158

Анонимен

преди 5 години

Как може да поканят експерти на 80+ и 60+ да коментирам икономически проблеми.Активния живот на госпожата е минал в преподаване на Политикономия на социализма и Теории за управление на народното стопанство.И някак си в движение е станала експерт по пазарна икономика. Хърсев и той същия-завършил социалистическа икономика и не спира от 20г да се прави на експерт по капитализъм и свободен пазар

157

Анонимен

преди 5 години

До а бе,умници 157Добре,че е борда да ни спасява,че без него да сме се избили от глад!Този борд много пречи на далавераджиите,и за това те пищят срещу него,но той държи България над водата!Баси дървените философи!==Така е, абсолютно вярно! Пак крадат, но трудно и само "под масата". Без борд, българия и българите просто ... заминават в канавката на историята! Буквално! Но преди това ще настанат кървави времена... пак буквално! Кой цели да махне крахката стабилност -иска да убие България! #КОЙ

156

гост

преди 5 години

Вярвайте ми тази назначена за професорка Другарка вучева, може да ви научи как се краде без да ви хванат.

155

Анонимен

преди 5 години

"Банкнотата е обезпечена със злато и всички активи на банката"Гатанка: Кога беше това и от кога не е?

154

НЕ НА ЕВРОТО

преди 5 години

До а бе,умници 157 : Най-после още един мислещ човек !!!! Абсолютно си прав , за това искат да го премахнат !!!!

153

а бе,умници

преди 5 години

Добре,че е борда да ни спасява,че без него да сме се избили от глад!Този борд много пречи на далавераджиите,и за това те пищят срещу него,но той държи България над водата!Баси дървените философи!

152

РАШКАТА

преди 5 години

До Анонимен 155 : Ааааааа , няма натурална размяна ! Имаш пароци - имаш газ и бензин , нямаш пароци - яж западни коли и лаптопи ;) ;) ;) Пазарна икономика " братушка " :) ;) :)

151

Анонимен

преди 5 години

Нямаме ли адекватен експорт и без борд, левът ще е като тоалетна хартия, съответно нищо няма да можем да внасяме, освен горива от Рашката в натурална замяна. Почваме да си произвеждаме сами храната, забравяме за компютри и смартфони, за западни коли и т.н.

150

Анонимен

преди 5 години

До143Демек 99,8% са "неразумни" щото вместо кротко да пукнат от глад - теглят кредити ли?..ама чакай сега - те "теглят" ли? щото аз мисля, че би трябвало да им "отпускат", а разликата е от земята до небето.ако все още продължават да "теглят", хич не е учудващо че ни предложиха "чакалня на чакалнята", и след това ще има още чакални .... а и щовм "теглят" то това много добре се корелира с нежеланието на нашите разбойници да чуят изобщо за "банков съюз" и "банков наздор"!Нещата се навързват!

149

НЕ НА ЕВРОТО

преди 5 години

До Анонимен : Елементарно за умни хора - в момента лева е в борд ! Борда е еврото , за какво ни е да сменяме валутата ??? За да се ограби гаранционният фонд на борда !!!

148

Анонимен

преди 5 години

До до 145Глупости, бързите кредити са точно за наивни беднюги с нисък кредит рейтинг.

147

До Не на еврото

преди 5 години

Да,аз съм добре,жалкото е,че заради такива като теб,България не е....

146

Анонимен

преди 5 години

До до 13980% са.

145

до 145

преди 5 години

Това е проблема философе!Ако не работиш - кредит трудно дават!А тези 99.8% работят - и парите пак не им стигат!

144

Анонимен

преди 5 години

До до 139Да се ориентират към висше образование и джобс.бг

143

НЕ НА ЕВРОТО

преди 5 години

До До 141 : Ти нали си добре !!!!!

142

Анонимен

преди 5 години

До до 139Чуждата липса на мисъл какво общо има с еврото, инвестициите и златото? Никой не е забогарял от бързи заемчета и търкане на билетчета, даже обратното.

141

Анонимен

преди 5 години

До до 139Ми кат' им се живей а ни им съ ръботи шъ съ бедни дукат умрът и тува не е мой прублем

140

Анонимен

преди 5 години

Да на лева и България ???????????И как си представяш това ???ХахагахагаБоже,колко неграмотни хора има. ...

139

до 139

преди 5 години

Демек 99,8% са "неразумни" щото вместо кротко да пукнат от глад - теглят кредити ли?Ми как да ти кажа - и на тях им се иска да поживеят Днес! Не в мъглявото бъдеще!