20

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ ЗНАЧИ ХОРАТА ДА СПРАТ ДА ПЛАЩАТ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ ЗВЪНЯТ НА *** АЛТАРНАТИВИ И ПОЛУЧАВАТ МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ИМАТ ЛИ ЛИЦЕНЗ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ АКО СА ТЕРОРИСТИ РАБОТЕЩИ ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И ТЪРСЯТ ЖЕРТВИ ЗА ДОНОРИ НА ОРГАНИ КАКВО ПРАВИМ ИМА И ИНСТИТУЦИИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ИЛИ НЯМА ВСЕКИ ИДВА И СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА

19

Анонимен

преди 5 години

Ни моя ги мисла. Са спасяят.

18

Анонимен

преди 5 години

А на бас, че тази не се е спряла да търси "приятели" през нета. То като му се отворят очите веднъж за лесни *** и ........

17

Grom

преди 5 години

Е тия коментари вече окончателно доказват защо ББ е на власт вече толкова време. С такъв матриал той даже ни е бонус!

16

Анонимен

преди 5 години

Интересно, авторката от къде се е сдобила с такива тънки битови-комуникативни подборности около конфликта?Не бива да им е била квартирантка:DАма напънете се повече, сюжетът не струва...Товма не статия, това е проституиране.

15

До 13

преди 5 години

До АнонименМм...дам...сношавали са се в нета. Сигурно са се сношавали и извън него...може би и...о, какво престъпление...може би и са се целували извън нета!!!Ама, разбира се...много ясно, че тази е к***а...и си е заслужавала побоя.Оо...и кой я защитава?? Някакви ***!! Оо...разбира се...ще ги оплюем всички...жената трябва с камъни да я убием...а тази организация..да се вдигнем заедно с Волен и В.Симеонов и да я закрием на момента.

14

Анонимен

преди 5 години

анонимен 9, *** сме били)), гроздето е кисело, а?Взимай си джендъртите и друм, там където ВЕЧЕ НЯМА ХОРА.Тук все още драпаме с нокти и зъби,за да останем такива.В интернет се запознали, много мъка има тоя свят, Боже!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимно 10Не е населелена само с такива като теб бе ***

12

Анонимен

преди 5 години

Дали са се сношавали в нета. Имам предвид там да маструбират пед камерите.Било много модерно напоследък. Особено сред джендерите.

11

Анонимен

преди 5 години

Точно така - трябва малко подгряващи статии. *** Алтернътивити.Днес ще се гледа делото за Истанбулската конвенция.Пак ще я приемат тихомълком, а стадото като се върне от Мутроморието, вече ще е забравило.Няма да е модно.

10

До 5

преди 5 години

До Витрувианския човекАа..значи и да се запознаеш в нета вече не е спрямо нашите норми на поведение ли???Или, не можеш да се влюбиш в по-голяма жена??Абе, вие в средновековието ли живеете?

9

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, такова нещо може да се случи само в Бантустана.Територията населена с ***.Влюбили се били в нета, пък тя се оказала на възрастта на майка му.

8

Анонимен

преди 5 години

Хайде, ***...започвай...жената сама си виновна...какви са тези *** алтернати...ние сме си балканци, искаме да можем да си бием жените, децата, гейовете..всички ***...Не искаме Инсанбулски конвенции...и т.н. и т.н....помията да започне да се излива.

7

Анонимен

преди 5 години

И двамата не са добре с главите , ама то се знае ,от ЕГН-то е.

6

Анонимен

преди 5 години

Хубава работа ама турска-...........българския етнос няма НПО-та да го защитават.

5

Витрувианския човек

преди 5 години

Ако трябва да се пръскат пари за здужения, който да защитават всички откачени и необразовани, то държавата да бъде закрита.10 години разлика, опознали се в интернет, пламнала любов през монитора, майко мила , майчице какви хора се раждат по таз земя.

4

Анонимен

преди 5 години

Пак ли? Понеже ще заседава Конституционният съд по темата антиконституционна ли е ИК, и вие решихте да ни заливате с поредната доза пропаганда.ИК е не просто антиконституционна, тя е античовешка. Това не значи, че одобрявам насиелието, статии от този род също са насилие."*** алтернативи"... в сравнение с тия, БХК са цвете за мирисане.Омерзена съм. Времето е разделно, хора.

3

:-)

преди 5 години

Хайде, пак се почна!

2

Анонимен

преди 5 години

Не я искаме тая Истанбулска конвенция, бе, вие какво не разбрахте!

1

Анонимен

преди 5 години

Я първо проверете кой финансира "*** алтернативи"!