25

до 20

преди 6 години

икономика за народа имат Японците но нямат ракети и като пръдне Кимчо от северна корея тичат да питат американците какво да правят а те са 120 милиона а руснаците 150 милиона.

24

Анонимен

преди 6 години

Аууууууууууу много лош този Путин бе не е като онзи добьр чичко Елцин.

23

Анонимен

преди 6 години

МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОТ 2018 Г 270 ЛВ- ОТВОРИ РОССТАТ ДА ВИДИШ КОЛКО РАБОТЯТ НА НЕЯ, НО ТОЙ ОБЕЩАВА НОВИ РАКЕТНО КОМПЛЕКСИ- КАТО НЯМАШ ХЛЯБ ЯЖ РАКЕТИ!

22

Я па ти...

преди 6 години

До гошо *** 12 Е ,вярно си Гошо ***.

21

Анонимен

преди 6 години

СССР се разпадна от превъоръжаване, въпрос на време е Русия да повтори светлия пример. Изглежда някои не са в състояние да проумеят, че колкото повече плашиш, толкова повече се сплотяват и подготвят уплашените. И на никого не му пука за "изстрадалата" душа, която се е кефила докато го е държала на нокти, когато си е гледал децата.

20

позитано 20

преди 6 години

Това го знаем. Нещо за икономиката , за народа?

19

erg

преди 6 години

tuk qdem magistrali,tam raketi,ottatuk meksikanski steni...

18

Анонимен

преди 6 години

Оставете руснаците да живеят както си искат не ви ли идва на акьла ,че на тях може така да им харесва какво сте се запенявили за това ,че не можете да им вземете това което си е тяхно а те имат много неща мога да изброявам до утре и пак няма да успея ?

17

Мунчо

преди 6 години

Браво, джуджаци, само така ви искам.Важното е ракетите да са яки!Иначе кола, телефон или компютър не можете да направите, но виж нещо с което да плашите нормалните хора ... цена нямате.Наистина ли си мислите, че ще имате щастието да изстреляте дори само една от тея ракети?

16

Анонимен

преди 6 години

Тракат ли ви зъбките и нааканите *** турскоатлантически лентяи и негодници?Русия била изостанала, а...

15

Непобедима Русия

преди 6 години

Браво, Путин! Който има най-модерното оръжие, той води хорото! Всички останали са *** и ***! С теб са 95% от българите! Само даваш знак и тръгваме!

14

Анонимен

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, а пишеш против нея. Нещо не ми се връзва...

13

Анонимен

преди 6 години

Бисмарк човека каза- знам много начини да изкарам мечката от бьрлогата но не знам нито един как да я вкарам обратно. Мисля ,че вече я изкараха тия западняци с техните номера.

12

гошо тъпото

преди 6 години

като чета и не разбирам : как са зле руснаците извън Москва а когато гледам по телевизията след бурята на нашите селяни в какви къщи живеят и мизерия и не могат да си ремонтират покрива... мисля че тука само се пише заради едното писане от безделници

11

православен чеченец

преди 6 години

Путларах Акбар е нашият православен Алах. Всички в състава на Путиленд сме православни славяни - татари, грузинци, чеченци и се молим в джамии

10

zeus

преди 6 години

Свидетели сме на нова студена война и надпревара във въоръжаването. От това не печелят нито обикновените руснаци, нито редовите американски данъкоплатци, а само оръжейните лобита. На моменти се чудя дали дрънкането на оръжия не е договорено предварително, та да могат да се присвоят огромни средства от народите.

9

това е болест

преди 6 години

Развитие в застой. Добре го каза един колхозник за баш колхозника Путек. И с кой ще воювате бе, австралопитеци азиатски?

8

Русия в изолация

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

7

Анонимен

преди 6 години

До Русия е в 19 векХмм, тоест като в България само че заменяме Москва със София.

6

Улеле майко луди хор

преди 6 години

Това да се хвалиш, че имаш оръжия и само това да правиш ми прилича на някаква психична патология. Само се чудя, нашите *** защо толкова се радват? Ехо, ние сме в НАТО, не сме вече със СССР! Ако толкова се гордеете, че азиатците колхозници правят само оръжия идете и се кефете там, на място. И яжте ракети, съответно