282

Анонимен

преди 6 години

Чудо! Парите за подкупа на кметицата са осигурени преди да бъдат поискани

281

Анонимен

преди 6 години

Поведението на този клоун по телевизията говореше само за едно- страх да не се издъни или отклони от официално представената версия. Просто вижте видеото, няма начин човек уверен в себе си постоянно да търси думите, които иска да каже и в момента, в който си забрави предварително наизустената реч просто преминава към отрицание с две думи.

280

Анонимен

преди 6 години

Цветанов е сивия кардинал в ГЕРБ,винаги е бил.Не знам какво ще стане сега с тази женица.Това трябва да е за урок,да внимават хората,а и самите партии какво вършат!Стопили сме се с половин милион в последните 10 години,според статистиката.И не трябва да се поставят бандити на власт.

279

Анонимен

преди 6 години

Сто процента постановка, при това много нескопосана.Но типична за мутро-милиционерския стил на ГЕРБ.Жалко, че продължават да управляват десета година.Никой не ги избира, сами се назначават чрез фалшификации на изборите.Българите ги ненавиждат.

278

Анонимен

преди 6 години

Средствата на фирмата са му по-чисти от водата на Сейшелските острови. Един от многото честни инвеститори продаващи и деклариращи жилищата на реалната продажна цена и плащащи всички данъци съвестно.

277

Анонимен

преди 6 години

Грешката на Иванчева е, че е искала да изработи по-големите от нея играчи и да не дели с батковците. И... треньорът я извади от игра. Питайте Валери Божинов, той знае. Нали се сещаме, че няма как катаджията, митничаря и пр. да си правят спокойно пари, а техните началници да живеят с по 1000 лв. месечно. Такава е играта.

276

Анонимен

преди 6 години

Търсенето на контакт чрез други хора за да се свърши работата нормална практика ле е във Великобритания?Все си мислех, че има административен съд у нас и това е правилният начин за уреждане на нередности в администрацията.

275

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 260"Господари на ефира" се занимават с дребни нещица- някой старчески дом, някой приют за животни... Те не закачат "големите риби".

274

Andreshko

преди 6 години

Дами и господа трябва да се създаде една партия няма лява няма дясна,една партия наречена анти Герб и ако всички сме единни ще ги свалим от власт тези самозабравили се мафиоти-полицаи. Долу Герб да живее народа...

273

Анонимен

преди 6 години

Хора, какво е това нещо ?! 50 кг жена я държат в клетка с плексиглас. 50 полицая с маски и палки я арестуват, нанасят и удари по лицето, все едно са хванали най-големият престъпник на света ?! В каква държава живеем ? Утре това може да се случи на всеки честен човек. Иванчева е герой! Поздравявам ви, Иванчева, вие сте храбра и силна жена! Вие единствена в цялата държава имахте смелостта и се опълчихте срещу мафията на ГЕРБ!

272

Мунчо

преди 6 години

На тоя само като му видя физиономията, все едно му правят клизма, и съм сигурен че лъже. Не може почтен човек да е съдружник с офшорки, а в случая е точно така.Пак се издъниха тъпите ченгета и мутрите, облечени с власт.

271

Младостлия

преди 6 години

Предприемач, който искал да строи на "Камбаните"! Скоро такива, като него, ще поискат да строят и на Черни връх. И ако някой не им разреши... (виж случая "Иванчева"!)

270

Andreshko

преди 6 години

До # 262. Change. И не само това Цв. Цв. манипулира изборите. Той и тиквата не са за съдене,а за народен показен линч.

269

Една жена

преди 6 години

Не съм жесток човек, но бих искала Цветанов и Фандъкова да преживеят това, което причиниха на Иванчева. Ще моля Бог всеки ден за това. Защото те заслужават да изпитат поне малко от страданията и униженията на които подложиха тази храбра жена, която и до сега, въпреки нечовешките условия, в които са я поставили се държи твърдо и достойно пред мъчителите си. Щом си позволиха това с нея газейка законите и морала, те без да им мигне окото ще го направят с всеки от нас. Не бива да го допускаме.

268

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 277Не само в Младост а в цялата държава.И да се гласува за тези които се закълнът да вкарат за дълго в затвора Боко и Четиредесеттеразбойника.Включително КОНФИСКАЦИЯ на откраднатите и скрити в САЩ милиарди ойро.

267

Анонимен

преди 6 години

Поредният бушон който ИЗГОРЯ за да свети ЗАДКУЛИСИЕТО "Монтерей"

266

Анонимен

преди 6 години

сега като има местни избори в младост - всички трябва да гласуваме до последния човек СРЕЩУ ГЕРБ! и да ги изринем!

265

Хага

преди 6 години

Защо и как си позволяват да не дават на Иванчева да говори. Някакви мазни потни полицаи й запушват устата. На окована жена! Изолират я като че ли е масов убиец. Нарушават се най-брутално конституционните, повтарям конституционните права на човешко същество от *** на Цветанов и Фандъкова. Те трябва да бъдат изправени пред съда в Хага и това ще стане.

264

Анонимен

преди 6 години

светнала било в жълтно ръката на Иванчева. Голямо праз. Ако някой на който му е била "осветлена" ръката хване държката на вратата, и после друг човек хване държката на ръката, неговата ръка също ще се "освети". Това че й е светнало едната ръка, не е доказателство, че е пипала парите, те сто човека може да са ги пипали и после да са се здрависали с нея. Защо не е снимано как ги ВЗИМА!

263

32

преди 6 години

вижте му мазната и лъжлива физиономия, какво говори тя, за пари продадох и себе си и всичко мило за мен