150

НАКЪДЕ

преди 5 години

Пак отвличане на вниманието от съществените неща . ГЕРБАДЖИЙСКА работа Бойко не се е изрекъл и вече се прие.Ще трябва да сменят пак парка на НС и МС. с електромобили- обществена поръчка пак. Когато и депутатите подкарат електромобили регистрирани на техните имена, тогава да гласуват закончета. Голямата част са маскирани с регистрирани стари автомобили за пред данъчните или ги возят с фирмени "наети"...

149

M8

преди 5 години

Това преля чашата, но окей. Няма какво да направим, плащаме, чупим си колите по тия дупки, сега не можем и до имота си да отидем. Искам само да попитам Вашите хора с платените паркингчета по 3лв на час що ще чинят те зимъска?

148

ЕВРО 6,5,4..та дрън

преди 5 години

Хората,които имат истинска работа в центъра са тези,които посещават структурите на НАП,БНБ,МС,Президенство или културни институции. Ако не живеят там,могат да ги достигнат и пеша.МОЛ-ове навсякъде!Най-екологичния начин е гореизброените институции да се преместят или в периферията на града или да се създаде "Градче на ВЛАСТТА" в софийското равно поле.Митингите и стачките също няма да пречат.Намалелия дебит от синя зона ще се компенсира с подкупи от ЕВРО 2,3,дизеларки-нарушители в ЦЕНТЪРа!

147

Еврото

преди 5 години

Колите с добре настроен газов инжекцион замърсяват много малко въздуха! Защо това не се отчита като факт? Може да се достигне до нива на замърсяване ниво 5 и 6, независимо че колата е на 10 г. например.

146

До 152

преди 5 години

До 152 АнонименНа нас все Господ ни е виновен, а гласуваме като дрогирани.... Господ или ние гласуваме

145

Анонимен

преди 5 години

Само се чудя докога Господ ще търпи гербаджиите да се изживяват като него и да смятат,че всичко е в техните ръце и могат да се гаврят с хората до безкрай.Време им да им напомни кой кой е и до къде му се простират правата и задълженията.Чакаме знак свише!

144

Софиянец 1

преди 5 години

А, пропуснах.... и фактурата от сервиза за възстановяване на разходите. Така де, танто за танто. И гражданите искат, не само държавата и общината

143

Софиянец

преди 5 години

Аз съм съгласен. Така трябва, но при едно условие. Да се прилага бърза процедура за обезщетение на шофьорите от общината или министерството на транспорта за всяка дупка на пътя в която си разбивам еко колата всеки ден. Със снимка и протокол от застраховател или КАТ и направо на гише каса в общината, където си плащаме таксите....

142

да в г нч в Г-а

преди 5 години

А заплатите ЕВРО ZERO ;)

141

Анонимен

преди 5 години

Защо чип та да взимат пари пак? Достатъчен е талона плюс една апликация на телефона....

140

Няма логика

преди 5 години

Интересно ми е като не пуснат автомобилите да минат през цетъра , с какво ще помогне това за въздуха. Ще се изберат алтернативни маршрути около центъра. Това ще увеличи задръстванията там. Повече време в задръстване повече вредни емисии , а на къде ще ги отвее вятъра буквално ? Центъра не е толкова голям ,че тази мярка да има някакъв ефект. А какво се случва с хората живееще в центъра и не притежаващи атомобил с нужното ЕВРО.

139

Няма ли край?

преди 5 години

Комшията си купи ЕВРО5 и сега аз с ЕВРО3 и 4 спряхме да си пиеме ракията, по екологични причини. И сега не знам от комшията ли е или от ЕВРОТО на автомобилите.По разпоскана държава от нашата в света няма, партии с лопати да ги ринеш, движения на всяко кюше, разбирачи"европейци" повече от тях няма в България.

138

gio

преди 5 години

тотална недомислица. София е град с римски устройствен план, т.е. всичко води до центъра на града и минава през него. За да влезе това което те мислят първо трябва да развирят улиците около централната част, която ще определят, което е почти невъзможно. Трафика в околните улици ще стане толкова натоварен и ще има такива тапи, че ще стане невъзможен. София да не забравяме, че се намира в Софийската КОТЛОВИНА и основната предпоставка за високи нива на замърсяван не се крие в колите.

137

Анонимен

преди 5 години

Както винаги, само лъжливи твърдения от ГЕРБ, че колите замърсявали наднормени и никакви доказателства за това, защото такива няма.

136

Анонимен

преди 5 години

Докато гласувате за ГЕРБ, все така ще бъде. Замърсяването от горенето на гуми и въглища, ГЕРБ ще бори със забрани и глоби за колите. Пак гласувайте за ГЕРБ и те ще намерят и за още нещо да ви прецакат.

135

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ искат със забрани да ни накарат да купуваме нови коли, което с мизерните доходи при ГЕРБ просто няма как да стане.

134

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

логично.1. имало престъпност и били гепили катализатора. проблем на потърпевшия2. горивата били некачествени и мазният ВЗ, приятел на по карти на боко ***, не бил внасял данъци. проблем на потърпевшия3. жаагалите горели гуми, замърсявали, возели се безплатно. проблем на потърпевшия4. заплатите били ниски за тесла Ес. проблем на потърпевшия5.-100. все такива подобниама да не забравите сега да гласувате пак за боко сингъл бук суджук джендъров и пр*стата и н*грамотна даскалица

133

Анонимен

преди 5 години

До fool Нормално бе ***, и аз искам безплатна карта за метрото, ама си плащам.Какво ми дреме на мен че караш кола в центъра?Мрънкач.

132

Анонимен

преди 5 години

Време е да се въведе пак софийско жителство.В родата да има поне 3 поколения софиянци.Преди в София се настаниха само някои партийни другари.Да са били 1000,максимум.Сега в София е целия долнопробен прованс,барабар с фандъка,който го опостушава.

131

вуте

преди 5 години

До пенаКрайно време е дошлите в София да "управляват" селяни да се върнат на село,а луксозните им коли,купени с кражби да бъдат конфискувани.