47

Анонимен

преди 5 години

Е Маргините ги пуснаха в домашен арест и можете да видите в гугъл мапс къщата им под Околовръстното как вътре има и басейн, и футболно игрище, и е като палат. Какъв арест е това, да се цопкаш в басейна и да си риташ мачле и да имаш от пиле мляко?Странна държава.

46

Истукан

преди 5 години

Като няма държава, монополите си правят каквото си поискат. Мобилните оператори дерат здраво кожите и не пускат хората, които са се вързали с договори с тях. ЕРП-тата искат всяка година увеличение на тока. Всички монополи дърпат конците и управляват държавата, а истинските управляващи са кукли на конци.

45

Анонимен

преди 5 години

А тези, които бяха изнудвани и малтретирани от Иванчева те дали нямаха здравословни проблеми?

44

сминдух енд чесън

преди 5 години

Рушвет на вноски?В този съд ,май ни имат за аборигени .

43

Анонимен

преди 5 години

Е, няма да е първата. Какво сътворено от ГЕРБ е хуманно? Отказаха ли да отпускат пари за онкоболни? - отказаха, отказаха ли да се срещнат даже с родителите на тежкоболните деца? - отказаха. Какво да кажем за Мишо Бирата и Ваньо Танов? Ами нищо - то се знае от всички. Тя ще е поредната жертва на мафията. Само дето забравят, че освен човешки съд има и божествен - дали на тях или на потомството им - разплата ще има.

42

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че не са хванали никого с подкуп, а са намерили пари в багажника на Служебната кола на общината. Това не означава, че принципно иванчева е света вода, но реално никой не е заловен нито да дава, нито да получава пари. И строежите тръгнаха.

41

bobi

преди 5 години

добре де, от какво толкова е болна тая жена? Що не кажат какво й има, а се спекулира по подобен начин? Не изглеждаше да има някакви проблеми на последните кадри с нея..

40

Анонимен

преди 5 години

Борецоф пусни жената бе виждаш че не е виновна. Пък и еврошефството мина, нали ти казаха вече "бравото" за нея...

39

бай-Кольо

преди 5 години

...нещо зе да ми писва тоя дебелак,по цял ден обикаля студията. А той човечен ли е...като сваля по 100 кожи от клиентите си. А го тура на муйкаму свинска алчна !

38

Анонимен

преди 5 години

Законите на една страна са пряко отражение на морала на населението й. Доста *** нямат капацитета да го разберат. Иванчева слабо ме вълнува, но османо комунистическия манталитет на доста нашенци е трагедия. Борете се за читава система, а не за пиночет и диктатури. Точно това създава корупцията.

37

ПЕНКО

преди 5 години

ЛИПОСУКЦИЯ ,ЛИПОСУКЦИЯ И ДАНО ОТЦЕЛЕЕ !!!

36

Анонимен

преди 5 години

Защо убиецът Московски не е в затвора?

35

обективен

преди 5 години

ЧЕ ИВАНЧЕВА НЕ Е ПСИХИЧЕСКИ ДОБРЕ БЕШЕ ВИДНО ЗА ВСИЧКИ РАБОТИЛИ С НЕЯ.

34

the Ghost

преди 5 години

Кой да го каже...... Божееее

33

Аз

преди 5 години

Едната не можела да е в затвора, защото там не боило хубаво, другата искала да забременява...то това да не ви е хотел, уважаеми дами?Не само на лицето й ,ами и на жълтите й зъби е изписано,че е виновна! Естествено- има и други, но това не я прави невинна...

32

Анонимен

преди 5 години

Хаха, какви ли неща не измислят бандитите.

31

Българският съд

преди 5 години

Е герберастки!

30

Анонимен

преди 5 години

Няма достатъчно доказателства,че е извършила престъпление,този адвокат ако искаше да я измъкне,щеше да я измъкне.Махнаха другата жена,оставиха Иванчева сама и кой знае какво са и направили в затвора.Защо досега не направиха лично интервю с нея?

29

Роб на влаЗта

преди 5 години

Горката....Не можа да си прибере 500000?днес и е болничка....Много ми е мъчно.Тоз бизнесмен що не поръча да я самообесят с бележка че съжалява за строежа ...и който дойде да подпише или самообеси с бележка .Хем по-евтино...

28

Анонимен

преди 5 години

Прокурата и съдиите вече стигнаха дъното в очите на хората.