28

Анонимен

преди 5 години

Всеки който е тръгнал против Русия си е счупил главата маргиналните да спират да вряскат и да оставят евроатлантиците да си изпият горчивата чаша до дъно.

27

Анонимен

преди 5 години

Putin s takova prenebrejenie gledasche boku 4e daj kato salitna boku da go zeluva i pregraschta na putim mu se pivraschtadche mei boku tova ne ti e junker merkel mein erfogan i makedon4eto tova e putin

26

Грюгер

преди 5 години

Моля, никой да не нарича България и Бойко "верен на САЩ" или да го сравняват с Тръмп и Обама.Поерто Рико има 30 хиляди $БВП на глава на година и са 30 години пред нас... България с 9 хиляди $БВП е близо до "голямия брат" Русия

25

:)

преди 5 години

Нищо не зависи от Брюксел. Ако зависеше, не Меркел и Макрон щяха да ходят на Путин на крака, а обратното. Руснаците изобщо са ни задраскали на картата и не им пука за нас. На Путин му личеше, че гледа Тиквата с отвращение. Той не е Пенка от Люлин, която гледа *** и и се навлажняват... очите. Путин добре знае какъв точно е нашия мутрафон и го презира.

24

Анонимен

преди 5 години

Истината е че повечето разбирачи тук са неграмотни и им липсва нещо елементарно от началното училище- четене с разбиране! И си ръсят глупости. Газ на Турция никога не сме продавали. Нямахме право. Сега пък няма да купуваме а ще сме транзит за Сърбия.Без България няма транзит на руски газ за Сърбия. И само неграмотни могат да твърдят че Путин бил нещо си там. Путин без България си държи газа и рие от спаднали доходи. Хубаво е човек да е грамотен

23

Анонимен

преди 5 години

И МЛАДОТО НАСЕЛЕНИЕ СИМПАТИЗИРА НА РУСИЯ, ОСВЕН ЧЕ СИМПАТИЗИРА ГЛЕДА НА РУСИЯ КАТО НА БЛИЗЪК ПАРТНЬОР

22

Анонимен

преди 5 години

Samo rashodki piari hvalbi i mutrenski posi zeluvki pregradki i vijte ne hora balgari as sam va6ia baschta vtoria jivkov

21

Шмайзер

преди 5 години

Бойко ни нарече "малкия брат"... леле а, комунизма си бил отишъл

20

Анонимен

преди 5 години

Кой ли ще измие срамът от челото на България? Толкова унижения понесохме от излагациите на пожарникарско-милиционерската партия! Румянка, Калинка, Кристалинка, Лилянка, Гинка, Цецка, Цветка....Хайде стига! И най-отгоре тиквения бостан и Цветан!

19

1234

преди 5 години

Нито една държава не е оцеляла или прокопсала когато на чело е хитрец но глупав! Орбан е адвокат с 5 деца! Управлява 3 мандата с 2 3 мнозинство, Путин също... Господи прати ни някой читав че не останахме българи на тази територия от предатели ! Явно си ги заслужаваме, както америка обама и тръмп

18

Анонимен

преди 5 години

Русия вече върви с бонус Турция. Това дори патриотарите го разбраха и са съгласни за турските самолети.Пък какво толкоз? Турците са ни пазили 500 г. и не сме се затрили като народ?!!!Пък и Бойко се обръща към Реджеб с "Братко"!

17

Анонимен

преди 5 години

България бе най-лоялният член на ЕС, понякога лоялен до глупост, когато си спряхме Южен поток, заяви на срещата с посланиците на България в Централния военен клуб. 2017г.......! Ние не го спряхме, а герб и лично ТИ! Герб приключиха като партия ще пишат от тук нататък като костоффф мемоари, как се закрива държава на 1400 г!

16

Анонимен

преди 5 години

До Ази да те пита, досега като транзитирахме газ за Турция и не само за там, какви са ползите за държавата, за мен, за теб, за народа, никакви ! дори и 90 % от населените места на са газифицирани

15

Аз

преди 5 години

При бб всичко е интерпретации усуквания и алабалистики резултата от вашата работа е от енергиен шлем, енергиен фес за България след като 50г продавахме газ и ток на турция, следващите 500 г ще е обратното. Това лично дело на герб и на никой друг! Българите няма да забравят това предателство. Нека стопанската камара излезе и каже колко фирми ще затворят в България след 2019г поради липса на газ? Това ще след 1 г дами и господа!

14

Анонимен

преди 5 години

До zeusЩото онзи му е върнал кучето. Станало големо и почнало много да плюска, а в Рашка-какашка е глад и мизерия.

13

Анонимен

преди 5 години

Е нали е голям приятел с Меркел, Макрон, Туск, всеки ден се прегръща и целува с тях Баце. Как така ще му отказват Турски поток, аааа.

12

Анонимен

преди 5 години

Предните "експерти" обясняват на простия матрял колко неразбран е останал бащицата.Не им ли стана ясно, че колкото повече го защитават толкова повече означава, че се е ос*ал. Едно л*но колкото повече го бъркаш толкова повече мирише.

11

Анонимен

преди 5 години

Путин трябва да разбере че ЕС никота няма да се вразуми и да врътне кранчето на газта за целия ЕС, докато не си оправят бакиите.

10

МОСКВА

преди 5 години

Не вярва на сълзи. Особено на Тиквата, който се тупаше в гърдите, че е спрял 3те руски проекта

9

Най-верните на САЩ

преди 5 години

Слуги бяха изгонени с позор от Москва