427

;;;;

преди 6 години

Като проследи човек писанията ще рече, че ако няма програмисти държавата ще загине. Айде стига вече бе - много насериозно се взехте, та чак се забравихте. Половината от вас стават едни долни хакерчета!!! Защо не поговорим за това ?

426

хахаха

преди 6 години

До До 426И ако плащам по висок данък това утре как ще помогне на детето миНали си богат... значи утре детето ти ще е шефче... ще иска да има образовани служители, които да наеме, за да си разшири бизнеса. АМА НЯМА ДА ИМА ОБРАЗОВАНИ КАДРИ, защото няма пари за университети :)

425

Анонимен

преди 6 години

До ;;;;Втори опит-аз съм достатъчно умен, за да ме мързи.Не мога да говоря за ЖИВОТА с човек, които "общува" с машини и мисли С ЧИСЛА.гОЛЕМИТЕ СУМИ ПАРИ НЕ СЕ ИЗВОР НА ЩАСТИЕ И СМИСЪЛ.

424

Анонимен

преди 6 години

"Богатите" няма да плащат повече данъци от заплати, отколкото сега. Управляващите не искат да освободят бедните от данък десятък. Ще изгубят много данък от бедните, от ниските заплати, които са масови.

423

Анонимен

преди 6 години

Всичките дето пискате срещу прогресивния данък, вижте в най-развитите и богати западни страни как е. САЩ, Германия, Дания, Норвегия. Плоският данък Станишев го въведе, понеже не можеше да накара доста хора изобщо да платят някакъв данък, криеха си доходите. Като го направи плосък 10%, много решиха да се прежалят и да си го платят. На никой никога не му е пукало за "справедливо" данъчно облагане. А иначе ми е ясно, че за българина справедливо означава да вземат от някой друг, само не от него.

422

Анонимен

преди 6 години

До До 432Проблемът е, че ти се мислиш, че си от богатите - а не си. Да, имаш малко повече пари, но богат значи друго. Нещо повече в България е обратно - има таван - 2600лв. Осигуровките са до 2600лв. Високата заплата не те прави богат :) Пак си си работник.

421

До 426

преди 6 години

И ако плащам по висок данък това утре как ще помогне на детето ми? За него държавата ще се погрижи ли? Тя очевидно и сега не го прави с 380 лв детски и липса на държавни ясли. По добре тези пари да ги събирам по сметка, за да мога да му помогна утре при нужда.

420

Анонимен

преди 6 години

До ЖакМного поздрави

419

;;;;

преди 6 години

До АнонименИнтелектът е умението да оцелявашМоля - прочети нещо за това, какво е това животно ИНТЕЛЕКТ първо. Боже-боже!!!Да оцеляваш е първичен интстинкт за самосъхранение, развито силно и в животинския свят.

418

Анонимен

преди 6 години

До програмистРадвам се да науча от ТЕСНИТЕ специалисти, че просяците имат интернет икомпютри и могат да си платят тока за тях. Очаквах, като на всеки програмист, да ти свършат аргументите и да затънеш в блатото на обидата.Шах и мат.

417

До 432

преди 6 години

Не, не искам и на другите да им е трудно, но ми писна само да се иска от тези, които изкарват повече. Това, че взимат повече не им е паднало от небето. Всяка година правя дарения, помагам според възможностите си. Но стига с това вземане, за да се даде на бедните. На кои бедни? На трайно безработните, които не искат да работят за 600 лв, на ромите, на кой? И аз искам в 17 часа да си пия бирата, но бачкам, а не чакам да падне нещо от някъде. Стига с тази социална политика.

416

за богатите

преди 6 години

До Анонимен"Ако държавата не ми предлага работа, но отида в компания, която плаща добре, компанията, не ме е "отнела" като "ресурс" от държавата."В модерната икономическа теория хората за разглеждат като ресурс. Това нещо се променя в момента и на хората се гледа вече като на капитал. Потърси материали - темата е много голяма и интересна :)

415

Анонимен

преди 6 години

до До Анонимен 430За мен не проблме че те има, но за теб е проблем, че мен ме има. Това те вбесява. Интелектът е умението да оцеляваш, а аз явно го правя с по-малко разход на ЕНЕРГИЯ и средства . На теб са ти протребни повече НЕЩА.D

414

extremist

преди 6 години

РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И КРАДЦИ КАТО ТИКВАТА И ГЕРБ В ПАНДИЗА!

413

Анонимен

преди 6 години

Има два проблема за прогресивния данък в България. Първият е, че хората не осъзнават, че парите от данъци пак за техния *** ще идат - училища, детски градини, университети... Вторият проблем е, че са прави :) Просто парите ще се изпарят... магически :)

412

програмист

преди 6 години

До Анонимен 430Най-обичам да чета вицове за програмисти докато си пия узото на плажа в Гърция. Особено от просяци разказани.

411

ПЕНКО

преди 6 години

БЪЛГАРСКИТЕ " ВЕЛМОЖИ" ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ДАНЪЧНАТА ПОЛИТИКА ВЪВ ВЕЛИКИТЕ САЩ /МОЖЕ И ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И Т.Н. / ,ЗА ДА РАЗБЕРАТ ,ЧЕ ВЕЛИКА ДЪРЖАВА СЕ ПРАВИ С " ВЕЛИКИ ДАНЪЦИ " ,КОИТО ВОДЯТ ДО :.. ВЕЛИКА ПОЛИЦИЯ,ВЕЛИК СЪД, ВЕЛИКА АРМИЯ , ВЕЛИК НАРОД-"ЗАПЛАТЕН" ...!!! ИМА СТОЛИЦИ С НАД 20 МИЛ. НАСЕЛЕНИЕ И ИКОНОМИКА 1/10 ОТ БЪЛГАРСКАТА !!!???!!!

410

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 432Няма лесно. На теб да ти изсипят кофа пари, ще ги изхарчиш по *** и барове.

409

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРаботех по 12 часа, за да се издигна и да се реализирам. Плащам данъци, кредити, частна ясла, защото няма място в държавна ... Защо да плащам повече, за да има за кой?Тоест понеже на тебе ти е било трудно - е ок и на другите да им е трудно.

408

Анонимен

преди 6 години

До за богатите... Не знам, какво искаш да кажеш с това. Да, всяка по-голяма компания има такъв отдел. Но разлиакта е, че ако работиш в нея, ти се съгласяваш с това. Не те задължава. Ако друга компания ми плаща повече, то първата не може, да иска компенсация от втората.Ако държавата не ми предлага работа, но отида в компания, която плаща добре, компанията, не ме е "отнела" като "ресурс" от държавата.