81

Предложение

преди 5 години

Предлагам на изборите да свалим ГЕРБ и да издигнем БСП!

80

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Цветане, проблема е НАКЪДЕ ВЪРВИ КЕРВАНА !

79

До екстремиста

преди 5 години

Ако намеря ще ти окача едно синьо въже че ми се повръща от гнусната ти Болшевика мутра

78

extremist

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ ОТ БИВШАТА НОМЕНКЛАТУРА СА ГЕРБ...ЩЕ ГИ СВАЛИМ, ПОСЛЕ ЩЕ ГИ ОКАЧИМ НА ЕДНИ СТЪЛБОВЕ С ПРИМКИ; ЗА ОНЕЗИ КОИТО ИМ СИМПТАЗИРАТ СЪЩО ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ СТЪЛБОВЕ

77

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Защо при регистрирани на таблото 192 депутати има 235 гласа ?

76

Анонимен

преди 5 години

Главната спънка е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Съдебната система е в основата на всяко демократично общество. Пряка номинация за членове на ВСС от неправителствените организации, отпадане на тайното гласуване и ограничаване на правомощията на председателите на съдилища. Ето с това трябва да започнем, това ще бъде едно добро начало.

75

Анонимен

преди 5 години

Обществото ни е готово за промяна за по добра работеща демокрация. Парламентарна република е предпочитана за държави които са били част от социалистическия блок, но вече сме готови за президентска република като форма на управление, защото се рязвиваме.

74

Коментатор

преди 5 години

Може ли някой да каже на Деса Атанасова, че сме парламентарна република и че Комисията по социална политика не е на правителството... Може ли някой да напомни на ГЕРБ, че като бяха опозиция, не влизаха в зала!!!

73

Е

преди 5 години

И

72

До 72

преди 5 години

Миме до преди 1990г освен БКП имаше ли други партии бе червенушко нормално е и в ГЕРБ и ДПС и Патриотите и СДС и Демократични партии да има политици от БКП важно е че тези хора днес изповядват Демократични ценности и стига ни надува главата освен БСП други партии няма изповядващи войнствен комунизъм И да ГЕРБ и БСП са коренно различни партии и идеологии

71

Iceblast88

преди 5 години

До Лелка ЗелкаЩо за въпрос? Разбира се, че комунист ще отиде при друг комунист и заедно ще си правят кефа. То в Герб се влиза само като покажеш червена книжка и докажеш поне 3 поколения назад верни на партията сатрапи и комунисти. Няма да се изумя ако клетвата която полагат не е някоя комунистическа песен и не карат всички да целуват портрети на Ленин, Сталин, Бай Тошо и Бай Тиква. Бай Тиква= Блаканския Ким Чен Ун.

70

Бял Българин

преди 5 години

Основният проблем на българите сега са мигрантите. За всичко е виновна Меркел. Европа трябва да се изчисти от Меркел и на Германия да и дойде един нов як и стабилен канцлер който да изгони мигрантите, САМО И ЕДИНСТЕНО тогава ще се оправиме и ще взимаме големи заплати за да имаме пари и да можеме се кефиме яко на живота като истински бели хора.

69

папата

преди 5 години

тоя несреттник Марешки преди изборитЕ ПЛЮЕШЕ по тиквата имаше пяна на устата тоя несретнник ,влезе в власта и сега взе четала и памука и подпира топкките на суджукаа е няма такива двуличници като тияяя боклуццииии

68

Българин

преди 5 години

ГЕРБ и БСП са едно и също, а требе да ни дойде нещо друго и различно да ни оправи и да ни дава големи заплати да се наслаждаваме не живота.

67

Iceblast88

преди 5 години

До 71Когато онази биомаса Цвъчка Цвачева бай ви Тиква искаше да я прави президент плака ли по телевизията, че станала член на БКП и още си пазела червената книжка до портрета на Сталин и Бай Тиквонии? Аре бягайте от тук.ТРЯБВА НИ ВЕДНАГА ЗАКОН - БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ДА ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДА СА НА ДЪРЖАВНА РАБОТА ИЛИ ИЗБИРАЕМА ПОЗИЦИЯ И ВО ВЕК И ВЕКОВ ДА СА В ТРУДОВ ЦЕНТЪР!Няма бивш комунист - има само жив или умрял. Комуниста си е такъв до гроб!Така, че и Бай ви Тиква ще си е комунист докато пукне!

66

Анонимен

преди 5 години

До До 59За разлика от гербаджиите не съм нито бивш комсомолец,нито комунист,шокира ме тяхната злоба и терор над населението,техните думи и действия.Искам да престанат да тероризират,убиват населението и му дадат повече свобода,това искам!

65

Цветан Караилиев

преди 5 години

Резултата от вота за недоверие предваритело беше ясен.Нишо ново,просто БСП иска да се шуми около нея.Кучетата си лаят,ама кервана си върви.

64

Iceblast88

преди 5 години

До 71Герб да плюе комунистите е прекрасно защото това означава, че всяка сутрин като стане и се погледне в огледалото плюе и по себе си!Всички Герберчета са бивши БКП-ци. Единствената разлика е, че БСП са дъртото БКП, а Герб младежкото БКП.Когато вожда ви целуваше на Бай Тошо орехчетата мед ви капеше от устата за БКП- нали? Когато Цв.Цв. го уредиха да изтика училище за умствено изостанали пак се радвахте. Когато Свинетка я храниха с лопатата защото дядо и бил предател и убие пак бяхте за БКП

63

Iceblast88

преди 5 години

До 57И как точно БСП и Герб не са едно и също?И двете партии са с поне 90% членове с червени книжки и 10% наследници на такива с червени книжки.И при двете се налага цензура на всички които мислят различно.И при двете водачите са с коефициент на интелигентност на амеба.И при двете всички политици през живота си не са завили 1 болт и не са изработили нищо, все на държавна службичка където да си взимат заплатка.И при двете депутатите не ходят на работа.И при двете има безумна корупция.Та?

62

Лелка Зелка

преди 5 години

Като се саморазтури БСП-то, Нинова дали ще се запише при Бойко ?