76

Анонимен

преди 6 години

До браво 77Прав си.............да им вярват могат или пълни шезофреници или такива като нас пълни .......!!!!!

75

Анонимен

преди 6 години

A какво казва американската демокрация за отсечените глави в Саудитска Арабия?

74

Анонимен

преди 6 години

75 И като как клекна на корейчето като то клекна

73

смях

преди 6 години

To остана ли някой договор ,споразумение и т,н , от които САЩ да не се е оттеглила !!!

72

Анонимен

преди 6 години

Който държи 50+1 процент от акциите той командва парада. Така че в случая САЩ ще постигнат целта си и то съвсем бързо.

71

Анонимен

преди 6 години

У-ха-ха-ха-ха-ха-ха....................ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че конярите НИКОГА НЕ СЪБЛЮДАВАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ дадени обещания!!!!!!!!!!!!!!!!!!! У-ха-ха-ха-ха.............и сега какво ще дърдорят пак еуропейците????? И какви ще ги дробят сега...........еуропейските "бизнесмени" са подписали толкова много договори с Иран и сега!!!!???????? Хи-хи-хи......конярския клоун им подхвърли такава динена ***.....ха-ха-ха.......кеф ми е какви ще ги дрънкат сега и макрончо и меркелица!!!!!????

70

браво

преди 6 години

Нагледно ни паказват как САЩ изпълняват поетите от тях ангажименти, какъв надежден партньор са. Дори и сключен договор с тях не дава сигурност, че няма да се отметнат ако така им е угодно.

69

адвокат

преди 6 години

САЩ е прекрасна държава,пожелавам на всички да имат възможност да я посетят... Автомобилите автоматик,мазут няма,опазване на околната среда, почасово заплащане, добра инфраструктура, добра съдебна система и т.н

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Няма начин Русия, Китай и ЕС да се противопоставят на американските санкции. Просто ще им излезе прекалено скъпо за да не ги спазват и щат не щат ще ги спазват.

67

MAGAMAGA

преди 6 години

българия се гордее да бъде слуга на великия тръмп. всички българи са за тръмп! браво! MAGA

66

Свободният

преди 6 години

69 И по какъв начин Израел контролира света . Я пак

65

Барселона

преди 6 години

Да им е жив и здрав...Американците си го избраха...или някой ги заблуди...или...са си много глупави...Лошото е че тяхното решение засяга и целият Свят...

64

до 48

преди 6 години

Да, разбира се. Иран не се опитва да контролира света както Израел. Израел има ядрено оръжие, а Иран няма. Защо да няма?! Иран на мен въобще не ми пречат за разлика от Израел и влиянието им над САЩ, самопровъзгласили се за световен жандарм?! Опитват се да контролират всичко и всички?! Между другото, представям си прекрасно света без всичко американско - кока кола, долари, макдоналдс и т.н. А и евреите няма да ми липсват въобще. Според мен, на Нетаняху утре ще му *** канчето в Москва.

63

Анонимен

преди 6 години

Иранците отговарят много интелигентно - ще продължават да спазват споаразуменитето ако ЕС, Русия и Китай го спазват. Нека САЩ си налага санкции, важното е Русия, и Китай и ЕС да не налагат. Сега САЩ ше започнат да натискат ЕС също да се оттегли и ще стане цирк. Русия и Китай няма да налагат санкции на Иран и това е достатъчно. Персийците са класа!

62

Милен

преди 6 години

Изгледайте филма Zero Days ... много е поучителен и показва доста за отношението на Израел и САЩ към Иран...Ако някой застрашава световния мир, това не са нито Русия, нито Иран, нито Северна Корея, а само евреите и САЩ.

61

Свободният

преди 6 години

62 Те такъФФФФФ , дето се готви да стане с помощта на Русия

60

Свободният

преди 6 години

61 Никога не е имало . Не са разполагали руснаците ядрени оръжия в нашата страна . Но е имало планове ракетите СС20 да бъдат заредени с ядрени бойни глави в къси срокове в случай на конфликт.

59

Да

преди 6 години

Само страхливци си отеглят думата и подписа,нищо ново.

58

Анонимен

преди 6 години

Къф ядрен Иран ве болен? Единствените използвали ядрено оръжие срещу мирно население е краварника! Знаеш ли тоя факт ве, болен?

57

адвокат

преди 6 години

Е, до Турция има ядрена България :)