58

Анонимен

преди 5 години

"Една европейската страна иска повече имигранти. И тя е..."Да се възползваме от офертата, докато тоя е в умопомрачение.

57

Тракиец

преди 5 години

До АнонименСъгласен. При условие, че се побългарят. В дългата ни история има доста такива случаи.

56

Анонимен

преди 5 години

Вместо държавата да внася всякаква *** от майната си,може да подпомага семействата с деца.При едно дето помощ 300 лева,при две 600,при три 1200 лв на месец.Гарантирам ,че раждаемостта ще скочи веднага.Ние с жената ще сме първите ,които ще направим трето дете.Но възможностите ни стигат само за две.Като нас са стотици хиляди българи.

55

бай х

преди 5 години

Когато беше войната в Украйна над 1 милион бежанци напуснаха страната ,и бяха на палатки в Русия , защо на тези хора /християни/ не помогнахме ? .. ....не може цяла африка да се пресели в Европа

54

Пончо

преди 5 години

До до ПончоМежду другото в Уругвай има голяма диаспора българи трето и четвърто поколение така че извън майтапа опция си е!

53

Анонимен

преди 5 години

"Недостиг на работна ръка"Назря моментът да подпомогнем португалската икономика с материал от лагерите ни. Готови сме да пожертваме халифатското си бъдеще в името на португалските ни приятели.

52

Циник

преди 5 години

Предния ми коментар е до проскубани лъв с 42

51

ШибиРиби

преди 5 години

До ПончоПончо пончо пиле шарено, в монтевидео те чакат както Динко ги чака в шубрака онея да ги гощава с хляб и сол

50

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРСКИ ЛЪВМоля те смени си никнейма. Наречи се Лъв с миша опашка.

49

Анонимен

преди 5 години

При всички случаи чернокожи чужденци мюсюлмани е по-добре от атакисти с маски и с по два неврона между чугунените плочи в главата.

48

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТочно обратното, пич. Европа ще се съживи.И България също.Добре са дошли.

47

Стар набор

преди 5 години

Да внасят "обогатители" от бившите си колонии АНГОЛА и МОЗАМБИК. Ще видим тогава на следващите избори дали Португалия няма да има нов премиер от типа на Орбан.България не е имала колонии и към никой не е задължена.

46

до Пончо

преди 5 години

хаха и аз точно това си мисля от няколко дена!

45

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГЛУПОСТИ! Нищо няма да остане от Европа ако това се случи. Явно ти си от хората, които нямат нищо против това да стане. Намеквам нещо. Обаче разчитам здравият разум да надделее и това да не се допусне.

44

Пончо

преди 5 години

Пичове, като гледам отбора на Уругвай и "европейските" отбори и като чета подобни новини се питам колко мамка му струва билета до Монтевидео?!

43

Анонимен

преди 5 години

Готови сме да помогнем на Португалия с няколко хиляди глави ***.

42

до 39

преди 5 години

е не е верно, защото "модерни технологии" означава потребяване на неща, които не произвеждаш, богат си когато независиш от неща чужда производство. за трактора и нефт ти трябва или продукти от нефт!!

41

Анонимен

преди 5 години

Ето къде можем да изградим лагерите за бежанците на Европа. После само трябва да вдигнем ограда на португалската граница.

40

БЪЛГАРСКИ ЛЪВ

преди 5 години

До АнонименКой ти дава право да говориш от името на всички? Аз искам бежанците, и не само аз.По селата хората искат бежанци за съседи, само и само да живне селото, да има деца... живот. Сега има само старци и ***.Аз бих си дал къщата на село безплатно на бежанци, само срещу поддръжка.

39

Анонимен

преди 5 години

Хубави момчета са, малко мypгaви, но и ние не сме точно бели хора.Дано си намерят по една българка за жена и да се заселят в България.И да имат много деца, и дано и роднините си да доведат.