130

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ още, относно Крим: през 1994г. Укр се отказва от ядреното си оръжие (сещаш се дали Крим щеше да се отцепи, ако не се бяха отказали украинците), срещу което се гарантира териториалната й цялост, а гарантите са САЩ, Великобритания и, внимание, РОССИЯ!! С ПОДПИСИ, ПЕЧАТИ И ПР. Следва .... Кримнаш... Реакцията на цивилизованият свят е ясна - мнр право е изнасилено, Крим е окупиран, а в резолюцията е отбелязано неслучайно ВРЕМЕННО! Не е ясно кога, но е ясно как ще приключи тази авантюра

129

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименонанимни друже, с такива изразни средства като "нямам време да ти обяснявам" и "набий си го в главата", може да си бил много вървежен ефрейтор. в ден днешен, може да си изкараш единствено за бой и сексуално малтретиране. и връщане в пети клас, да си доучиш история.

128

Анонимен

преди 6 години

Украинец изглежда е диагноза, а не националност. Нищо чудно и делфините да са се побъркали, щом са украински.

127

Анонимен

преди 6 години

Украинците съвсем откачиха.Днес цяла Украйна се моли мостът да падне. Нали си нямат друга работа - 70% са безработни. САМО ШОКОЛАДЕНИТЕ ЗАВОДИ РАБОТЯТ С ПЪЛНА МОЩ.

126

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Бобируската империя не е русия, каскет. руската империя, ссср и сегашна русия имат точно толкова общо, колкото ти и хан аспарух.

125

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До до 138 Gпроблема с тоя сценарий у нас е 1. ние сме страна от ЕС и НАТО. 2. в момента, в който турците направят нещо такова, гърците и останалите им съседи ще им го набият по същата причина с засилка, а кюрдите в анадола ще обявят независимост. сега, на фона на тези факти, си помислете кому служат на позитано, след като искат излизане от нато и ес.

124

Боби

преди 6 години

До Анонимен 141Русия в лицето на Руската Империя владее Крим още от времето на Екатерина ВеликаОще от тогава предишния собственик е подписал мирен договор с който е признал че Крим вече е част от Русия

123

Анонимен

преди 6 години

До Изгърбич ЗадвратянЕдва ли ще си губя времето да осмислям глупостите ти. В бръщол.евенето ти просто няма нищо за осмисляне. А Косово беше част от Сърбия, въобще не става дума за Югославия. СЪРБИЯ, н.абий си го в главата.

122

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Бобизначи, бате, няма да ти показвам нищо и нищо няма да ти доказвам, щото се изметаш като ножка на песък, и после мрънкяш некой да ти доказва тезата. като не познаваш материята и разчиташ да изкрънкаш кликове с "на бръснаря брат му каза", поне си напиши домашното.

121

Анонимен

преди 6 години

До рускиня до 111След 5 часа Путин ще открие движението по автомобилната част на Кримския мост.и след още час моста ще се срути :)Нали не бъркаш с новооткрити магистрали в България?Не, не бърка.В България имаме магистрали.В Русия нямате!какво разбираш от магистрали?У вас е само блата и кал.

120

Анонимен

преди 6 години

138, истинските причини са две: 1. Делфините са умни; 2. Руската храна за нищо не става:)

119

до 138 G

преди 6 години

Колкото и да се опитват руснаците да твърдят , че и двете страни имат вина - Фактите са неоспорими - 1. руските войски са в Украйна; 2. Крим е територия на Украйна; 3. Русия бе гарантирала неприкосновеността на Украйна...... Към български "родолюбци " имам един въпрос: Ако нашата съюзничка от НАТО Турция анексира област Кърджали с войници в "отпуск" , защото там има проведен референдум признат само от Турция, че жителите в този район искат да са в Р Турция--дали ще е справедливо , спрямо БГ?

118

Анонимен

преди 6 години

Руснаците да си помислят защо всичките им съседи са меко казано от подозрително предпазливи до крайно отвратени от тях! Рускинята?

117

Анонимен

преди 6 години

До БобиДвата "казуса" имат малко общо. Косово е владяно от сърбите около 50г. през ХVв., след това е османско, през 1946г. го получава СФРЮ, в чийто състав е с режим на автономна област, от 63г. статут на автономна провинци,, от 74г. насетне официално е в режим на фактическо самоуправление. След разпадането на Ю, по искане на Сърбия МНС в Хага постановява, че няма нарушение на мнр право. Със същият успех може да се твърди, че Македония също е сръбска-и нея са владели малко през средновековието

116

Боби

преди 6 години

До Изгърбич Задвратян 132Покажи ми законодателството на поне една страна което позволява на свои части по тяхно желание да се отцепват и да стават независими държавици.Няма да намеришДори и да има някакъв механизъм той е толкова усложнен че практически е невъзможен за реализация

115

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименбивша югославия не е сърбия. русия не е съветския съюз. не всички мюсулмани са турци, и обратното. русофилите и земеделците, а не българските царе са причина за националните катастрофи. осмисли това, и ще продължим по същество.

114

G

преди 6 години

Кой знае каква е истинската истина. Все пак от двете страни се лее страхотна пропаганда и върл национализъм.

113

Боби

преди 6 години

До Анонимен 131Ако нямаш ограничени по броя на символите които можеш да поставиш в даден коментар - да се стараяНо броя на символите в този форум е меко казано недостатъчно - нарочно не поставям препинателни знаци защото това са няколко символа повече за буквиползвам колкото се може по-къси думи понякога неподходящи

112

Анонимен

преди 6 години

И Западна Германия анексира ГДР.

111

Анонимен

преди 6 години

Абе какво прави рускиня в тази неблагодарна България, бе?! Я отивай в братски Крим! България не е длъжна да благодари на русия, че като вторичен ефект от имперските ви амбиции за излаз на Средиземно море сте ни "освободили" случайно! Грешка, която скоро поправяте, опълчвайки се на Обединението бългаско! Вие сте си *** и това никога няма да се промени!