221

Анонимен

преди 6 години

Поклон пред генерал Колев

220

Анонимен

преди 6 години

Смешно е наистина, че Добрич беше преименуван на Толбухин, а не на да носи името на нашия герой генерал Колев. Съгласен съм, че това е смешно.

219

Анонимен

преди 6 години

ИД не е съставена на религиозен принцип, а на корпоративен - нещо като нашата ДПс или като кърджалиите. В нея има всякакив - шиите, сунити, бербери, араби, дори - християни. те търгуват със САщ и Франция, продават им петрол и диамаманти, същи и произведения на изкуството, а закупуват оръжие и припаси.

218

Анонимен

преди 6 години

266 Ама разбира се...а камикадзетата са идвали тук да се учат от от българския опит на Списаревски и останалите летци....

217

SS

преди 6 години

а какво ли ще стане, ако електрониката на хамериканските ракети вземе, че се обърка, и те треснат евреите или базите в Кипър? А защо не и самите самолетоносачи? Впрочем, тях вече едва ли ще ги има - за това ще се погрижат подводниците от Каспийско море с тумбестите и симпатични хиперзвукови ракетки ...

216

Християнин

преди 6 години

Едва ли ще ме разберете но да опитам: 1. ИД е съставена само от сунити ! 2. Кой подкрепя ИД! 3. Турците също са сунити. 4. Русия си гледа интереса но се и бореше да спаси невинни от ИД. Може да не ви харесва но е факт. 5. Какво се случи с Турция след като свали руски самолет атакувал конвой с петрол от ИД към Турция ? Ами купиха си оръжие за милиарди което не им трябва от кого от врага .. !!!Сега Русия им строи атомна централа ... е извода не е и ние да свалим руски самолет не че има с какво.

215

Анонимен

преди 6 години

262 - Агресията в Крим бе вероломен акт на Русия...тцъ тцъ тцъ.така, някой да помни, че Рейгън обеща, че НАТО няма да се разширява на изток от ФРГ, а Обама поиска и Украйна да влезе в НАТО?Крим било вероломство, а нарушаването на договора за НАТО от Бил Клинтън - не било тц -тцъ-тцъ!А косово където бил Клинтън нападна без решение на ООН не създаде ли прецедент?На това което Путин направи в Крим му се вика превантивна отбрана

214

Ради

преди 6 години

Ама наистина смешна работа с тоя ген.Колев.Още малко ще напишем че митко палаузов и седемте ястребичета са превзели раистагът.Аие да спрем да се ислагаме вече.Желаяви лек ден на всички.

213

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са толкова впечетлени от файтоните от Добрич с картечници, че ги наричат тачанки и после ги използват в гражданската война за да избиват сънародници. Обаче ако питаш някой руски офицер той ще ти каже че тачанката си е руско изобретение, та даже и името му е руско.Затова тези неща трябва да се казват, тъй като са се случили преди 100 години и руските офицери е хубаво да се ограмотяват, особенно един полковник в кремъл, който е забравил много неща

212

Анонимен

преди 6 години

"Агресията в Крим бе вероломен акт на Русия"Нещо като агресията на България срещу Мизия, Турция срещу Анадола и Гърция срещу Пелопонес?

211

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен257А ти за кого говориш ? За демократие от ИДИЛ дето режат детски глави ,на журналисти или за демократа, Абу Сакар ,въоръжен от демократичната общност и България който ядеше черният дроб на убит човек .

210

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТе американците на един самолетоносач превозват повече и по-модернизирана техника от цялата авиация на Русия.Пуск Калибър от гемийка в Каспийско море по едно самолетоносаче... и по-модерната техника от цялата авиация на Русия поема към дъното. Несиметричен отговор!

209

Анонимен

преди 6 години

аз не мога да разбера какво има общо тоука ген. Колев, който се е бил на кон, в една безмислена война, с една вероятна 3 световна война, която се води с модерни оръжия, на друг конитенет, в друг век?

208

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Събрал файтоните в Добрич . а се ,,бил,,с казаците на река Сирет ??? На 400 километра от Добрич ??? Ако си БЪЛГАРИН не пиши глупости ! Учил ли си география и знаеш ли къде е Сирет .Та файтоните,чак на Сирет закарал ?БЕЗУМИЕ !

207

Анонимен

преди 6 години

Кви герои бе ? Герой е тогава, когато направиш нещо за страната и народа си. А не да се биеш в безмислени войни с опустошителен край - победен и разграбен.Говориш за солдатите които избиват деца в Сирия, нали?

206

Анонимен

преди 6 години

Генерал Колев е отровен и убит от австрийски агенти във Виена, за да не издаде военни тайни на Германия.

205

Анонимен

преди 6 години

Навършват се 100 години от победите на генерал Колев, ясно е че руснаците, сърбите и румънците искат да забравят за него.Аз съм БЪЛГАРИН и искам да помня героите ни

204

Даниел

преди 6 години

Права си Ванче и ние попнахме да си измисляме герои като македонците.Наистина смешна истоеия.

203

Боби

преди 6 години

До есиятаерна Корея 214Косово - територия под контрола на ООН - ООН накара Сърбия да си промени Конституцията за да може Косово дори и в състава на Сърбия наистина да е Автономна Област само Юридически и Икономически да е в СърбияХашим Тачи плю на всички тези усилия ПРОВЪЗГЛАСИ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА НЕЗАВИСИМОСТНа следващия ден Косово беше признато от САЩ - Член на СС на ООН с право на ВЕТОСлед преврата в Киев КОЕ ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ВАЖИ В УКРАЙНА ДО ИЗБОРИ? ООН!След РЕФЕРЕНДУМ и ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА НЕЗАВИ

202

Гошо

преди 6 години

До Анонимен 227 Хахахахахахах:) Хахахахахахаха:) Оле майко къв..... на чака.Хахахахаха:)