117

Анонимен

преди 5 години

АЙДЕ БЕ, ОБЯСНЕТЕ СЕГА ЗА ЕВТИНИЯ РУСКИ ТОК, ГАЗ И БЕНЗИН БЕЕЕ! АПРОПО БЕНЗИНА И ГАЗА ПАДНАХА НА МЕЖУНАРОДНИТЕ БОРСИ! ЗАЩО ГО ВДИГАТЕ , МУЖИЦИ!

116

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на България сега е, че още не сме поднесли извинения за 33-те български танка участвали в потушаването на Пражката пролет. Ако искаме да ни приемат за равноправни членове на голямото цивилизовано англосаксонско семейство трябва да се извиним за 33-те български танка участвали в потушаването на Пражката пролет и да се надяваме, че нашите по-старши евроатлантически партньори ще ни простят.

115

Анонимен

преди 5 години

Всички на протест пред Кремъл срещу Путин защо ни вдига цените!

114

Анонимен

преди 5 години

Пуснати пак пак от козяк да тролят. Американските тецове са йофтини нали тъй? Поток няма че било това и онова нали тъй? Незаобиколим фактор нали тъй? Турция строи аец, ама тука не трябва нали тъй, еничари на грант?

113

Ердоган

преди 5 години

До Енерджи експертТо защото е толкова скъп затова Еродган ни взе всичките руски проекти!

112

Анонимен

преди 5 години

Ми що купувате от Лукойл? Не купувайте от Луйкойл, купувайте от другите ШЕЛЛ, ОМВ, Марешки - те си плащат данъци и така укритите от Лукойл милиарди данъци ще отидат за заплати и всички ще взимат по 2 хил лева заплати, ама вие зареждате от Лукойл, за това сте бедни.

111

Анонимен

преди 5 години

АЛОУ, ТОК , ГАЗ И БЕНЗИН НЕ ГИ ВДИГА ГЕРБ! НЕ СИ ПРАВЕТЕ РУСКАТА ПРОПАГАНДА ТУК! НЕ СМЕ ***! ЯСНО НИЕ ОТКЪДЕ ГИ ВНАСЯМЕ!

110

Лукойл

преди 5 години

укривал милиарди... Алиооо, нали властта е у вас бе кауъфи, разследвайте го, глобете го 10 милиарда и го изгонете, какво циврите, аз ли да го направя това бе гербепунгели некадърни

109

max verstappen

преди 5 години

До Let's go green!И в България се взимат заплати по 4-5хил. евро, не само в Холандия.

108

Анонимен

преди 5 години

КОРИГИРАЙТЕ ЗАГЛАВИЕТО С ПО - КОРЕКТНО! " ПУТИН НИ ВДИГНА ТОАК, ГАЗА И БЕНЗИНА"!

107

Ънонимън

преди 5 години

Проблемът на България сега е, че десет години отгоре и е засанала една куха тиква и смазва всичко отдолу с тежестта и гнилоча си.

106

Циник

преди 5 години

В Румйния цените падат - в България растат!Бягайте бе...докога ще робувате на Гинки, овчари, шопари...и прочие партийци и мутри!Докога ще плащате сметките на ромите?

105

Анонимен

преди 5 години

Дънди прешъс изнася от България злато за 1 милиард долара годишно като плаща само 1% на държавата.

104

Анонимен

преди 5 години

а в Румъния намалиха тока, вдигнаха пенсиите. румъния няма АЕЦ! Е , товарищи? Викате . много ни притрябвали вашия ток, газ и бензин? Добре, че от Турция ще вкарваме азерски газ, да може да не ни рекетирате чак толкоз.

103

Анонимен

преди 5 години

Някакви тролясници се опитват да кривят че не гербаджийско меркеловата американско турска коалиция е колонизирала страната. Еничарски нещастни ***.

102

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на България сега е, че руските изедници продават скъпо газта и нефта на България и не можем да се развиваме да растат заплатите, но руските изедници продават скъпо газа и нефта а Лукойл не плаща данъци и изнася 13 милиарда годишно за Русия и за това няма пари за големи заплати, само цените растат.

101

Анонимен

преди 5 години

До СмехЩото Лукойл укрива милиарди данъци също като останалите 30000 руски фирми в България.Щото Русия контролира енергетиката, пазара на горива и целия парламент.Е за това!

100

Гoшу

преди 5 години

"Газпром", "Лукойл". Виждам че русофилите пишат и се радват - "никой не е длъжен да ви дава Русия суровини на ниски цени, ние сме им враг в момента". Радвам се, че те се радват, че *** изсмуква от братския славянски народ пари, щото и тя няма и е бая закъсала. И там всичко качиха. Ама с нас номера върви, виж, с Германия и другите не става. Но като написах , че се радвам е така, защото когато всичко скача, точно русофилчетата ще го усетят най-добре :))) Ние с парите сме лесни

99

Анонимен

преди 5 години

протест! пред руското посолство!

98

ЕвроатлантизЪма

преди 5 години

- закрити 420 училища в последните 10 години- последната една година над 100 хил. българи са емигрирали- раждаемост по-ниска от времето на Втората Световна- най-бедната страна в ЕС - 2.4 милиона живеят под прага за бедността- най-корумпираната и най-обезлюдената страна в Европа- първо място по смъртност в в света- над 2,7 милиона работещи бедни- над 2 милиона пенсионери, едва оцеляващи с пенсия от 200 лева