10

IXXI

преди 5 години

феминизмът е рак, който уби западната цивилизация, за равенство, не за привилегии, защото да се пенсионираш по-рано, да работиш по-лека работа, да имаш майчинство и т.н. и да искаш същите пари е привилегия, а не равенство!!!

9

Анонимен

преди 5 години

След 20 години някой ще забележи че *** взимат по-малки пенсии и пак ще има изравняване.Такава криворазбрана "позитивна дискриминация" и при комунизмът дори би била немислима. Евро-атлантиците ще ни направят всички на маймуни.

8

До консервата

преди 5 години

Аз знам за жени кранисти, монтьори, общи работници и т. н. Трз съм и знам това. И знам, че не всички мъже работят такива работи, а има сервитьори, шивачи, чистачи. Така че не пиши неща, противоречащи на фактите. Хората в материала са го написали, за равен труд, по-ниска заплата на жените и по-ранно пенсиониране. Което бърка в джоба на жените.

7

мъжкар

преди 5 години

братя, нека оставим феминистките сами да си построят къщите, сами да си прокарат електрическата мрежа от смъртоносто напрежение, сами да си поправят автомобила и т.н. отказвайте да извършвате, каквито и да е услуги на феминистки, нека ги научим заедно и задружно кон боб яде ли!! нямайте милост към тези разглезени лигли знаещи само "дай", които рушат западната цивилизация, постоена с потта и кръвта на милиони мъже, умрели по фронтовете и войните също!!!

6

Анонимен

преди 5 години

"Те ти обясняват, че жените получават по малки заплати за работа като на мъжете."Те могат да тръгнат да ми обясняват и как един депутат получава по-малка заплата от мен, ама това което виждам аз не е това което те ми обясняват.

5

к0нсерва

преди 5 години

извинявам се, но тези мъже не са ли се пенсионирали годино по-късно от жените, също не са ли работили много по-тежки работи физически работи - не съм виждал например жена авто-монтьор или да виси по скелетата на строежите и да си рискува живота. какво е това криворазбрано равенство, тези мъже са си заслужили стотачката повече пенсия, че и много повече!!

4

До 1

преди 5 години

Те ти обясняват, че жените получават по малки заплати за работа като на мъжете. При това положение ранното им пенсиониране на жените им бърка още в джоба. Така че хрумването ти не върши работа.

3

Дедо Мъди

преди 5 години

Да ама баби живеят средно с 10-15 години повече от мъжете, които умират рано докато бабите им взимат добавка от пенсията и им наследяват имуществото!

2

Burzum

преди 5 години

Щот ги вземат десет години по малко....

1

Анонимен

преди 5 години

Когато мъжете и жените започнат да се пенсионират на една и съща възраст, тогава ще бъде честно и пенсиите да са еднакви.