54

Анонимен

преди 5 години

Волен Сидеро досега винаги е оцелявал, въпреки гафовете които е правил. А някои си мислят, че тази тенденция ще се смени. Може би да, може би не.

53

Тихия

преди 5 години

Долу рубладжията Сидеров. Никакъв шум след 10 часа. Рубладжията Сидеров иска да изгони туристите и после да дойдат руснаците да изкупят родното черноморие! Но пасаран! Но пасаран!

52

Иван

преди 5 години

Как само ги цепи един по един Бойко! Като се започне от БСП, ДПС, РБ, а сега и така наречените "патриоти".

51

dzb

преди 5 години

Хахахаха, руската куч.ка Сидер Ага започна да си заработва рублите!! Ама за жалост, неговия хъс няма да доведе до нищо-освен до едно напъване, което от своя страна може да го докара до нас.иране!! Клоун, тея руските службаши не можаха ли да намерят още някой като *** и преЦедента да им върши мръсната работа?!?

50

Анонимен

преди 5 години

Всеки, който дразни Боко и Болен, е достоен най-малкото за уважение!А Симеонов не им цепи басма на всичките по ред на номерата. Учудвам се да го кажа, но ме кефи.Поне не се извърта като фурнаджийска лопата като белосвасия човек на снимката, който определено не е психически уравновесен.А, че партиоти не са всичките, то е ясно.

49

Анонимен

преди 5 години

Като е за песен, Сребърни крила имаха една подходяща за тоз маскарад! Не ,,О, Ана'' , ами Здравко Чолич крещеше - ,,***, сбогом!''! Факт!

48

ВалериОтговаряНаВоле

преди 5 години

Дубъл вториНедей тъгува за мойта изневяра,обичай ме и всичко забрави.Когато плачеш, запалвай си цигара и знай: димът ще скрие твоите сълзи.Какво от туй, че другий ме целува,нали съм твой сега и до зори.Недей тъгува за мойта изневяра,обичай ме макар и с болка и адио!Оооооо,така-ла-ла-ачачай шукарие-оооо,бла-бла!

47

Анонимен

преди 5 години

очаквам болен да отиде на страната на "парада с дъгата".там все още не е бил, а пък казват, че сорос плащал добре.

46

До 43

преди 5 години

Приятелю прав си но трябва да има минимум поне 1000 1500 лв за всеки със средно образование в тая държава за да знае,че поне ще живее тоя месец затова всички емигрират с тия заплати са за никъде

45

Логика

преди 5 години

Един с пет дела вика друг с пет дела при един с шест апартамента и загубени няколко дела вкл. и в Страсбург да подкрепят управлението на друг загубил няколко дела и наречен : * куче , ама наше куче" ! За тая ли чиста и свята република даде живота си Апостоле !!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Реално погледнато тия тримата глyпака( двамата плюс шкембо) управляват родината. Жална ни майка...

43

Анонимен

преди 5 години

Корнелка пак създава интриги! Коалицията е непоклатима!

42

Анонимен

преди 5 години

Аз започнах на 220 лева навремето, ама тогава излизането в чужбина още беше трудно. Сега да имах този избор, грам не бих се занимавал. Парите, дето тука ги изкарвах на месец, в САЩ ги изкарвах за ден-два.

41

Анонимен

преди 5 години

Тея Ви управляват!

40

до 39 от млад

преди 5 години

Приятелю, докато седиш и мислиш кой колко изкарва и колко е по-добре от тебе вместо да се фокусираш върху себе си никога няма да си добре, никое начало не е лесно и сега да съм на 17 пак ще направя същото, не гледам другия дали има хайвер и розово масло в паничката, важно е в моята паничка да има това което съм решил и ще има защото не мрънкам и не си губя времето.

39

23

преди 5 години

Сидеров - марш в Русия , предателю.....

38

До 35

преди 5 години

Какво работиш това,че ти си започнал на 300 лв не значи ,че сега някой би започнал да работи безплатно само за да му е добре на робовладелеца няма как едни да живеят като царе и да има само хайвер и розови масла за тях а други да търсят някоя изхвърлена филия хляб

37

Анонимен

преди 5 години

ледът се пука...

36

Волен до Валери

преди 5 години

Прости, в живота пречка си ми ти. Прости ми, и нека веч да си вървя.За всичко си виновен само ти,за наште рухнали мечти. За туй върви си ти!Ооооо,тралала-ла-ла,бла-бла!

35

бай х

преди 5 години

600 ще ги изкарам на няколко футболни мача / спортни залози / без да си губя времето цял месец и някой да се опитва да ме прави на ***