6

ПУТИН ЗА БЪЛГАРИЯ:

преди 6 години

"Щом България е лишена от възможността да се държи като СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, нека поне поиска от ЕК пари за пропуснатите ползи защото само преките приходи в бюджета на българия ще са 400 мил. ? годишно"ПОИСКА ЛИ БОРИСОВ КОМПЕНСАЦИЯ ЗА ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛЗИ, ИЛИ РАЗИГРАВАШЕ ЦИРКА, ЧЕ НЯМА КАК ДА ПЛЕДИРА ПРЕД ЕВРОКОМИСИЯТА ЗАЩОТО НЕ МУ ДАВАТ ДОГОВОРИТЕ ЗА ЮП!! ТОВА НАИСТИНА Е ГАВРА И ПОВЕДЕНИЕ НА ЕДНА КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ, КОЯТО СЕГА Е ПРИТИСНАТА ДО СТЕНАТА ОТ ИЗИСКВАЩАТА СЕ ГАЗИФИКАЦИЯ НА АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ!!КОЙ ЩЕ ТИ ДАДЕ НА ТЕБЕ ГАЗ БЕ БОРИСОВ?? В МОСКВА ТИ ЗА ТЯХ СИ НИКОЙ!

5

Анонимен

преди 6 години

До лошоНи я забихме нож в гърба на нашите освободители,Русия никога няма да забрави това хубаво е че те знаят кой го направи а това не е обикновения народ а управляващите клики през годините(((((((((((((Айде да говориш от свое име, а ! Аз /обикновения народ/ не желая да имам нищо общо с тези мракобесници. На който много му се ще - ходом марш към Сибир.

4

Анонимен

преди 6 години

Русия ще се моли за нов газов поток, щото видя, че ние можем и без Русия ;)Освен това тръгват други тръби от други държави и Русия изостава, ще стане слаб играч в ЕС.Русия е на колене и ще се моли на Борисов ;)

3

Анонимен

преди 6 години

Руската газета пак пише лъжи !

2

лошо

преди 6 години

Ни я забихме нож в гърба на нашите освободители,Русия никога няма да забрави това хубаво е че те знаят кой го направи а това не е обикновения народ а управляващите клики през годините.....

1

1

преди 6 години

лъжи, лъжи и пак лъжи, тези за пари убиват, колят, бесят, ограбват Метро