22

някоя си

преди 5 години

Нинова е на всяка манджа мерудия ..пфф.. А иначе болните животни трябва да се умъртвят хуманно ясно е. Но не и здравите!

21

Ddd

преди 5 години

То бива пиар, но да го правиш за сметка на нещастието на хората, това е долно, евтино и гадно.

20

AZ22

преди 5 години

Ужасно тъпо парче се оказа Корнелия. Вкара толкова енергия в *** каузи. Ако поне 5% беше употребила в правилната посока, България щеше да бъде много по добре.

19

Отговор

преди 5 години

До Къде е Бойко?? 9 Бойко е по държавни дела в Европа. Не е негова работа да тушира всяко недоволство .За това има министерства с министри.Лошо ни научи за всичко да го виним и да чакаме да ни управи. Инак обещетението наистина е малко. А когато БСП беше на власт плащаха ли за пропуснати ползи?БАБХ действа стриктно по инструкциите за борба с чумата и не може да отстъпи нито крачка на зад.

18

Анонимен

преди 5 години

нинова в село шарково е издоила пръчо наместо козата

17

16

преди 5 години

До 15Значи немските журналисти лъжат?!Това да не ти е българската баджак- джурналистика беновска пита и сама си отговаря?

16

зрител

преди 5 години

Крива жена от Крушовица ! !

15

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Знае се, че Нинова е бясна... - а сега ще прихване и чума... - а преди това Кутев каза, че всички позитанци са болни от СПИН...

14

15

преди 5 години

Как няма да ти изтрият овчия коментар. Какви мигранти какви пет лева бе...народа не ги иска влязат ли дори 100 ще има бунтове .Как си мислиш дали правителството иска това .М?!

13

до 14

преди 5 години

как а какво прави .. ПИАР си прави очевадно е.. точно ссъ възрастанта дама за окято всички медии пишат.. все едно не можа да се снима с друг потърпевш .. дано спасят здравите животинки.

12

Анонимен

преди 5 години

Изтрихте предишните коментари,но истината е,че чакаме 150000 мигранти според договора с Меркел за 3 млрд.и се разчиства терен.Бареков е публикувал снимки на "ветринарите" мигранти от харманлийският лагер,които евтанизират животните.Неправилно обвиниха нашите роми.

11

Мнение

преди 5 години

Когато има заразен с чума район, пътищата са затварят и не се допускат никакви външни хора, докато трае карантината.Какво прови Нинова там ?Да пренесе заразата в Крушовица ли иска? Инак за обещетението е права.Трябвада се заплатят и пропуснати ползи.

10

pras4o

преди 5 години

Червената бояджийка просто не знае какво върши....Ако пламне чумата в страната ще бъде забранен износа на животински продукти и загубите ще са за стотици милиони за животновъдите,млекопреработвателите и месопроизводителите.Мерак за власт и "клатене" на правителството-като няма кой да я "клати" нея.....

9

Анонимен

преди 5 години

Жалко за животните!Само не разбирам как на времето се гледаха повече стада, а не се изплащаха никакви обещетения, и не се получаваха никакви субсидии. Моя дядо гледаше сам няколко стотин овце и не е получавал от никъде никакви пари. Издържаше се от предаденото мляко.На времето се гледаха животните с любов и обич, а в днешно време се гледат с разчет, сметки и далавери.

8

Къде е Бойко??

преди 5 години

Права е Нинова, редно е да дойде Бойко и да говори с хората. Нищо лошо не е казала, а тук коментиращите само знаят да я плюят. Бойко обиколи Всички балкански държави, защо се крие сега? Според мен крие нещо и като го питат в Шарково, защото е много умен ще се издаде кой е поръчал да убиват и здравите животни. Дали Турция няма пръст? Обединителна на Западни Балкани и разединителят на България да не ке крие като плъъъх

7

vip

преди 5 години

Нали партията на тази червена приватизаторка подписа договора за ЕС, а договорите се спазват. А отделно от това ако пламне епидемия в цялата страна същата ще пита какво е направило правителството...

6

Нинова, нинова,

преди 5 години

Къде е твоето момче, защо "плачещ", че ще отидат на по-хубаво място?Ако не вземат мерки- ще бъде катастрофално!ИЛИ ТЕБ ТОЧНО затова те еЯД, че вземат мерки и че няма КАТАСТРОФА!Ех, зловещ характер.Каква ли расоат ще бъде, ако НЯКОЙ, когото ВЕЧНО призоваваш, напусне този свят.Ще бъде бурна радост в БСП и в друга институция.

5

Анонимен

преди 5 години

Тая пък само се чуди кой проблем на хората да яхне за да си прави реклама и винаги не улучва.След като има чума и има правила как трябва да се действа, се действа и точка. Тя какво иска да пламне цялата страна и чужбина ли!Защо не рева когато заедно с ГЕРБ се разбраха за съдиите във ВСС и назначиха кукли на конци за да няма борба с корупцията?!Защо не рева когато с ГЕРБ продадоха България на Лукойл за да граби хората . Защо не реве когато с ГЕРБ гласуват всички закони на Пеевски, както и лоби

4

Анонимен

преди 5 години

Да съдат държавата че ченгетата им влизат в имотите без разрешението на съдя! Българите като блеят и тях ги ефтанизират, *** !!!!!!!

3

Моля да ми обесните

преди 5 години

Как заразата стига от чужбина у нас и то точно в тези села? Защи карантината на животните не е вариант?Благодаря предварително