194

Анонимен

преди 6 години

До Христо И.Поялника 197Когато си ПРЕСТЪПНИК ще си чужденец НАВСЯКЪДЕ.Така и трябва!!!

193

Българина

преди 6 години

То и аз искам 4 бази да се махнат или поне наем да плащат ама на нищо, искам двата теца да не изнасят вече 10 г по 500 млн лева годишно ама на изнасят, искам американските златни концесионери да не плащат 1.5 процента а 25 като в Конго и Румъния, ама на не може... Така че първо имат да ни дават мноого предо ние да им дадем каквото и да било

192

Христо И.Поялника

преди 6 години

Вече сме чужденци в собствената държава.

191

Анонимен

преди 6 години

Ами българските моряци,които работят под чуждите флагове,да не би да знаят какъв нефт карат,кой го е платили за коя държава,ремонтират корабните механизми да вървят и си гледат трудовите договори,току виж и тях арестували заради Сирия или там друга ембаргова държава,на нас плюнките кой дава обяснение какво правят компаниите!

190

Анонимен

преди 6 години

Гнусна история... фашистка страна

189

Анонимен

преди 6 години

Желязко, Желязко ... каква я мислехме, каква стана ...Вместо баровец в София, апартаметче в Манастирски ливади, нов Кашкай на лизинг, сега в съда в Маями и оттам в Гуантанамо ...Лошо Желязко, лошо ...Да беше помислил по-рано. Ако си беше останал в Добрич да продаваш в местната Железария, това нямаше да ти се случи.Е верно - 500 лв там не са като 5000 в София, ама понякога има и рисксове, така да се каже ...

188

ex

преди 6 години

Няма как България да кляка на една държава по-млада от 300 години!Ако екстрадират някой Българин само защото се е трудил в България,който е подписал това споразумение трябва да бъде обесен!Ако там е правил далавери е друго!,но тук е нает по договор по Българското законодателство и да носи отговорност та е подигравка!!!Смърт за този дето не е чел и е подписал този документ !!!Затова ли плащам данъци аз а?!!На този да му плащаме заплата ли?!!!Да екстрадират Българи?!!!ВЪЖЕТО!!!!!!!!

187

(-_-)

преди 6 години

Значи в крайна сметка се оказва, че България пет пари не дава за гражданите си.. И ако някой закъса, независимо от това дали е в правото си - ще го предадат на чужда страна, да правят с него каквото щат?

186

Анонимен

преди 6 години

До друг случайЕ що не кажеш с какво се е занимавал въпросния Красимир Николов, или викаш супер яко ще да е това да изпразваш банкови сметки, ама ако те беше одрусал тебе друга песен щеше да запееш

185

15292

преди 6 години

Извода: Никога не се доверявай и не работи за Кравари!Чуеш ли - "Краварска ф-*** търси да назначи..." пл...ю...й през рамо, чу...кни на дърво и се прекръсти три пъти, и стой надалеч от тях!!!!

184

Анонимен

преди 6 години

Бантустанците не признават закони и документи.Те вярват на честната дума на Желязко и на Агенция ЕЖК (Една Жена ми Каза).

183

Анонимен

преди 6 години

Желяз няма да бъде екстрадран , това е сигурно, защото последствията за правителството ще са жестоки.

182

друг случай

преди 6 години

Вече екстрадиран в САЩ- Красимир Николов 44 г.Ако бъде намерен за виновен, Николов го грози затвор до 100 години и глоба от 3.5 млн. долара.А държавата България си изми ръцете важен е слугинажа!

181

Анонимен

преди 6 години

Арабите са го извъртели яко. Назначили са го директно в американската фирма, а не в българския и клон и са му подали дебел договор, в който е било написано, че за всичко той носи отговорност. Ама кой да чете преди да подписва?

180

Анонимен

преди 6 години

Абе що някой не се опита да регистрира фирма в САЩ по българското законодателство .Ха ха ха - смешници.Ще видят Желяз през крив макарон.

179

Анонимен

преди 6 години

По принцип за тоя е по-добре да го екстрадират, щото там може да постигне споразумение ако окаже съдействие, даже и защита може да получи, а иначе цел живот ще трепери

178

Анонимен

преди 6 години

600г назад в времето)Цръни с синджири водят бели момци и девойки и от дувара скача Крали Марка с сабя дамаскиня и хряс ,хряс, хряс..реже синджирите!!!")))).......в днешно време) цръни момци чакат на летището оковани бели момци и моми за цръно развличение в задморски зандани...булгарски е.ф.ндита водят момците и девойките а помощ от нийде не иде....(плач и край на първа част)

177

Анонимен

преди 6 години

Не сме единни. Не търсим истината и не си защитаваме съгражданите. Затова ще ни наричат лош матрял и ще ни *** кой където свари.

176

Анонимен

преди 6 години

До exвикаш всичко ОК, може така да му дадът и списък с банкови сметки, от които да прехвърля пари насам натам :)))

175

Анонимен

преди 6 години

То е ясно, че го е направил за пари. Полакомил се е за голямата заплата в София, която пък за Добрич си е направо космическа.Но ако е мъж, сега когато го заловиха по бели *** да не плаче, а да се държи достойно.Не разбирам само защо упорито продължават да се премълчават имената на останалите четирима от групата.