19

Отдавна емигрирал

преди 5 години

Тъпите *** не могат да разбера, че ако те не итенгрират ромите, ромите ще ги интегрират тях само след 20-25 години - когато ромите ще са мнозинство.

18

Анонимен

преди 5 години

Такъв расизъм и дискриминация няма никъде. Директорката да бъде уволнена а България да изплати обезщетения на родителите на неприетите ученици . Това не е дискриминация а фашизъм.

17

Анонимен

преди 5 години

Който е искал се е интегрирал турци, евреи, арменци, българи, всички успяват навсякъде в целия свят единствено ромите не успяват никъде в нищо по целия свят.

16

Анонимен

преди 5 години

тъй де, тъй - кажете си го в прав текст: "българите (товеа вероятно включва и другите етноси - турци, арменци, и др.) трябва да се учат на толеранстност, да са търпеливи, докато един етнос може да си прави квото иска. И като са вкарани в клас - какво, да не би да излизат грамотни? По-скоро пречат на останалите, които имат някакво желание и възможности да учат. Разбира се, че другите ще си изтеглят децата, видно нямате представа какво представлява училище пълно с един етнос..

15

Анонимен

преди 5 години

Нали идеята е ромчетата да се пръснат по две по три в паралелки за да стане интеграцията инак какво ще интегрираме ако е обратното? Ако, обаче идеята е енджиотата да изкарат някой лев уравнението май няма решение щото те трябва да се "борят" за пред спонсора и либерализма да победи.

14

Анонимен

преди 5 години

Родителите им носят ли бележи от НАП за платени данъци какво работят и как се издържат дискриминация е българския етнос да изхранва ромския етнос и да го изучава ако са хора сами ще си намерят начин без да висят като *** на нечия шия. Безплатен обяд няма.

13

гост

преди 5 години

Браво на колектива на училището.Стига сте ляли крокодилски сълзи за ***,хората по селата са пропищяли от такив ***

12

Анонимен

преди 5 години

Ромаля не е като човека!За зоологическа градина става!

11

Анонимен

преди 5 години

Добре, да речем, че ги приеме. Според вас колко от тях ще продължат да ходят на училище след като завършат трети клас?

10

Анонимен

преди 5 години

"Училище не прие ромчета..."---Абе, разбрахме, бе! Нали писахте за това! Повтаряме:ОДОБРЯВАМЕ ДЕЙСТВИЯТА НА РЪКОВОДСТВОТО НА УЧИЛИЩЕТО!

9

Анонимен

преди 5 години

Метеор, то явно скоро си пристигнал в България, нямат право да им се скарат, да ги изгонят, да ги преместят. Звероокротителница е това, никакво интегриране няма. Разхождат се повреме на часа, викат, тръшкат се, обаждат се по телефоните си. Родителите им пристигат на тумби да въздават справедливост. Докато няма бой за ред и дисциплина, няма как да го интегрираш такова.

8

Анонимен

преди 5 години

Ако има много ромски деца , то българите ще се преместят .Това е 1000процента сигурно! Кой нормален родител ще се съгласи детето му да учи в един клас с 10 индианчета?

7

Луд

преди 5 години

Ем искаме да учат, ем няма да ги приемаме в училище. ?????? Как я мислите. Просто трябва да се намери начина.

6

Анонимен

преди 5 години

"Колективът на 9 ОУ "Пейо Яворов" в Благоевград приема деца, но с две условия - да са от квартала и да не са от ромски етнос."Нормално, за какво да ги приема, след като ще спрат да ходят след 3-ти клас и директораж да се чуди откъде да взима бройки да запълва класовете.

5

МЕТЕОР

преди 5 години

На всички трябва да и се дава право да учат без значеие от етноса,но и за всички да важат правилита -не е учи и не е готов за това училище-то да напуска.Ако ще и негерчета да се,щом се учат и спазват правилата-то да се приемат .

4

Анонимен

преди 5 години

Ах колко мило-"ромчета"!Пуснах две сълзи от умиление!А като знам какви дърти ц**г ще станат след 5-6 години ми се реве!България вече е тяхна!

3

Иван

преди 5 години

На майка България трябват повече такива училища.

2

WTF????

преди 5 години

Вече трябва да гонят българчетата-отличници, за да настаняват чеветата на команчите ли? Не чувствате ли, че минаваме границата? То бива джендърство и малоумнoст, но чак толкова?!?!??!!?!??

1

Анонимен

преди 5 години

Цветанов и всичките млади герберюги с по-малки деца да си дават децата в такива смесени паралелки да интегрират децата на гласоводавателите си. То през стъклото на камерата е лесно. И какво е това по територия, заврели се всички бюрократи в центъра на София, пък нормалните хора по провинцията изпставени на своеволията на "единния" електорат