74

Анонимен

преди 6 години

нагласена работа, предполагам, че му е казала 1 млн. за да му покаже, че няма да стане работата, не е удобна на мутрите мафиоти, които искат да застроят дори и тротоарите

73

адвокатът е за това

преди 6 години

да се опитва да изкара виновния-невинен ! Така ,че хич не ме интересува какво казва адвоката на кметицата , че парите били подхвърлени или защо не е била заловена когато взимала парите ,а е била заловена 2 часа по-късно ! Щом прокуратурата разполага със СРС-та ,в които кметицата иска подкупи ,значи всичко е ясно и трябва да има ефективна присъда ! ТОЧКА ПО ВЪПРОСА !

72

Анонимен

преди 6 години

Къде са всичките и защитници да ни обесняват как видиш ли нкяой и бил подхвърлил парите на корумпирана Деса.

71

Анонимен

преди 6 години

Някой да има 70 хил. евра да ми подхвърли и на мен???

70

Гробокопач

преди 6 години

Сега, какво? Бълваме статии на килограм, всеки ден, за да внушим колко е виновна, въпросната кметица? Ако това се решаваше от журналистите и техните редактори, незатворен човек, нямаше да остане;))) За жалост, на журналистиката, присъдите не се внушават, те се издават вследствие събран доказателствен материал.

69

Анонимен

преди 6 години

1. Пет часа без адвокат2.Запушване на устата3.Не е спряна в докато е носела пеша паритеТова са най-дребните нарушения на разследващите

68

Анонимен

преди 6 години

Червена м...на,протеже на червен депутат търговец на ток-Кадиев

67

100 % ФАРС

преди 6 години

За всеки нормален човек, с непромит от герберастките медии мозък е ясно ЧЕ ПАРИТЕ СА ПОДХВЪРЛЕНИ В КОЛАТА.Защо двете жени не са арестувани, когато са носили парите.Ами много просто - защото парите не са били у тях, а са ги ЧАКАЛИ В КОЛАТА.Както и всички екипи на КНОПИ, МНОПИ и герберастките телевизии в бойна готовност.И защо беше нужно да правят 5-часово задръстване на бул.Васил Левски.Ами за да ги видят ЕВРОПРЕДцЕДАТЕЛИТЕ как борят корупцията.

66

до 60

преди 6 години

До АнонименАбсолютно съм съгласен.Хем искат да вкарват корумпирани в затвора хем да не пипат нашите нищо че са корумпирани. По- големи *** не съм виждал.

65

Анонимен

преди 6 години

Искрено съжалавам двата герберастки трола, които цял ден се мъчат да манипулират Общественото мнение в полза на работодателите им ББ и ЦЦ.Факт е че с тая нескопосана постановка ГЕРБ се изложиха като кифладжии.Видя се как използват Държавната машина за лични цели.Все пак да не забравяме, че сложеният за шеф на КНОПИ гербо-комсомолец Пламен Георгиев е същият, който унищожи записите от телефонния разговор между Борисов и Ало Ваньо за Мишо Бирата.Или викате, Премиерчето корупцията не го лови.

64

на СРС-тата

преди 6 години

ще стане ясно дали е искала подкуп ,дали изобщо е говорила по тази тема !А щом прокуратурата твърди ,че има такива СРС-та значи работата е сериозна !

63

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 6 години

АБЕ, ИМА НЕЩО МЪТНО И В ТАЗИ ИСТОРИЯ, КАКТО И ПРИ "САМОУБИЛИЯТ" СЕ УБИЕЦ НА СЕМЕЙСТВОТО ОТ НОВИ ИСКЪР ...

62

Анонимен

преди 6 години

ДФЗ бави с години одобряването на проекти за финансиране, въпреки законово установения срок от един месец. Явно когато е за крадене на милиони, не е проблем.

61

ЛУДА РАБОТА

преди 6 години

Нещо ми се струва нагласено.Един милион евро подкуп да иска кмет на община ,такава сума могат да искат хора на по-друго ниво от нея.

60

Анонимен

преди 6 години

Проблемът с бавенето румънците го решиха преди доста години: в рамките на срока, чиновникът или дава разрешението или дава законовомотивиран отказ.Ако закъснее - глоба от заплатата.

59

Анонимен

преди 6 години

Защитниците на кметицата чупят ***! Обясниха им подробно цялата операция и че от декември месец я подслушват и следят, че я има заснета и записана как си иска парите, как взима парите, че има боя по ръцете от парите, че посредника за да отърве кожата е изписал няколко страници самопризнания, че изнудвания преди това е подавал жалби до всички инстанции, че срещу нея има безброй сигнали, включително и от главния архитект и въпреки това реват в един глас, че парите са подхвърлени!

58

Анонимен

преди 6 години

Много ясно беше, че мафията няма да я търпи като кмет. Спретнаха й активно мероприятие и сега пак ще си сложат крадлив гербераст за кмет.

57

Анонимен

преди 6 години

Ако районна кметица иска 1 млн. рушвет какво ли искат областните управители и министрите? За това няма да има инвеститори в БГ

56

Анонимен

преди 6 години

Суджуците й разказаха играта с помощта на службите. Това е предупреждение към останалите - не бъдете конкуренция на хората на ГЕРБ.

55

Анонимен

преди 6 години

Много плоска постановка.Като от Банкянска вечеринка от селското читалище.Борисов, много подценявате Българите.Годината все пак не е 2009-та.