правили големите държави с третия свят). Никой няма да тръгне да я защитава просто така. Безплатен обяд НЯМА! Турците прекрасно си дават сметка за това. И по тая причина купуват и от двата лагера, пък който им върже. Защото не могат да си позволят да са военно слаби.

13

extremist

преди 5 години

американския пастор Андрю Брънсън - TOЯ ПАСТОР ДА НЕ БИ ДА ЧЕТЕ ОТ ПРОПОВЕДИТЕ ПИСАНИ В ЛАНГЛИ. ТУРСКИЯ СУЛТАН ЩЕ СИ КУПИ ПО-ДОБРИ САМОЛЕТИ ОТ РУСИЯ , А ВОЕННО ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС НА САЩ МОЖЕ ДА ЛАПНЕ .....ЕДНА БЛИЗАЛКА

12

Анонимен

преди 5 години

До християнин:Господине, ти ако беше роден в Ирак или Индонезия, пак ли щеше да бъдеш християнин?

11

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Щатите са...далеч и при един световен конфликт Турция увисва като...прани ***.За това Ердоган е...ербап,защото преориентира външната си политика към другия световен лидер Русия,с който са съседи.Умен е човека,само на...едното НАТО,не може да се...разчита.

10

Анонимен

преди 5 години

Aхахахаха!!! Спуках се от смях. Някакъв *** по-долу писал, че САЩ едва ли не изправили на крака Турция, благодарение на базата Инджирлик. Олелелееее... Имай милост бе човек, заболя ме корема от смях! :) :) :) Базата е една прашинка в територията на Турция. И няма нищо, ама нищо общо с икономиката на страната!

9

Анонимен

преди 5 години

Хайде и бай Режи,взе да плаши,а бре чоджум съприкясай се малко!Да не викаме после"вай ,вай що стана?

8

Шопо

преди 5 години

Анадолскио бозаджия Ердоган нека не забравя ,че преди САЩ да построят Инджирлик Турция тънеше в глад и мизерия !!! Благодарение ,че дадоха на краварите да ползват авиобазата в Инджирлик подобриха стандарта на живот ! Да не стане така,че в Анадола пак да се отопляват с говежди ***/фекалии/...

7

До 6

преди 5 години

Най - популярното name в Англия - Мустафа,в Русия - Сергей..

6

Додо

преди 5 години

Изглежда Доналд Джон Тръмп е лекарството, което ще излекува света от ислямския вирус Реджеп Тайип Ердоган.