33

Олег

преди 6 години

https://dnes.bg/rusia/2018/04/09/rusiia-ne-otkri-sledi-ot-himichesko-oryjie-v-duma.373078Това кой го каза, а?

32

Боби

преди 6 години

До 8===о 22Съгласен съм с теб че Кюрдите се биха с ИДИЛ но на север и то само и само за да не им завземе ИДИЛ земите които контролират. Съгласен съм че на Изток Също САЩ ползва Кюрди за пушечно месо.А цялата останала 90% територия на Сирия кой воюва с ИДИЛ и други организации като Ан Нусра и прочие - Иранците Да но са Малко, Руснаците ДА но те са ОЩЕ ПО-МАЛКО е и с 40-50 самолета и мнооого бомбиОпираме ПАК до Армията на АСАД с боеспособните подразделения и с СБИРЩАИН в относителния "ТИЛ"

31

Анонимен

преди 6 години

Много рехаво днес , от Козяк са свили бюджета сигурно , само един гном си пише глупости тука , па и сам си отговаря . Мизерия , кво да прайш.

30

Олег

преди 6 години

Кога лъже Русия, днес или в понеделник?Според мен е непрекъснато.

29

Олег

преди 6 години

Лвров, противоречиш си! След половин ден проверка бяхте сигурни, че няма следи от химическо оръжие. Даже едно нищожество Медж Алгафари твърдеше, че живи хора се правят на трупове. Сега ОЗХО е на проверка и взе да има постновка.Нали в понеделник нямаше следи от химическо оръжие, как стана постановката с русофобската държава? А ако приложим действията Ви по случая Скрипал вие с какви доказателства сте? А?

28

Калеко Алеко

преди 6 години

Така е товарищ Лавров ... "Постановка" е ... Само че от тези Вашите постановки, на които се връзват само сънародници Ви с ватен.ките и ушан.ките, както и тукашните им "братушки" с каскетите ... !!!

27

Reptile

преди 6 години

САЩ не се вълнува от петрол, не е съвсем точно казано. САЩ не се вълнува от петрола, като суровина. САЩ се вълнува от това - да контролира ЦЕНАТА на петрола и петрола да продължава да се търгува в долари. Надявам се, че осъзнавате, че ако борсите започнат да търгуват в други валути, то голяма част от изкуствено надутият БВП на САЩ ще изчезне МИГНОВЕННО т.е САЩ ще фалират в рамките на няколко години!

26

Анонимен

преди 6 години

До кубанская столицаq ne se prawi na ruskinq grozofilka takawa!

25

кубанская столица

преди 6 години

До TTТук пълно съгласен с вие. Захарова е дура и не може да говори добре. Как Мин. за външни можеше да избираше тя? Любовница е на някой. Ала Лавров не трябва никакви указания. Той прави работа си от Россия

24

Анонимен

преди 6 години

САЩ не се вълнуват от петрол. Имат огромни залежи и седяха затворени до преди 2-3 години. По-Скоро гео политика примесена с морални ангажименти. Всички знаем, че там има морал от ниското до високото ниво. Помогнаха и на нас 89та да излезем от блотото дано успеят и сега .

23

Анонимен

преди 6 години

До 8===оЕ рунаците нямат толкова прецизни ракети , програмирани да взривяват джамий , болници и тук там някоя сватба.САЩ са специалистите в тази област.

22

сланинова

преди 6 години

ЗА БРАТУШКА ВСИЧКО Е ПОСТАНОВКА

21

Анонимен

преди 6 години

До TTА Хилари си е грозна и противна и с грим. Ааааааа и има РОГА , насадени от една стажантка

20

Анонимен

преди 6 години

Докато не си върнат заловените в Сирия командоси от САС, атака няма да има....После ще видим!

19

8===о

преди 6 години

До чукчаНа предната редица на войната с ИДИЛ бяха кюрдите. На които сега са се нахвърлили турция,русия,Иран и пр. и са тотално изоставени от САЩ.русия нанесе щети на ИДИЛ безспорно - но с много много цивилни жертви. Бомбардировките им бяха безогледни и лишени от всякаква прецизност.и русия и САЩ имат интерес от ескалиране напрежението в региона - едно ,че се вдигат цените на петрола а и САЩ и русия са големи производители.Второ ,че елиминират Европа като конкурент със мигрантска криза.

18

TT

преди 6 години

Лавров, ако искаш наистина да уплашиш света,накарай Марчето Захарова да се покаже по ТВ без грим...

17

Свети Ястреб

преди 6 години

Само иддиоти и мриканци могат да вярват на тази прозта постановка с химическото оръжие! Дори когато се разследва най-простото престъпление основният въпрос е Qui bono? - Кой има полза?В този случай кой има полза от това? Чакай да помисля малко ... хммм ... дали може да е Израел?Спомняте ли си, когато се водеше подготовка за война срещу Садам кой беше дал на ООН проби от "химическите оръжия" на Ирак? Разбира се, че беше изралската МОСАД чрез агента на ЦРУ Майкъл Флин. Пак виждаме де-жаву!

16

Анонимен

преди 6 години

Сирия се превръщам във втори Афганистан за ценителите на Бояришник.

15

чукча

преди 6 години

Навлиза се в третия етап на войната в СирияДа си припомним първите два1.До влизане на Русия в Сирия-златните години на Ислямска държава.Американци французи и англичани пак мятаха бомби но след всяка бомбардировка терористите увеличаваха територията си.Дори един ден превзеха 3 града на веднъж.2.След влизане на Русия във войната-останаха малко огнища на съпротива.Американците си откраднаха няколко нефтени полета.3.Създателите на ИД идват да видят кой уби детето им

14

Анонимен

преди 6 години

Тоз дъртофел сега ще ни плаши с мигранти ли? ***.