92

Анонимен

преди 5 години

До ...Да ,така е. Нашите служби убиха Георги Марков. За онази власт той беше предател. Но не са ли такива шпионските игри?Кой е казал., че са нещо прекрасно, това е реалността. Тъпотията е когато някой вади на показ тия отвратителни неща, сякаш той е светец и не може такива неща да прави и да парадира с тях по *** и смехотворен начин.Това продължава да е част от политическата игра и противопоставянето. Нищо ново под слънцето.

91

Олег

преди 5 години

До До ОлегАми според мен пробвай.Напръскай си дръжката на вратата с парфюм и ходи да я помиришеш на всеки час. После пробвай да си пръснеш от шишето и да сравниш с бравата на вратата. Ако няма разлика в мириса ела да ми кажеш.

90

Олег

преди 5 години

До ГеоргиНали ти е ясно, че са били соц. слаби и дори са ходили в социални кухни чат-пат.

89

от извора

преди 5 години

Ето как е станало " На ПУтин му е доскучало , и решил да си вземе самолета и да се разходи отново до Лондон . После решил , че е време отново да се погаври с инглизите и си взел шишенцата с Новичок / той си държи в нощното шкфче най -различни отрови - химията му е хоби /. Видял една къща и си казал , що пък да не напръскам хората вътре - речено -сторено . А за останалото - Тереза Мей ще ни осведоми

88

Олег

преди 5 години

До до олег болегСънищата за смъртта на Николай 2-ри и децата мои ли са?

87

рускиня

преди 5 години

Дързост и Красота - серия 3999: Смъртта и любовта, шпиони, драматични развръзки и готварски рецепти. Моля следете нашия сериал !!!!!!!!!!

86

Бате Гойко

преди 5 години

"Братът на Роули Матю каза вчера, че миналия месец двойката е намерила шишенце от парфюм в парка, и са се напръскали с него." - ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА. ХАХАХАХАХА, хахахахаха.......

85

Анонимен

преди 5 години

Не бе, ако беше мъж, руски агент, феминистките щяха да скочат с расизъм. Затова бритишите слагат жена, за да угодят и на жените. Следващото предположение ще е, че е *** и пълничка, веганка и активистка. Майтапа на страна, ама инглишите взеха да излагат. Да се махат по-бързо от ес, че не се издържат.

84

Анонимен

преди 5 години

Империята на злото трябва да бъде отритната напълно от цивилизования свят, това вече трябва да е ясно и на Тръмпи, иначе късия Пу.т.ю ще запали нова световна война, като кумира си Сталин сатрапа!

83

Анонимен

преди 5 години

ХА ХААААА,Заболя ме корема от смях! Ахаааааа,ха ,ха

82

До Олег

преди 5 години

Скъпи Олег, когато Скрипал оцеляха, обяснението бе, че прословутата английска мъгла е увредила суперотровното вещество. И всички олези повярваха в това. Сега същите английски корифеи обясняват, че веществото, което се уврежда от водни пари, може да престои четири месеца във флакон барабар с парфюм и да запази напълно своето качество. И олезите пак вярват.Браво на олезите, те затова са олези - четат партенки и вярват като за световно!

81

Георги

преди 5 години

Тея ханглета съвсем изтрещяха - намерили шишенце с порфюм и се напръскали с него?! Все едно да намерят шише с кола, захвърлено, недоизпито и да си пийнат. История за деца в предучилищна възраст. А случайно да са открили ядрена, ръчна граната в пощенската си кутия?...

80

Браво!

преди 5 години

Пъзела се нарежда! Много ясно и е напълно естествено е когато жена намери шишенце с парфюм да се напръска с него и за това е починала, а мъжът е жив, защото само е вдишал отровата. Логично д-р Холмс, знаех си, че Скотланд ярд ще разгадае енигмата! А посеранските *** да замълчат и да не подкрепят тези убийци!

79

...

преди 5 години

До Олег Георги Марков го свитна нашето разузнаване . Той беше галеник на бай Тошо но като отиде в Англия много взе да дрънка

78

шоу

преди 5 години

Овцете и козите у нас са отровени с новичок,въпреки стотиците чиновници търтей който"бдят" лошите "Руснаци" са успели да напръскат стадата....

77

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези глупости? Намираш шишенце и се пръскаш!?!?!?!?И отново предположения.

76

до олег болег

преди 5 години

пич измий си очите, събуди се бе. Излез от сънищата и приказките за нсивници.

75

Анонимен

преди 5 години

И това нещо е било там след 4 месеца? Нали душиха навсякъде? Сумер *** сценарий, но каквато публиката, такава и пиеската!

74

Олег

преди 5 години

Баламурник си ти! Видно е, че се е напръскала само жертвата, защото за Чарли вече няма опастност за живота. Освен това, защо да не е истински парфюм с добавка? Не познавам физичните свойства на А234, но повечето организми се разтварят в алкохол. А защо да са го пропуснали, а не да се е озовал там по друг начин?

73

:):)

преди 5 години

ужас, дори сюжетите на Джеймс Бонд са по реалистични от тез измишльотини за първолаци.