313

Анонимен

преди 6 години

Вземат ли ти мерника големите Акуливинаги ще намерат начин да те смачкат.Може и нещастен случай да стане с теб.Който не скача е червен.

312

Анонимен

преди 6 години

Ама и на вас не може да ви се угоди.Като не хващат,защо не хващат.Като хванат,защо нея?Нека покажат ,не да скрият истината.Тогава ще видим.

311

Анонимен

преди 6 години

Какви другари, какво се заяждате с БСП. Тази кметица и нейната заместничка нямат нищо общо с БСП - вижте им со ро со идната среда в коята са - партията на зелените, спряга се че била любовница на Боковия министър Петър Москов. Те со ро со идите добре яхат протестите на харата и вземат властта а накрая убиват народния подем. Ако разбира се не е нагласена жената в случая от далия парите. Така и не стана ясно заснета ли е че ги получава, записана ли е че казва вземам парите, и има ли нейни отпечатъ

310

до 301

преди 6 години

И да взема никой не го е хванал....А твоята благодетелка с колосална сума!!!

309

Анонимен

преди 6 години

Подхвърлени пари.Подготвена работа.Голяма показност ,голяма акция на всички видове служби.Трябва да се отчита дейност,а не да се седи по цял ден зад бюрата.

308

ТОЧНО ТАКА

преди 6 години

Колкото е грозна толкова ще и отива затвора .първа пушка

307

Анонимен

преди 6 години

Тази жена без да искат ще я направят кмет на софето,като паднат смешните обвинения :)

306

АК-47

преди 6 години

Като чета и слушам "официалните" медии, си казвам, лелееее, каква корумпирана кметица. Ама, като знам кого обслужват и венцехвалят същите, и като гледам, че ни управляват все още комунисти, ченгесари, завършили в Симеоново, по-голяма постановка и активно мероприятие не е имало скоро. Кметицата да подаде в Страсбург!

305

1

преди 6 години

Кой и е предлагал подкупа ?

304

П.Петров

преди 6 години

До Изнервен 313Не ставай Наивен ! Обвинение, доказателства, съд, присъда!Няма ли присъда, значи някой не си е свършил работата по събиране на доказателствата или е постановка за ПР на ГЕРБЛошото е, че с "хубавата" ни съдебна система ще разберем чак след 5 години,а на Борисов изобщо не му дреме какво ще е след 5 години, важното е парите да се "усвоят" сега и да стои добре по телевизията.

303

Анонимен

преди 6 години

Добре го измисляте.Дпбри съчинения.За ареста на една жена 1000 полицай и 500 барети.Все едно сте заловили Пабло Ескобар.Смешници.

302

П.Петров

преди 6 години

До ВасилевИ когато се рушат основите или изобщо не се полагат такива на демократичната правова държава:-Партийно независима съдебна система-Независими и прозрачно финансирани медии, с главен приоритет - обективната истина и факти;-Качествено масово образование.Да излязат на улиците и площадите и да ги наложат! Демек да има компетентно и информирано ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, а не просто овчеглаво селско стадо!

301

Анонимен

преди 6 години

Кметицата, да я гепа за ...цата.

300

Изнервен

преди 6 години

До ха-ха-ха. Само че фактите говорят друго - Иванчева е следена от 4 месеца, има документирани със СРС-та над 20 срещи за уговаряне на подкупа, над 100 души са участвали в операцията и т.н. Не усещаш ли колко нелепо звучиш, че е постановка - с всички тези хора и доказателства? Но, разбира се, зомбита и олигофррени в интернет колкото искаш.

299

П.Петров

преди 6 години

До ВасилевТо от хората зависи какъв ще е света.Виж хората казват, че трябва да се "откажем от милиони и милиарди мръсни офшорни пари", защото няма и да помиришат въздуха от въртенето им в паричните потоци.Амаосвен да се каже трябва и да се покаже! Когато идват избори да не не се гласува за най-големият селски тарикат, защото било "по-малкото зло", без да мислят, че от селски тарикат друго освен селски тарикатлъци няма да видят, а да изберат образован, квалифициран, компетентен и принципен!

298

Анонимен

преди 6 години

Чудесно!

297

Василев

преди 6 години

До П.ПетровИ какво като има градоустройствен план, да се откажем от милиони и милиарди мръсни офшорни пари, които по някакъв начин се връщат и се инвестират в държавата???Не може да се кара само на въздух и трева, трябва и да се яде, да се плащат сметки, да се работи, да се вдигат доходите на хората!!!По тази логика най-големия рекетьор в света великата американска армия, трябва да спре да прави войни и да рекетира цели държави и американците да карат на еко-диета?Светът е друг!Майлс!ЦРУ!

296

Анонимен

преди 6 години

Мишо Бирата, Михаил Михов, сега и тази Иванчева. Който пречи на корупцията си отива скоропостижно в България.

295

П.Петров

преди 6 години

До ВасилевЗатова си има градоустройствен план - къде е градинка, къде е парк, къде е паркинг, къде е път с тротоар, къде може да се строи и до колко етажа.Главния архитект проверява проекта дали отговаря на регулациите и подписва или връща проекта в законоустановения срок. Ако липсват регулации и решения се вземат по лично усмотрение, това е преднамерено заложена корупционна практика.

294

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 304И аудио-видео регистратори, личен, на колата, на кабинета, на дома, денонощно включени с поне 6 месеца ахривни копия.