39

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

това, че малкото комсомолче не обича да го изпреварват и да дава път, щото е депутат и е "постигнал всичко сам", не означава че собствениците на мерцедес за 5000 лева(заедно с касетите на миле китич вътре) са мутри. като "просто" си изпреварваш и си видимо по бавен от колата отзад , даваш път, щото иначе си опасен за движението. а ако подминаващия те движи с 200 си е негов проблем. малко стана като оня веган дето срезал гумите на линейка що била спрела не къде на него му харесва.

38

Пепи

преди 6 години

До Изгърбич Задвратян Един плюс повече имаш от мен освен за написаното и за КУЛТУВОТО име :) Развесели ме определеноВесел ден

37

Анонимен

преди 6 години

Депутатът кара Шкода Фабия, как така бе, нали всичките бяха хрантутници?

36

Гогата

преди 6 години

Принципно - на пътя е редно да се кара с възможно най-малко риск. Да се избягват всякакви конфликтни ситуации. Щото при 100 и км/час сблъсък, преобръщане и прочие - мнооооооого боли, ако въобще си жив. Струва ли си ???!!!

35

ОЛЕЕЕ...

преди 6 години

ГЛЕДАХ ГО ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ И КАКВО МИСЛИТЕ ЧЕ СЕ ВИДЯ ВИКТОР НИКОЛАЕВ БЕШЕ НА ТРЪНИ ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА КАЖЕ НЕЩО ПРОТИВ УПРАВЛЯВАЩИТЕ САМО ДЕТО НЕ КАЗА ХАЙДЕ ТРЪГВАЙ СИ ВЕЧЕ А ТОЗИ ДЕПУТАТ МНОГО ДОБРЕ ОБЯСНЯВАШЕ- СПОРЕД МЕНЕ БЕШЕ ПРАВ - НАЛИ ЗНАЕТЕ РИБАТА ОТКЪМ КЪДЕ СЕ ВМИРИСВА А ТЕЗИ ЗАЩО ИМАТ ПИСТОЛЕТ ЗАЩО НИКОЙ НЕ ОБЯСНЯВА ТОВА И ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ПОВЯРВАТ НА ТЯХНАТА ВЕРСИЯ ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ТАКА ЩЕ ГОВОРЯТ НЯМА ДА КАЖАТ ЧЕ НЯМАТ ПИСТОЛЕТ ИЛИ ЧЕ НЕ Е СТАНАЛО ТАКА

34

Анонимен

преди 6 години

Аз така като се обадих на 112 за еди кайен, който 5 км по магистралата ме засичаше и биеше спирачки пред мен, казах номер, цвят, ония *** викат добре, ще го спрем на караулката, и накрая нищо. Та много се съмнявам тоя да не е казал, че е депутат.

33

Деси Радева

преди 6 години

Като си кара бавно, има си дясна лента!

32

бмп

преди 6 години

Какво значи бързал някой си? Бил карал човек с инфаркт или родилка...Стига с тия филми! Тук става въпрос за следната ситуация -изпреварваш някой, изравнил си се с него, и в това време те настига отворкото и започва да мига с фаровете да се дръпнеш, неизвестно къде обаче освен да се издигнеш като хеликоптер! Е на такива им натискам спирачката. Като се изравним тръгва да гледа лошо, но после се обръщана другата страна, и прави всичко възможно да не го настигна!

31

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

така, предполагам е чиста случайност, че в независимите национални медии не пише нищо за алкохолен тест и такъв за наркотици. той е депутат, нема начин да е бил на кокаин и да е решил че е безсмъртен. нали?

30

Барселона

преди 6 години

Кандидат Мутри...От 100 такива случаи дали ще има и 2 за които си заслужава бързо да се изнесеш вдясно...Пишлеметата присветват защото карат Мерцедес...адреналин в големи количества,чувство за безнаказаност...И това за жалост го има само у нас...В чужбина ако водач на МПС те пристеснява и ти свири,се обаждаш на 112 и го спират за неправилни действия на пътя...не говоря за насочен пистолет.Откъм култура на движение сме много зле....

29

форда

преди 6 години

Това с агресивното каране - пресветване, притискане, клаксони и пуснати мигачи е ужасно, както и да се правиш на интересен и да не се мърдаш от лявата лента и да викаш е'бал са им май..та. На нашите магистрали не може да се кара нормално - слагам колата на темпомат 120 - 130 и не става - в дясната лента се влачат а в лявата ще отнесат. Мутренските години от средата на 90-те се върнаха с пълна сила, само че мутрите се увеличиха до около 7 милиона - всеки се мисли че е най - велик.

28

Анонимен

преди 6 години

Мерцедесарите са роми ,изпитващи омраза към всичко българско.Депутатът случайно им с е изпречил, можеше да бъде ограбена и изнасилена баба или някой друг българин.

27

666

преди 6 години

До ГогатаОграничението е 140 на магистрала, и ако не е с специален режим на движение може да присветква колкото си иска, никой не е длажен да отбива особено, когато изпреварва и се движи с максималната позволена скорост. Е-ти бързаците.

26

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

нали бил "просто изпреварвал"? младото шумкарче май си е просило кьотека и версийката му леко издиша, а?

25

Пепи

преди 6 години

До Анонимен 11Абсолютно прав си. Ограничението е 130 -140 км. Това ,че някой има 500 коня и може да пикира над лентата си е негов проблем. Като няма никой на пъта и даи зилита, катапултира или там каквото ще. Като има други участници да се съобразява.Аз лично карам максимално 140-150 по същата причина разбитите и с коловози от тирове десни ленти, но никога не съм присветнал на някого щото е по-бавен от мен

24

Анонимен

преди 6 години

А би вие видяхте ли ги какви мууутанти са тия с Мерцедеса???

23

анонимен

преди 6 години

"Полицията реагирала бързо" - Според статията случката се разиграла около 15км на автомагистрала Хемус. Момчетата били задържани на 56 км на автомагистралата.Това са 31 км по късно (имайки предвид и ремонтите по мостовите съоръжения)или някъде обърнато като време 30 мин. при условие, че човека е и депутат.Ами ако беше обикновен човек като нас някъде след Варна в акваторията на Черно море можехме да имаме шанс и ние да получим шанс на полицейка намеса.

22

До 18

преди 6 години

Много си смело АМА зад монитора

21

аз

преди 6 години

Както и предполагах, дупетатът е набивал спирачки пред тях. По закон трябва да кара на извънградско в най-дясната лента, освен ако не изпреварва. Жалко, че никой няма да му търси отговорност. А препратките му към 90те са жалки. Ако бяхме 90, да са го светнали или най-малкото потрошили от бой.

20

Анонимен

преди 6 години

Като се знае какви нагли лъжци са от БСП, версията на другите е по-вероятна.