26

Даниел

преди 5 години

Народе, стойте далеч от измамниците дойче веле. Тия *** цял ден мислят, каква поредна лъжа да изръсят... Кучетата лаят ли, значи си на прав път.

25

Анонимен

преди 5 години

Велик си Ердоган мачкай враговете на турския народ

24

Ток

преди 5 години

До:shark Аз си живея в България но както има някаква част от народа на която Русия им е симпатична и я защитават със всичката си същност има и такава част на която Турция им е симпатична ;) както на вас ви се иска, и както то каза МОЖЕ ДА СТАНЕ така и на нас ни се иска да стане по силна И МОЖЕ ДА СТАНЕ ;)

23

до 39

преди 5 години

в тоа твоя нет пише че Българсия народ е насила славянизиран по Византия 866 г. , нали говорим за нета сега , само да знаеш къде точно да четеш

22

Shark

преди 5 години

До Ток. Ами ние коментираме фактите. Защото може да стане така, че след няколко години да ви ограничат и интеренет достъпа и тогава вие ще се сещате за коментарите тук, само че няма да имате възможност да кажете нищо. Всъщност като се замисля, това положение е идеално за нас. Ердо ще ви държи в страх и подчинение и ще има спокойствие за нас, защото вас само диктатура ви оправя.

21

Анонимен

преди 5 години

Пет пари не давам,важното е като отидем в Турция да си направим екскурзия в Истанбул,да си напазарим и си хапнем нещо вкусно.България няма полза от размирици в Турция.

20

Ток

преди 5 години

Хюлия Шенк от doyche vele :D и тя е една от тия тук на които им се иска да стане така ;) това не е зависи от желанието ви. Но опитайте изпращайки отрицателната енергия и със отрицателни коментари тук, но и след няколко години като ги видите още по силни дано да се сещате за тези коментари, пожелавам го със все сърце ;)

19

Shark

преди 5 години

Хм, възмездието идва. Хиляди без работа, други хиляди в затворите, ще има и смъртни присъди, ще живеят в страх. Нашите, дето тръгнаха като аслани, ще се върнат като нас-рани, но хубавото е, че ще спрат да лаят за възродителния процес, които беше много правилен, но за съжаление остана недовършен. Та така, край с идеите на Ататюрк, Турция се връща в 15 век, където междувпрочем и сега се намира голяма част от населението из анадола. Ай хаирлия да е!

18

Анонимен

преди 5 години

Е затова ли немците насочиха южния поток оттам и правят завод след завод за милиарди евра? Или това не е немска политическа корупция?

17

Ангел

преди 5 години

Ердоган напълно отговаря на нашите интереси.Държи турция стабилна и под контрол.

16

2025г.Истамбул

преди 5 години

Разсипаният от гражданската война град бръмчеше като кошер.Из полуразрушените квартали се чуваха престрелки водени от различни прокюрдски групировки, остатъци от правителствената армия и народното опълчение..Едно куче зави и млъкна внезапно-крив турски нож се заби в гърлото му.Глад,смрад и мизерия цареше в града.Кучетата и котките почти изчезнаха изядени от хората,а да купиш кози джолан си беше късмет и се смяташе за деликатес

15

До 16

преди 5 години

До фаресикиЯд ли ви е, че развитите държави се подиграваме с турция?

14

Хаха

преди 5 години

Турция е ислямска ко,чина, ще видите след няколко години от долу горе светска държава как се превръща в Саудитска Арабия.... Заслужават си го...

13

Ешексики

преди 5 години

Ние българите сме най големите *** няма по големи гьотверени от нашето пропаднало племе П. Р. Славейков

12

Име

преди 5 години

германският данъкоплатец плаща на дойче веле за да моуже тази прокажена медия да разпространява лъжите, манипулациите и фалшивите новини създадени на правителствено щази и комсомолско ниво. тази медя, крадяща пари от данъкоплатците взривява всички граници на лъжата, манипулацията, промиването на мозъци и най-гнусната пропаганда от времената на гьоринг и хонекер. дойче веле са съучастници в това глобално падение и превръщането в света в глобалистко гето.

11

Новия султанат

преди 5 години

В скоро време Ердуан ще върне смъртното наказание и хиляди негови политически опоненти ще отлетят в небитието.Набиването на кол и печенето на бавен огън ще станат масова практика и ще се излъчват по телевизията.Доносите ще станат масова практика и никой няма да е сигурен,че няма да бъде сварен жив,ако погледне накриво портрета на султана,който ще виси оттук нататък във всяко жилище на Тюркието.

10

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле казваха същото за и Ирак и Сирия и Либия сега там е прекрасна демокрация, чакаме глобалистите да убият и Путин и Ердоган и да си спретнем един гей-парад и да приемем шариата. Германия е злото на света, колкото пъти сме се хванали с тях все стигаме до национални катастрофи някои хора не се научиха.

9

Име

преди 5 години

след като меркел и джендъите превърнаха неправдата в правда, ес ще затъва все по-надълбоко в блатото. Тежки времена очакват всички онези, които искат ес да бъде демократичен съюз, успявам да комемнтирам аз под свирепия ятаган на *** цензурата на зелените и онези от гей-прайда, които се гаврят с всяка човешка толерантност. дойче веле е кошмарът за всяка демокрация, а меркел и германскят президент ги назначават, а не избират..

8

Анонимен

преди 5 години

Видях Дойчевеле и се отказах да чета комунистическата им пропаганда!Щом Дойчевеле плюят значи, нещата вървят правилно!

7

Ишиас

преди 5 години

Дойче веле да си гледат тяхната глобалистка, мегаломанска *** на говедата от 4-я райх.