94

Анонимен

преди 5 години

Не знам кога сме били 27 по стандарт на живот в света според ООН статистиката (HDI, индекс на човешко развитие), но днес сме бедни като бедстваща африканска държава и световните шампион по смъртност. На първо място сме в света сред 230 страни. Далеч след България са Сирия (където има война), Афганистан, Лесото, Свазиленд (където 25% от жителите са болни от СПИН).

93

Гoшу

преди 5 години

Това което съм чувал за казармата е, че са момчетата са пили дори карабит, за да получат язва и да ги уволнят преждевременно. Прострелвали са се, симулирали са комоцио и какво ли не, само и само да не са вътре в казармата. Един не съм чул да казва, че е бил супер щастлив, че е бил вътре и че вътре е станал мъж. Само за извращения и гаври говорят. Ама тук из форумите разни пенсии ни разправят приказки колко било готино. И какво като имаме войници, те с какво оръжие ще се бият?

92

Евроатлантик

преди 5 години

Решението е единен евроатлантически фронт срещу Русия. България трябва да има силна армия и наборната служба е едно добро решение.

91

до 98

преди 5 години

хаха имай пред вид ,ч е оня ден на стрещата на нато РЕШИХА ДА ИМА ОТГОВОР И НА ХИБРИДНАТА ВОЙНА, ТАКА ЧЕ НОГО ВНИМАВАЙ...КОГА СМЕ БИЛИ 27 В СВЕТА БЕ, ***? ТВА СА ПУТИНОВИТЕ ФАНТАСМАГОРИИ! БЯХМА В СИВ САМО ПРЕД АЛБАНИЯ!

90

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на България сега е, че остатъчната русофилска мрежа на бившата ДС държи БСП будна. България трябва да се изчисти от остатъчната русофилска мрежа на бившата ДС, само тогава можеме да се оправимe. Ако не се изчистиме от остатъчната русофилска мрежа на бившата ДС никога няма да се оправиме.

89

Джо

преди 5 години

Само който не е бил в БНА може да желае тя да се завърне! Малоумниции.

88

Анонимен

преди 5 години

тия дето реват за казарма да имат предвид 2 неща _ ще ви вдигнат данъците и 2 - в края на задължителната служба през 90- те имаше масова миграция на момчета след абитуриенския, пък нали сега тва ни е още 1 болен проблем...

87

Анонимен

преди 5 години

Очевидно не си учил нищо по история, Анонимен 96, в България от Освобождението до 1944 г. са се сменили множество правителства, редица от тях водещи проевропейска политика. Армията не е била руска. Но пък вие пишете или глупости, понеже не сте наясно, или под диктата на някой, който ви поръчва да ги пишете.

86

Аз

преди 5 години

А ние си имаме чумата герб!

85

Анонимен

преди 5 години

Когато имахме "руска" армия България беше 27 в свете по стандарт на живот и сред 30те индустриално най-развити страни. А сега при НАТОвската сме най-бедни и първи по смъртност в света.

84

Айде бе,

преди 5 години

рашките, кво реветте ,ч е е хубава казармата, сега няматте интерес да имаме силна армия, щото ме срещу вас!

83

Анонимен

преди 5 години

България след освобождението никога не е имала собствена армия, а руска ! Г.з. Радев натовския генерал е доказателство, че и досега е така !

82

Пушечно месо

преди 5 години

Българската армия е дала процентно най-много жертви в Ирак от всички останали съюзнически контингенти към края на 2005 г. При 400 души контингент, нашите щети са 93 убити и ранени войници

81

Гoшу

преди 5 години

И за какво ни е армия, без съвременни оръжия? Затова се правят бази и се слага по един американски войник. Ако някой нападне базата и убие американеца, значи е обявил война на САЩ и НАТО. Ето затова са тези бази, не за да спират, а да се знае, че нападението им е обявяване на война.

80

Анонимен

преди 5 години

По мое време 18 годишния чакаше повийвателна, сега си чака козметиката от Орифлейм и плаче колко е подтиснат и неразбран от света!

79

Анонимен

преди 5 години

,,народ който не храни своя армия ще храни чужда,,какава армия бреами нали хранихме яко армията на корем до 1989 и каквопревзвмаха ни без война без един пищов ***

78

Анонимен

преди 5 години

До 87Извинявай г-н без джендъров...Васил Найденов , Киркоров, Киркинскии, чайове, гошетоо Христов и тн. Преди 89та не сте били по-малко ...били сте по скрити :)))

77

Анонимен

преди 5 години

Ако се върне казармата ще назначат бивши и улегнали полицаи и военни (те ща са генерали), които да обучават младите рейнджъри. Тези генерали ще ядат кебапчета е пият бира, ще гледат мачове и ще се гаврят с новобранците. Ще им викат да бягат 10 км пък те самите няма да могат и един км да минат.

76

А ДЖЕНДЕРИТЕ?

преди 5 години

А джендерите? Хиляди млади мъже - да ги правим джендермерия?

75

teo

преди 5 години

А ДАНО, АМА НАДАЛИ !?!? Казармата в мирно време е школа за живота !!! Мамините синчета ще станат МЪЖЕ И В ГЛАВИТЕ, а не само в гащите!!!