153

П.Петров

преди 6 години

Винаги съм казвал, че за ГЕРБ гласуват изключително ниско интелигентни хора и поддръжниците им в коментарите упорито затвърждават това ми мнение.БСП,ГЕРБ,ДПС са едно и също нещо - БКП_ДС! Когато повече хора го осмислят това и разберат, че има политическа алтернатива, но тя е в хора, които не са свързани с БКП и ДС, тогава в България нещата ще потръгнат.

152

До 157

преди 6 години

Защото не си интересен на никого. Дори и тук на себе си може би :)

151

Евала доказателства

преди 6 години

Некъв с торба на главата тип садо мазо, гедебопаджия, с ръкавици за миене на тоалетна, клекнал на улицата и подрежда на чорчик пачки в евро - хахаха

150

Анонимен

преди 6 години

Кой ми ака в гащите.

149

Анонимен

преди 6 години

Кутевци са се събрали на вечерна раздумка и защита на корумпираната Деса.

148

Анонимен

преди 6 години

Хей, все невиини другарите бре. Все някой друг им е виновен, бря. Защо в моята кола няма пари? Ще си каже всичко, тая дето уж щеше да спира строежи.

147

П.Петров

преди 6 години

И налазиха ГЕРБерастките *** ... Протакането на задържането може да има две причини:1. Не са могли да подхвърлят парите, поради много свидетели;2. За да се вдигне повече шум по телевизията, а после да се извинят тихомълком, че уж са имали грешна информация.Във всеки случай виковете на Иванчева към журналистите : "Пари няма!" ме навежда на мисълта, че милиционерите на Цецко пак са се окъкали ...

146

Анонимен

преди 6 години

Няма никакъв сценарий, има белязани пари. Оттърване няма.

145

Жо

преди 6 години

АКО ВСИЧКО това е сценарий, то нещата стават много "дебели". Защото изпълнител но сценария беше българското Министерство на вътрешните работи и Комисията за борба с корупцията. А тези институции са подчинени на "Тримата шишковци"

144

Анонимен

преди 6 години

Иванчева е свикнала да стриже хората.....

143

Анонимен

преди 6 години

Десо, Десо....хитра лисицооооо.

142

Анонимен

преди 6 години

Как пък все на соц. боклуциите им подгвърлят по колите пари, а те ни лук яли ни лук мирисали.

141

АНТИ

преди 6 години

ГЕРБ изЧЕЗнаха ги много милиони,ГЕРБ изЧЕЗнаха ги много милиони,а електората вятъра да гони,а електората вятъра да гони.

140

Анонимен

преди 6 години

Госпожата няма за какво да се притеснява. Излиза през парадния вход на панделата, качва се в маршрутката за Гърция и от там чартъра за Южна Африка. И това само в случай, че не успее да се уреди с "липса на доказателства".

139

Анонимен

преди 6 години

С тоя червения съд и прокуратура не очаквайте Деса далаверата да влезе зад решетикте.

138

Анонимен

преди 6 години

Няма друг начин,освен да се протестира,защото съд,прокуратура,служби,адвокатура е в ръцете на ГЕРБ,всичко е техни ръце и не може да има справедлив процес,тази женица ще я смачкат.Няма друг начин,освен масов протест,хораааа!Тя е подготвяла закон за забрана на застрояването на зелените градинки и са и свили номер с покупа,за да я елеминират и ГЕРБ да разчисти пътя на турската фирма да строи в Младост.Няма и гръб или партия,който да я защити,защото е независим кадидат.

137

П.Петров

преди 6 години

По една "нелепа случайност" оказва се , пръв за ареста на кметицата , преди журналистите дори, пуска вест активистът на ГЕРБ Антон Тодоров.Цецко обслужва интересите на турската Гаранти Коза. Въпросът е колко са му бутнали ?

136

Тангра

преди 6 години

Ей най-големия престъпник в тази държава. 4 часа да държат жената да я унижават с белезници в центъра. Това ли ви е най-големия престъпник бе ?Ама какво чудно има. То навремето Христос са го разпнали без вина виновен. Какво до толкова са се променили нещата от тогава. Фарисеитеи са си същите. Не знам тези хора си мислят, че ще живеят вечно. Жалка работа.

135

Анонимен

преди 6 години

А не вуе...

134

АНТИ

преди 6 години

На ляво да тръгна, на дясно ли?Вече незнам на къде.На където погледнат очите мивсичко краде и краде.А гледах напрад, надалече,се бях амбицирал дорида ги настигнем американците,о, майче ще вали!