88

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 87 ше стане г.рбераско недоразумение

87

царя е гол

преди 5 години

Системата предлага да сменим системата.Луд умора нема само се поти та и Нинова така.

86

Анонимен

преди 5 години

До 86Хайде чакаме да видим как ще стане :)

85

Анонимен

преди 5 години

време е да се измете мухобоико и г.рберастите крадливи

84

Анонимен

преди 5 години

ПАЗИ БОЖЕ ПАК СОЦИАЛИЗЪМ- ОТВОРЕТЕ МАПС В КУБА И СЕВЕРНА КОРЕЯ- НЕМОЖЕ ЛИ И ЗАЩО ТАКА, ДАЛИ ЗАЩОТО ЩЕ СЕ СМАЕМ ОТ ВСИЧКО КОЕТО ВИДИМ,КУБА ПРЕДИ 30 ГОДИНИ БЕШЕ ТАКАВА РАЗРУХА И ПАМЕТНИК ДО ПАМЕТНИК НА ХОСЕ МАРТИ, СТАРИ АМЕРИКАНСКИ КОЛИ НА ПОЛОВИН ЧАС ЕДНА ДВЕ.

83

Анонимен

преди 5 години

Смяна на Системата означава:* як намордник на банките и въвеждане на данък (като в Испания)* 50% данък върху хазарта* 30% корпоративен данък за едрият бизнес* приватизация в енергетиката....Сумирайки горното , парите отиват директно за - пенсии, детски, социални и 100% безплатно здраве. Никакви "здравни вноски" няма да има!Това горното е начало на "смяна на Системата".Бсп Не може, а и по -важното - НЕ иска да го направи!Може ли? Може, ама друг път !

82

Анонимен

преди 5 години

Таз милата само набор 34а я взима на сериозно ама то е годините вече...

81

дядо Соци

преди 5 години

До Анонимен 68 Смяна на системата означава връщане към социализма.В момента има три системи. Капитализъм , социализъм и тоталитаризъм. Какво разбира козичката Корделка от смяна на системата?Май ни тласкат към Евразия , ама ние си харесваме Бойко и пак ще го изберем.

80

Радеф признай си!

преди 5 години

Радеф да даде отчет къде са 1,6 милиарда!

79

Нинова да даде приме

преди 5 години

"Предлагаме да спрем разграбването на националните богатства, заяви Нинова и допълни, че в момента не обществото, а малцина се възползват от тях."---Предложението е добро! Нека БСП даде личен пример. То така или иначе те заграбиха народното имущество. Нека Нинова даде личен пример!

78

БГ

преди 5 години

В руско предаване ли говориха как трябвало да направят всичко възможно да се свали това правителство (да си сложат свое такова ) Това показва дали се движим правилно или не

77

Анонимен

преди 5 години

Хахахахаха! БСП - алтернатива на системата! ХАХАХАХАХАХА

76

Анонимен

преди 5 години

Тая алтернатива я видяхме не един или два пъти. Още страдаме от безумията, които натворихте. Вярно е, че правителството на Борисов хич го няма, но благодаря, но тая алтернатива не ми допада.

75

да бъде България

преди 5 години

Българското общество е болно. Толкова години социализъм в най-различни опаковки, че вече хората не могат да разберат кое е социализъм и кое не.Нека дадем мораториум от 30 години на социалистическите идеологии.Нека израстне ново поколение което може само да носи отговорност за себе си.Нека бъде България такава каквато е била преди социалистическата проказа!

74

бай Иван

преди 5 години

След революцията в Русия ,Чапай пита селяните от какво имат нужда.Един къщичка,друг крава трети кон и каруца и т.н.Петка записва исканията,но списъкът голям и попитал Чапай пари от къде?.Накрая Чапай наредил на Петка да задраска всичко и да им пише един гол ......Та и Корнелия обещава със старите комунистически номера,но те ограбиха народ и държава,включително и тя (Техноимпекс),пари от къде?

73

Анонимен

преди 5 години

Нинова докажи че искаш да смениш системата.Започни от твоята партия разпусни БСП.

72

Анонимен

преди 5 години

"Предлагаме да спрем разграбването на националните богатства, заяви Нинова и допълни, че в момента не обществото, а малцина се възползват от тях."===Олеле, комунист ще спира разграбването на България. Ми нали вие започнахте с това?! Забравихте ли изнасянето на пари с куфарчета, източването на държавните предприятия, кредитните милионери, Виденовата зима... Да не изброявам повече. Т.е. крадецът вика "Дръжте крадеца!". Вие, Нинова, забравихте ли за Техноимпекс?!Потресаваща наглост. ПОТРЕСАВАЩА!

71

ние българите

преди 5 години

Тази колко е имала по математика?Като намали данъка за лекарствата, ще увеличи данъка върху нещо друго.В резултат или държавата няма да има пари за пътища например, или ще увеличи данъка за нещо друго. Накрая гражданите ще плащат същото, но някой мързелив социалист ще се насади на бюро и ще "изчислява социалния ефект".Докога ще даваме трибуна на *** в нашето общество?

70

Анонимен до БГ

преди 5 години

Наистина си прав, ама защо пропускаш попарата на Бойко която я ядем.Защо не кажеш че няма по големи хайдути и национални предатели от ГЕРБ.Аз бих казал никога повече БСП и ГЕРБ.

69

Анонимен

преди 5 години

Вярно, изгледах видеото с някакъв с големи уши, който казва, че току-що говорил с Нинова и тя казала хората да останат, където ги спрат, да не се връщат назад. И се сетих за думите на Баце "прибрахме хората от улиците" по време на режисираните протести срещу Орешарски. Ха-ахха-ха... хвани единия, удари другия! Борбата за останките на България е безмилостно жестока!