219

22222

преди 5 години

До До 217БРАВО, ТОЧНО ТАКА Е !!!!

218

Анонимен

преди 5 години

До КолобърСбърках ли или пропуснах нещо?------------------Да пропусна - вие сте тотално е безвъзвратно сбъркани, душа камбана. Белене, Народен съд - това е от вас и....... нищо друго. Стана ли ти ясно???????

217

До 217

преди 5 години

.....толко много приказки наизуст не бях чел.Как по-точно въпросният човек е съсипал изброените от вас неща? Обосновете се, иначе говорите празни приказки като подобните вам празноглавци от партията. и за какъв народен съд говорите - вие знаете ли какво е това? или сте от болшевиките, които видяха в народния съд и в БКП единствена възможност да изпълзят от мизерните си бърлоги, защото в конкурентна среда не биха имали шансове, поради ниската си интелигентност и семейна обремененост.

216

Анонимен

преди 5 години

До КолобърТе и оная с парфюмите от Варшавското летище дето стана и еврейка рекламират!

215

Анонимен

преди 5 години

До от-вратРадев е недостижима величина за пълзящите... ------------------Да, той е най-добре пълзящия - никой не може да го стигне. Веднъж и вие да кажете истината. Справка - 3-март и един белобрад мошеник.

214

Мдаа

преди 5 години

Ако Радев е популист то какъв е ББ? Смее ли Русен Плювналиев да даде оценка на ББ. А той какъв беше?? Едва го изтърпя народа ,че и ББ.

213

Колобър

преди 5 години

До редакторите на сайта: Моля,спрете да рекламирате един неуспешен бивш президент и родоотстъпник! Всички управленци,изпълнявали заповеди на Американското правителство ги чака Народен съд,ако успеят да стигнат до него! Резултатът от действията им са унищожена народност,държавност,икономика,отбрана,образование,здравеопазване,сигурност... Сбърках ли или пропуснах нещо?

212

Анонимен

преди 5 години

А Плевнелиев какъв е?

211

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 212"Повечето от коментираяите тук, ..., не са и доближавали готина мацка като Деси."---За теб може и да е готина, за други отработено гориво, прочетен вестник, дреха втора употреба, клюмнало мушкато, кола под наем, благоевградска селска ***.Като се усмихне, и си личи работническо-селският й произход.И не е кой знае колко хитра гепила е наивник (меко казано) с мангизи от нейната черга, а не потомствен тузар.

210

Анонимен

преди 5 години

До КостоваТоя п**ю пак започна да ръси глупости!Кой бил "фактор",кой "популист"!!!Боже и това го пише една МАРИОНЕТКА!!!Е идва ми в повече$$$$$$$$$$$$$$$$Ами повърни да ти олекне де. Пък и ще се повталиш малко - Хи-их.хи

209

Анонимен

преди 5 години

Тоя го използваха като презерватив и го захвърлиха на бунището сега и жена му го клеца за пари.

208

Анонимен

преди 5 години

хе, хе!Каза им го Президентът Плевнелиев! Жалки фигуранти!

207

Анонимен

преди 5 години

Повечето от коментираяите тук, които изкараха Роската гей и мекотело, не са и доближавали готина мацка като Деси. От яд ще си изядете тестисите. Айде, лягайте си до 100 килограмовите си жени с едър глезен и тезки ръце и си трайте.

206

Анонимен

преди 5 години

До 207 и 208-абсолютно точно и вярно!

205

Анонимен

преди 5 години

Много прозди хора, ей....В тая страна акълът не е на почит. Коментарите по-долу го доказват.Бедните сте, защото сте прозди. Защото идолизирате други простаци, само защото сте комплексирани. *** човек не може да оцени всъщност колко адекватен беше Плевнелиев на поста си. Не ви съдя. Айде, мачовци, бийте си жените и се кефете на избраните от вас нискоинтелигентни "независими" човечета

204

1

преди 5 години

До Костова, в момента,само десито е фактор за него.

203

Костова

преди 5 години

Тоя п**ю пак започна да ръси глупости!Кой бил "фактор",кой "популист"!!!Боже и това го пише една МАРИОНЕТКА!!!Е идва ми в повече!!!

202

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев бил на конци....ми то тогава Радев е овързан целият.....толко ви е акълът.За разлика от Радев, Плевнелиев тегли една майна на съветския ви идол. Ама нямате акъл и ви е тесен мирогледът.

201

Анонимен

преди 5 години

Роската е интелигентен, не е мачо-*** като РАдев - затова елементарните екземпляри го хейтят и обиждат. Нормално е в страна, в която мнозинството са прости и бедни, да се предпочита и харесва повече ограничн и *** човечец като РАдев. Яото бил истински мъж...военен. Абе *** народ.

200

хммм

преди 5 години

Когато се сетя за куклен театър и кукла на конци с парцалена глава, си представям Роската...