100

Анонимен

преди 6 години

Европа като субект не съществува.

99

Анонимен

преди 6 години

При това долно качество политици и продажните им *** Европа вече е на ските. БЕШЕ НЕЩО, но вече се усеща как заглъхва ехото от Одата на радостта!

98

Факт!

преди 6 години

До АнонименТурция и тя просперираше щото беше страна от нато и американци и европейци им даваха технологии самолети оръжие.Само с пръст да щракнат и турците ще се върнат по колибите.Да си видял някой турчин да е известен с някакво откритие само баклава и забрадки.Турците са си смес от арабски ман.али и европейци тия в европейската част не щат Ердогън ама ония про.тите в Анадола са повече и го избират.

97

Анонимен

преди 6 години

Китайският индекс на нефта в юани бавно подронва петродолара.

96

Анонимен

преди 6 години

На всеки 100 години "цивилизованият" свят се обединява срещу Русия за да изяде шамарите и да се упокои за следващите стотина години.

95

Анонимен

преди 6 години

Ще тръгне към тотална джендаризация.Честито на герберюгите и останалите *** (Станишката).

94

Анонимен

преди 6 години

До 100 Китай бачка яко в източната част на Русия.И ако не са китайците, руснаците ще забравят какво е свинското и телешкото.Текстила и той китайски.Общо взето китайците си развиват бизнеса на руската територия. А руснаците ги пазят от лошите!¡

93

Анонимен

преди 6 години

Китай, Русия, Турция, Иран увеличават влиянието си докато старите евроатлантически сили се намират в състояние на упадък.

92

Анонимен

преди 6 години

До Факт!Вярно е това. Америка създаде ГФР от руините на ВСВ -напълно верен сателит, служещ като витрина на капитализма за пред Източния блок. А гдр-то беше витрината на соца. И до ден днешен в немско има 40 000 американска армия, бази, ракети, танкове и каквото се сетиш. Но явно на янките им идва в повече да финансират Германия с тези борчове и са решили да ги сгънат. А и ще се съгласите, че не е честно да има мита за американски коли, но за немски - не.

91

Факт!

преди 6 години

До АнонименАко не бяха американците руснаците щяха да говорят японски а европа немски.Това е истината американците спасяват цяла азия от японците даже до Австралия и Нова Зеландия.И дават на руснаците технологии за металолеене и оръжия без тях руснаците не са могли да обработват метали през войната металургията им е била на примитивно ниво!Цялата война на руснаците е изнесена на американските камиони Студебейкър Катюши и тн немците са се движели още с каруци!

90

Анонимен

преди 6 години

ЕС е бита карта.

89

Долу ЕС и мафията

преди 6 години

Догде е мъничка змията, елате да се съберем! С крака да й строшим главата, свободни да се назовем!

88

Поручик Ржевски

преди 6 години

Китай показа каква е най-добрата стратегия за развитие на държава- нарича се НЕЗАВИСИМОСТ.Независимост, здраво бачкане и 50 години мизерия. И като ти излезнат брадясалите американски НПО-та на площада - разстрел.Независимост е точно това което НЕ получаваме от ЕС и следователно няма как да станем развита държава.Може да се стабилизираме и да си кретаме с 500евро средна заплата на германски цени, ама това не се брои за развита държава.

87

Анонимен

преди 6 години

Какво е Европа? Няма такова нещо като европа, това е фикция!

86

US POWER

преди 6 години

Тръмпо ще да бие шута на немчугите.

85

Анонимен

преди 6 години

Светът никога не е разчитал на САЩ. САЩ винаги са носели на света войни, убийства, кръв, разрушение. Затова бяха най-богатата и най-силната страна.

84

Факт!

преди 6 години

До АнонименТръмп ги почна щото немците продават навсякъде без мито а до техния пазар никой не може да припари.Но американците сами ги създадоха в опит да направят буфер между Нато и Варшавският договор.Американците сами си създават противници така изнесоха навремето заводи и технологии в Китай китайците ги окрадоха и станаха сила.Преди 1989-та Китай технологично беше след СССР.Всичко стана с кражби на европейски и американски технологии.

83

Анонимен

преди 6 години

До Факт!Е неговата визия за обедивена Европа е била като ковтрапункт на англосаксонците, а не да се създаде Четвърти Райх 70г. по-късно. Той сега се обръща в гроба. Ама и Хитлер се обръща с тия бежанци. Карл Мартел и Тервел тоже. Абе много хора правят търкалета в гроба в момента.

82

Анонимен

преди 6 години

До BG-ExitОтдавна е време да се махаме от ЕС ***------Ми махай се бе танап, не знаеш къде е летището ли ?

81

Анонимен

преди 6 години

Тромпета няма да им пусне аванта на немците. Нещо се ядоса тоя рижия и почна да ги мачка. Сега им налага някакви санкции за автомобилостроенето. Аз го разбирам Тръмпича, човекът си гледа неговият интерес, иска да развие автомобилостроенето в САЩ и си защитава местните производители. А САЩ определено са сила, с която Германия не може да се справи. Но накрая Китай ще излезе победител, помнете ми думата. Тия китайци си бачкат яко, тихомълком се развиват и напредват супер много. Нямат стигане Китай.