70

Анонимен

преди 6 години

ОП са имали десет години? УАУ! от миналаат година са на власт, но явно броенето за някои хора е различно.

69

няма такова нещо

преди 6 години

До Анонимен 70Индия е готова да ги приеме ВСИЧКИТЕ,но те не искат!Индийския посланик е казал,че те изобщо не са проблем за Индия!И е прав,какво са половин милион за държава от 1,300,000,000 човека!?

68

нашите тъпунгери

преди 6 години

излизят от заседание на министерско съвет и гледаем по ТВ - пият БАНКЯ.Ей, АЛО! Знаете ли еч така яко може всичик други компании да ви осъдят с милиони!нямате право на реклама! Свалете надписите или ги завъртете! Пиари нямате ли? Жесток гаф, за който трябав да хвърчат глави!

67

Анонимен

преди 6 години

АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА НЯКОЙ КОМЕНТАР ИМАШ БУТОН ПАЛЕЦ НАДОЛУ. ИЗПОЛЗВАЙ НЕГО, ВМЕСТО ДА ТРИЕШ ГЛАСА НА ХОРАТА. СЪВЕТ

66

Анонимен

преди 6 години

през 1999 Петър Стоянов се изцепи "аз съм седесар". Това бе една от причините поради които си отиде - Той бе президент наЦЯЛАТА нация, нямаш право на пристрастия.ОСвен тоав игра на хоро "Рипни калинек да тропнеме, да си пукнат душманите4" и ДПС реагираха. С Право. това може - ако не си политик. Ако си политик те мерят всяка приказка.

65

Анонимен

преди 6 години

така де, ама тя именно на приказки го докарава...къде са й делата? Всеки може да говори за сопа, а защо не прилага закона.

64

ДО БХК

преди 6 години

СПОМНЕТЕ СИ КАТУНИЦА, И ЗНАЙТЕ ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ И С ОФИСИТЕ В КОИТО СЕ ПОДВИЗАВАТЕ. БЪДЕТЕ СМИРЕНИ

63

Анонимен

преди 6 години

Къде да си идат като ИНдия не ги приема? тя казав те преди повееч от пет века са се отделили от нас,аобособили са вече не са индийци - държте и.сега се сетиха да казват, че изказването на съпругата му не го обвързва..... Ама когато е правила изказавнето не е наблегнала че това ЛИЧНО НЕЙНО МНЕНИЕ И НЕ ОБВЪРЗАВ С НЕГО СПЪРУГА СИ ИЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО , а представиха като съпруга на Т.дончев - т.е. мнението й обвързавше цялото правителство . доста некоректно.

62

Валери

преди 6 години

Предлагам на тази супер жена да се кандидатира на следващите избори.Аз със сигурност ще гласувам за нея.Няма нужда от празни приказки.Дела трябват.

61

Анонимен

преди 6 години

Незаконото не е в Съдържанието, а във ФОРМАТА на думите й. в конституцията също пише че един държавник е дължен да представлява цялаат нация. Съпругата му по протокол представлява него самия и я свързват с него, т-.е. и тя неформалон представлява държавата. не може да държиш кръмарски език - как ще размахваш сопи на разни етноси. Кажи "Аз искам да се спазва закона". Колко хубаво звучи и никой няма да те укори!

60

Анонимен

преди 6 години

Там като си имат закони така ли правят съмняваме забулила поша и свела глава тука няма закони те не са техни а къде живеят в българия просят правят каквото им попадне е стига бе *** пример дава вчера една дошла окърнила липата до кафето и дваисе умника я гледали умници някои не можа ли да каже да не сече кофа с мускули и присмиване срамота жалки са

59

Анонимен

преди 6 години

Факт е че ромите стават все по-силни, докато българите нямат права, но това стана след като ГЕРБ приеха евроатлантическите ценности. Тия ценности ще доведат до гражданска война.

58

Анонимен

преди 6 години

Не е въпросът в това КАКВО е казала, а КАК го е казала. когато си политик или съпруга на политик трябав да си слагаш малко тапа на устата, защото съществува такоав нещо като етикет. ние в кръчмата може да си го говорим, ама ако това се каже направо - позорим нацията. Не е проблем да се каже, че трябват еднакви правила за всички, че трябва да се прилага закона, че не може да има привилегоравани етноси и т.н., ама не може да си в политиката и да говориш за морков и тояга. Пошло е!

57

Анонимен

преди 6 години

Това, че всички в тая държава имат еднакви права и отговорности го пише и в конституцията. Не виждам нищо незаконно в изказването на жената.Тия роми наистина ни се качиха на главата. А Българския хелзински комитет защо не го пратят да поживеят в ромската махала - да се опознаят и заобичат повече.

56

Анонимен

преди 6 години

Дончева е умен политик време е да си идат в индия

55

ИСТИНАТА

преди 6 години

Ще ти стане лошичко, по-добре излез да се разходиш малко, че времето е добро. Не ме карай да ти развалям деня.Дръж се възпитано

54

Хитлер

преди 6 години

Дончева, много си красива! Браво за смелоста коята си имала да напишеш тия прекрасни думи за цц..... Влюбвам се сякаш!

53

АБВ

преди 6 години

До Динко 5ЗЗащо мислиш, че Дончева е крава, ако изобщо можеш да мислиш, разбира се? Кое в думите и е невярно? Защо Дончев трябва да се разграничава от съпругата си? Не ми изглежда луд! А пък за оставки няма смисъл даже и да си мисли. Няма как да угоди на всички , които не го харесват , или не харесват жена му, майка му, баща му или пък някой от рода му!

52

Анонимен

преди 6 години

Дончев е пропаднал политик и се опитва да се прави на умен.

51

Анонимен

преди 6 години

Аз пак искам да попитам къде бяха БХК когато малкото ромче викаше " българите на сaпун" в едно телевизионно предаване? И да попитам цацаратурата защо не се самосезура щом има заплаха за убийство?