16

Анонимен

преди 5 години

Ще цака Меркел...с памперси за склерозирали пенсионери

15

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Германия има възможност да приеме още три пъти по толкова!!!

14

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Сигурен съм, че Меркел ще цака с туз пика! - 200%

13

Анонимен

преди 5 години

Германия ще спре да приема мигранти и ще подпомага финансово България да създава мигрантски центрове на своя територия, щото миграцията няма да спре, а тези хора някъде трябва да се установят.

12

Анонимен

преди 5 години

Не се радвайте много, че германците са се осъзнали, защото политиката да не приемат мигранти, които не са стъпили първо в Германия, когато са влезли на територията на ЕС, означава въобще да не приемат емигранти - щото емигрантите не идват от северния полюс. Това означава, че германците ще искат всички мигранти да си стоят в държави като Гърция, България и Италия, което пък за нас е неприемливо.

11

Василев

преди 5 години

Русия без помоща на Великобритания и САЩ е една бананова страна!Сега нарочно се разиграват санкции и се връща ертата от Студената война, защото това е единственото спасение за тази тройка, да се изолира Германия и ЕС от суровинния придатък наречен Руска Федерация!!!Германия е велика, еврото стабилно!!!Агент Кейси Мърфи!ЦРУ!!!

10

Овод

преди 5 години

Тази подпухнала като козунак бабичка е за доживотна присъда, а и някои други дебелаци

9

IXXI

преди 5 години

Тази не обедини Европа, тя обедини Европа с Африка и то завинаги, до 10 години всички европейски държави ще са бананови републики, цял свят ни се смее!!

8

Анонимен

преди 5 години

Смърт на ЕС!Какво по-хубаво от това?Край на мултикулти...политическия и икономически диктат!Самоосъзнаване на нациите!

7

Анонимен

преди 5 години

Почти никога не се отбелязва истината-а тя е че хиляди бежанци бяха вече пристигнал в Италия и Гърция,а други хиляди пътуваха когато Меркел се изказа и ги покани.Всъщност Меркел спаси държавите които бяха на фронтовата линия.Най лесно беше да затвори границте и другите да се оправят,но тя не го направи.Избра мира и помоща.Никога и не са каза откровенно кой качва бежанците на тези лодки и ги кара към Европа,и после ги пострекава към тероризам.Но идва момента в който картите ще се свалят на масата

6

Василев

преди 5 години

Германия е велика, еврото стабилно!!!Даже и Тръмп проплака наранен от немската велика индустрия!!!Бати Бойко обича Леля Меркел и Лелоя Меркел обича Бати Бойко!!!ЕС е силен, европейската средна класа е най-многобройна и силна в целия свят!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

5

к0нсерва

преди 5 години

Казвал съм го много пъти, ще го кажа пак - Меркел за Затвора! няма други опции, тази жена унищожи Европа завинаги!!

4

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Пътят който води Меркел е единственият правилен път. Всичко друго е смърт за ЕС, вярвам че и Зеехофер не желае това!

3

Анонимен

преди 5 години

Осъзнаха се най-после , но дали осъзнават и какво причиниха на всички нас с прибързани и недообмислени действия , бъдещето ще покаже .

2

Циник

преди 5 години

Това е само първа стъпка!Искам да я видя изправена пред съд - за безброй нарушени немски, и европейски закони!Най-мразения европейски поли омелит !Нанесе необратими щети на Европа!

1

Munchen_DE

преди 5 години

Настроенията на това гостоприемно общество започнаха много да се променят. Особено след като се установи, че изпълненията в Кьолн преди 2,5 години не са прецедент, а част от ценностната система на тези, които идват. Всеки ден по новините се съобщава за нови инциденти. Иманно в Бавария и в Мюнхен хората са много на нож, защото това е провинцията, през която минаха всички "бежанци", идващи от Унгария и Австрия.Има написано по сградите "Merkel muss weg!" Меркел да си ходи!