121

Анонимен

преди 5 години

Борба за интереси за много пари.Тишината работи за едни олигарси,а редника с бялата главаза други.

120

привет от Германия

преди 5 години

До Инженер до ГерманецаТи нещо вред ли си бе , виж какво е KIT за да я взема тази диплома съм бил и в Германия минимум един семестър + 2-3 изпита при германски гост.професори .. после за магистър още толкова.....................Радвам се за тебе ! Но ти пожелавам повече професионална работа отколкото писане на коментари ! В събота вечер да си с колеги на някое парти и да обсъждане професионалните си успехи ,а не да кибичиш тук и да пишеш коментари ! Аз съм необразован и за това кибича тук

119

Анонимен

преди 5 години

Явно или нап или данс но някои нее догледал едно нещо го гледаш месец по месец оня дали са го гледали месец по месец аз като правя ревизия го гледам дори през годините а тия гледат заплатата

118

Варна

преди 5 години

Руската изтривалка защо не е на Бузлуджа

117

Анонимен

преди 5 години

Верно е някои натрупаха доста солиден бизнес че си купуват коли за 30000 това е по интересно интересно мие за десет години как се купуват коли и камиони тия в нап отчитат ли се уж с ддс друга фирма едва крета с една кои е крадецът питам някои не гледа или не иска да гледа

116

Инженер до Германеца

преди 5 години

До привет от Германия Ти нещо вред ли си бе , виж какво е KIT за да я взема тази диплома съм бил и в Германия минимум един семестър + 2-3 изпита при германски гост.професори .. после за магистър още толкова.. И в Германия има негодници и ***.. Трудно е , но лесно няма никъде. Който иска лесно да оди в УНСС

115

БС

преди 5 години

Има Европейски стандарти за шума и за негативното влияние върху здравето. Край. Стига сте побългарявали всичко. Волен Сидеров по-добре да поразгледа другите европейски курорти и тогава да коментира. На много места дискотеките затова се строят под земята или далеч от жилищни сгради. Боже прости невежите!

114

Анонимен

преди 5 години

Правете се на интересни още и като твъгне туризма на долу и тогава ще ви глефам сеира. Всипко е свързано с него ...храна, услуги , фирми, хора ...всичкоо...Тръгне ли надолу супата. Съседите ни бутат фитилите, защото взехме голям дял от баницата и вие се хващате на тея помии с шума.

113

привет от Германия

преди 5 години

До Инженер до ГерманецаВ понеделник ще ходя в Дортмунт на командировка 4-дни , взел съм си хотел до техническия университет .. Каня сите прадатели на дуел. да си ударим по един юмрук.................................Добре ама моят юмрук не прощава ,добре да знаеш ! Типичен файтер съм , бия само крошета и ъперкъти ,които са много силни и нанасят сериозни поражения , рядко използвам прави удари ! Не бих ти отговарял на тъпите коментари ,но сега съм в настроение и просто ми е готино !

112

Анонимен

преди 5 години

винкела е еврейски роб, вие не знаете ли ?ако беше патриот първо индийските сватби щеше да подгони, а не цивилизованите българи, които си пият водката. има еврейски сили, които работят да затрият българския народ, българия и най-печелившият и бизнес.

111

Анонимен

преди 5 години

До Инженер 132Всеки БГ сральо като види дебелия до физическа разправа стига! Родоглупец!

110

Анонимен

преди 5 години

Волен е Левски.

109

Инженер до Германеца

преди 5 години

В понеделник ще ходя в Дортмунт на командировка 4-дни , взел съм си хотел до техническия университет .. Каня сите прадатели на дуел. да си ударим по един юмрук..

108

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 119И така да е! Скоро в България ще пасете трева заради Африканската Чума. И без това сте изпитателна територия на по-развитите страни! :))))))))))))))))))

107

Анонимен

преди 5 години

Ибизаа най-скъпия курорт в света с най-големите дискотеки и ШУМ е пълен милионери и милиардерии. Това чупи мита, че богатите туристи ходили на тиху. Ходят пенсии на ал инклузив. Пръскащотее пари искат шум и забава за това са на почивка. Нека някой да оспори, че модела на шумна дестинация НЕ работи.

106

привет от Германия

преди 5 години

До Инженер до ГерманецаУспеха го преценявам по Децата , на колко от ВАС децата , ще завършат KIT Карлруе , ТУ-Мюнехен, Аз имам диплома от KIT , сестра ми е 5-курс медицина в София.....................При вас е по-лесно ! В Германия няма възможност да си купиш диплома за висше образование ! Не случайно в България висшистите са най-много на глава от население в цяла Европа !

105

Анонимен

преди 5 години

До Инженер 121Има има и са с по 100 години по-напред от БГ родоглупците! Не случайно родените българчета извън България са 200 000 годишно!

104

До Дойче Приветен

преди 5 години

Приветствува те Асан от Германистан - мисля че бях изчерпателен...

103

тт

преди 5 години

на тия на които им е шумно да не ходят там...има различни тип курорти и тези които обичат тишината да се отправят към по-тихите курорти включително и валери.

102

Анонимен

преди 5 години

До Инженер 115О да бившите номенклатури имат ама в България-Шумкария! Аз пък имам в Берн и не съм с купена или партийна диплома! :))))))