134

Анонимен

преди 6 години

"Стефан Янков говори на турски - както повечето от българските герои в този репортаж.".... нямам повече въпроси.

133

досадна пропаганда!

преди 6 години

Колкото и пропагандни статии да пишете, хората пак ще бягат оттук и ще предпочетат улицата в Мюнхен, отколкото да работят за изедника- чорбаджия в Бг за жълти стотинки.

132

Анонимен

преди 6 години

Ама ще ме извинявате много ама отивате в страна без образование, без идея къде ще отседнете и без да говорите език. С колко пари сте отишли е отделен въпрос.Та това което искам да ви питам... Какво точно очаквате да се случи?

131

П.Петров

преди 6 години

Хайде стига с тази "политическа коректност"! Българите говорят български! Ако не говори български значи не е българин!Като са отишли в Германия трябва да са наясно, че без немски, свястна работа и квартира не могат да си намерят!Заради представянето на българските и румънските ц. като българи и румънци (защото така било политически коректно), истинските българи и румънци с образование и квалификация не могат да вземат квартира без гаранции от работодателя и половин година авансов топъл наем!

130

Fck

преди 6 години

Статията ви мирише! На пропаганда. 1. Българин е човек със светла кожа и светъл дух. А не някъв ***,турчин или арабин !2. Българин е човек ,който говори български а не Турски език.3. Да си Българин е гордост и призвание не тема за оплакване.4. Аз съм още в България и нямам имот и земя ,като гореописания "Българин" и живея спокойно и хубаво с това ,което изкарвам за месеца и то не е много.Излизат няколко въпроса. Защо бягаш в чужбина? За пари? На ти пари спи си под моста. Изборът е твой!

129

Ром

преди 6 години

Здравейте тримата братя и сестра ме са в Германия ама викат добре се живее.

128

Мл.

преди 6 години

На тоя бездомник от снимката случайно или нарочно сте скрили лицето,за да не видим какъв "Българин" е? Не си правете труда да отговаряте- знаем отговора!

127

Соросоид

преди 6 години

Германия е нашата лаборатория, нашият социален експеримент за това как се отразява смесването на раси върху народа-приемник! Ще гаврим германците до края на света заради това че посегнаха на нас - Богоизбраните! Наивни гои! Роби се радихте и роби ще умрете! Роми, турци, араби, пакистанци, афганистанци, знаете ли че в Германия раздават безплатни жилища и имат много пари? Търчете в Бундесраят! :)))

126

Анонимен

преди 6 години

Смесвайте се на воля

125

За 126

преди 6 години

Имаше телени мрежи и *** ЕТА стрелящи на месо - затова беше трудно да се избягаНо хората пак си бягаха

124

Анонимен

преди 6 години

"Искам да живея като нормален човек" .. - ами живей - кой ти пречи?

123

Анонимен

преди 6 години

Стояне, ти с всичкия си ли си бре, ***? Не виждаш ли, че е нагласено това?

122

СТОЯН

преди 6 години

Горките хорица, колко ли страдат от това, ч е са принудени да зарежат дом и родина. Вискчо е по вина на този некадърник ББ. Преди 90-те години никой не бягаше от България

121

Анонимен

преди 6 години

Интегрирайте се БЕЕЕЕ ... МУХАХАХАХАААА...

120

Анонимен

преди 6 години

От какъв зор българи ще говорят на турски ако не са български турци? А и бездомните не са само от България, има си други и чужденци и местни германци които ги кефи да си живеят така...

119

Тони

преди 6 години

Те в чужбина не харесват Бай ***.

118

вижда се

преди 6 години

*** сте и това е истината !! Дано не се връщате в България !!

117

Анонимен

преди 6 години

Ко? Нееее

116

:)

преди 6 години

Как бе, нали сме европартньори?

115

КАЛПАВА ИСТОРИЯ

преди 6 години

Ай стига веее, нямало работа в България. Калпазани има, калпазанииии, комунизмът на това научи средностатистическия ром, да калпазанчи и да чака на помощи. А след комунизма новоизлюппени политици от стари котила ги научиха и как да гласуват, подписвайки се с кебапче...Да отиват ако щат не в Германия, ами през девет страни в десета, отвъд океана...калпавото си остава калпаво