22

Истукан

преди 6 години

Това се нарича снежен човек. Явно е решил да живее като свещеник в планината и да не се връща повече при цивилизацията. Трябва да му издигнат паметник на този връх, в който да пишат как геройски е загинал.

21

Анонимен

преди 6 години

От заглавието си помислих, че са го открили жив...за жалост този път няма как да стане 11 дни в такива условия сам никой не може да издържи 11 дни и нощи по-точно на 7500 метра при адски студ вятър....

20

Анонимен

преди 6 години

Има още една хубава поговорка :един път стомничка за вода, два пъти, на третия се счупила.Или е решил , че е богопомазан или там , където е отишъл е по-доброто място за живот ...

19

Жалко

преди 6 години

Силата на духa е да се жертваш за другите.Само Исус Христос е победил смъртта."Безумният рече в сърцето си-Няма Бог"-според Библията.Ако си видял не един път цялото величие на природата и не са ти се отворили очите за Бог...жалко!Дано Бог ти е дал още един шанс,Бояне!

18

Анонимен

преди 6 години

Когато се мислиш за безсмъртен, но Смъртта ти покаже среден пръст...

17

тита

преди 6 години

До СтоянВсъщност това са само едни думи...

16

сара

преди 6 години

Това си е личен избор - да ти е тръпка да ти е трудно ? А има ли значение дали и на децата му ще е трудно ? Къде е границата между отговорността за това, което си създал и личните амбиции ? И едно е да ти е трудно, друго е освен това да е трудно и на хората около тебе. Те дали са направили същия избор ?

15

Стоян

преди 6 години

Много близко е бил до БОГ(и сигурно вече е при него).

14

Efo

преди 6 години

Ама 5 пъти е бил предупреждаван! Той да не си е мислил, че е като котка - 9 живота да има?!

13

Янко

преди 6 години

Хехе чаените лъжички не са интересни точно така. Всеки с приоритетите си!

12

До Янко;

преди 6 години

Мислиш се за остроумен,но Този Боян просто е друга Мярка -не е за нашите уста лъжица!

11

ЗА ВЯРАТА в БОГ

преди 6 години

Да много хора не вярват в БОГ..даже" много умни и много учени""като него.. алпиниста Боян..-- но други умни като Нютон,Айнщайн и много други истински учени вярваха в Бог и в своите открития се позоваваха на него- и оцеляха и доживяха до старини. Жалко за това човече самодоволно от себе си и надяващо се само на себе си-резултата е виден.. Нима да си учен изключва вярата в БОГ?? ИМа хубава книжка---100 велики учени за вярата си в БОГ- който иска нека види кои имена са там... световни...

10

Въпросителен

преди 6 години

А горе в планината ако е много студено и реши да се изпикае човек, веднага ли се вледенява урината?

9

123

преди 6 години

А Бог само гледа сеира на невярващите , които си мислят,че те си спасяват живота.Природата решава за нас какво заслужаваме, а не ние за нея. Дано му се даде още един шанс.

8

Анонимен

преди 6 години

Да би мирно стояло, не би чудо видяло. Тръгва ли се сам да се изкачва 8 хилядник, без GPS и без връзка, изобщо непрофесионален подход. Все едно ми тръгнал се разхожда на баира на село.

7

Циник

преди 6 години

Цитат:"Заради алпинизма Петров жертва част от личния си живот. "Писна ми", казва първата му жена и го напуска след поредната му няколкомесечна експедиции. "Всеки с приоритетите си!Вчера с малкия се радвахме заедно в двора на близкото училище на новото BMW - Kidsbike.Никакво тщестлавие - няма да ме раздели от него.

6

Венко

преди 6 години

Абе поне не му е проблем да си пие рикията студена там горе.

5

LosHo

преди 6 години

Защо си мисля, че битката вече е спечелена? Много харесвах Боян. Не врвам, че някога ще се разбере точно какво е станало! Дано намерят поне тялото. Велик Българин:(

4

Анонимен

преди 6 години

След толкова предупреждения да си беше седнал на *** да си работи като учен. Нашите планини са по-ниски, но са много красиви, така че можеше да го кара по-леко.

3

мисля като 1

преди 6 години

Паживьом - увидим...