143

ЕвроатлантикЩ

преди 5 години

Вие за толерантност не сте ли чували?

142

Анонимен

преди 5 години

ДОКОГА ще ТЪРПИМ да обиждат народа ни заради ***, която ДОРИ НЕ СЕ самоопределя като БЪЛГАРИ? В името на ТОЛЕРАНТНОСТ? Към кой?Да обидим и заклеймим ЦЯЛ ЕДИН НАРОД заради действията на ***???

141

Иван Стратиев

преди 5 години

Когато се пише статия е редно да бъдеш обективен и представянето на информация да не се изкривява така, че да вкарваш читателите в заблуда. Извършителите на гнусния акт са РОМИ. Това трябва да е водещото за да може право защитни организации, като БХК да поемат отговорност, за действията си, които раждат подобни казуси.

140

Shark

преди 5 години

А беее то търпението и на най-търпеливите е на път да свърши. Нека, само така трябва да се действа, но трябва да осъдят българското правителство за толериране на престъпен етнос. И СПРЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ХОРА, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА СТРАНАТА И ЗА ПРАВАТА НА НАРОДА СИ ПОПУЛИСТИ. ЗАЩОТО ТОГАВА ХОРАТА, КОИТО ТОЛЕРИРАТ И СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ХОРАТА ОТ ЕТНОС СА СЪУЧАСТНИЦИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!! НАЛИ ТАКА!!!

139

Анонимен

преди 5 години

В Дюселдорф Дортмунд и Дуисбург живеят предимно ромски българи по цял ден обират хората по гарите и събират железо а децата им шпрехат немски и учат как да крадът и насилват немците има си мюсюлмански училища

138

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 148"Някой чували е позицията на правителството за инцидента?"...Някой чува ли позицията на опозицията за инцидента?

137

НЕ СЕ СРАМУВАМ

преди 5 години

Европейски граждани изнасилиха 13 годишна. Тези са европейци както българите, немците и французите. Защо трябва да се споменава страната, нали всички сме европейци. Ако трябва да има по-голяма яснота и повече подробности, тогава нека да поднесем всички детайли. Иначе трябва да казваме както при храните - произведено в ЕС. Не трябва да се оставяме да ни УНИЖАВАТ.

136

Анонимен

преди 5 години

Някой чували е позицията на правителството за инцидента?Снишили са се яко.Мишки уплашени от местните предателски НПО та.

135

Do 127

преди 5 години

емаила им го пише най долу в импресума на сайта им, но не виждам какво ще помогне това. те са наясно с тези разлики, но са провокатори. никога няма да напишат такъв плакат за онези, които мути прие на гости, а те вършат същите неща, но с фатален край за жертвата.

134

Анонимен

преди 5 години

Обяснете ми защо повечето отвратителни деяния са дело на този етнос ?

133

Виктов Пенев

преди 5 години

Долна ***, дано изкарат едно 30 години в някой затвор.

132

Анонимен

преди 5 години

Типично в "ромски" стил групово изнасилване. Като са по много тогава се правят на силни иначе по сами са доста страхливи.

131

J

преди 5 години

Как може да ги наричате роми и да опетнявате имиджа им. Просто кажете че са от България и не уточнявайте происхода им, тъй като насаждате етническа омраза. Бива ли така...

130

Анонимен

преди 5 години

Германия вече загуби и Третата Световна война като гледам!Гадна, лицемерна нация, която мрази всички и всичко...

129

Анонимен

преди 5 години

Лесно е тази германка да плюе слаба България с безгръбначната й политическа класа.Я да захапе турците, арабите, пакистанците или афганите - ще я разкостят!Лицемерни немци, пожелавам им държавата им да загине скоро, заслужават си го!

128

Ха-ха

преди 5 години

Къде сте БХК !?! Бият нашите, пардон вашите

127

Анонимен

преди 5 години

Цв. Цв. посети махалите преди последните избори и ги спечелиха..

126

Анонимен

преди 5 години

Без значение дали са българи или роми - тези трябва да бъдат натикани в затвора заедно с родители и да бъдат изнасилвани до умопобъркване така както те са се гаврили с момичето.Аман от такива изча.дия. Съд и бял ден да не видят.Трябва да ги кастрират пред погледа на родители и други такива.Изобщо крайно време е да се задействат Крумовите закони.

125

Ха ха ха

преди 5 години

До RuciferАко това, което си написал е вярно БСП щяха да бъдатнесменяемо на власт от 12 години насам

124

Додо

преди 5 години

Е нали са ходили в немско училище що така е станало не ни пробутвайте турски сапунки с артисти с български и,, немски паспорт,, нещо момичето се е дърпало да не пристане на някой и го изнасилили, къде е тука новината не стана ясно!