56

Анонимен

преди 6 години

Да бе верно, защо държат Юлия, защо не я пуснат та руснаците да се опитат да я убият отново. Този път може и да успеят. Има нещо гнило тук, защо ще се крие някой, който са се опитали да го убият!

55

опитни зайци

преди 6 години

Възможно британския вариант на Novichok не е предизвикал очаквания резултат върху опитните зайци Юлия и Сергей. В следващата серия те ще бъдат отвлечени на още по-сигурно място, за да бъдат продължени експериментите с тях. Този път с New Novichok - още по-убийствен, по-невидим и по-обезмирисен! Пасва на всяка дръжка на врата.

54

минувач

преди 6 години

Ако видите някой да дреме на пейка в парка - ведага да се обадите на Тереза Мей!

53

най-вероятно

преди 6 години

Най-вероятно, за съжаление, Юлка вече не е между живите. Англичаните са я убили, за да прикрият следите си. И баламосват обществеността с някакви фалшиви "съобщения" от нея.

52

Анонимен

преди 6 години

BBC що не *** да я интервюира тази Юлия, ами я крият, че и на руснаците роднини визи не дават да я посетят. Работата много съмнителна взе да става....

51

доброволка

преди 6 години

Юлия е доброволка! Тя доброволно напуснала болницата и доброволно се затворила във военна база, където доброволци доброволно я държат под ключ, и доброволно не я пускат да излезе, и доброволно не и дават да общува с когото си иска.

50

Анонимен

преди 6 години

Сергей и Юлия не умряха, ама заради тях ще умре "велика" Русия.

49

Анонимен

преди 6 години

Абе селската болница веднага с костюми оборудвани ги приеха, че и адекватно лечение предприеха на 3тата минута преди да знаят кои са и с какво са се натровили. Ами ако са яли зелени мухоморки, или са прекалили с дрогата или някой силен английски лосион за вана...то ясно че се подхлъзнаха на лъжата си британците, ами поне да спрат с добавкте, че съвсем се оплетоха... те и техните поданици не вярват между другото...

48

Анонимен

преди 6 години

Вече усилено се говори че Англия държи Скрипал като заложници за да не им падне правителството!

47

ШУМАХЕР :)

преди 6 години

ТЯЛОТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА НО МОЗЪКА ВЕЧЕ ГО НЯМА!

46

Анонимен

преди 6 години

Руски убийци!

45

Анонимен

преди 6 години

Ами не е като да и е за пръв път Русия да убива по този начин. Това си ги влече.

44

Искат ТСВ

преди 6 години

Два сценария за два месеца Скрипал и химическите оръжия на Асад!

43

Анонимен

преди 6 години

След днешния доклад на ОСХО света видя лицето на терористична Русия. Вече всички съмнения паднаха. Не случайно Юлия не иска и да чува за руските убийци.

42

Анонимен

преди 6 години

не възможно е човек да бъде излекуван за няколко седмици ако е бил поразен от БОВ , в противен случай това не е никакво бойно отровно вечество и трябва да почнат да пройзвеждат други вещества

41

некой

преди 6 години

некой в 'безпомощно състояние' на пейка в парка - и идва екипа обурудван да бори 'новичок' - защо ли? можеше да е екипа за махморлук, марихуана, LCD, и доста подобни и далеч по срещо срещани вещества?

40

Анонимен

преди 6 години

Руснаците най-добре знаят защо не са мъртви тези двамата, в Русия е фабрикувана отровата и там си знаят точно какво са преследвали с извършената диверсия; да не се правят на ударени и ехидни дървени философи!

39

Анонимен

преди 6 години

АНГЛИЧАНИТЕ СА ЛЪЖЦИ!!!НО НЯМА ПО-ГОЛЕМИ ИЗМАМНИЦИ И ЛЪЖЦИ ОТ КОМУНИСТИТЕ И ПРИМЕР ЗА ТОВА Е ГЪРЦИЯ КОЯТО Е КОМУНИСТИЧЕСКА И ИЗЛЪГА ЦЯЛОТО ЕС ЗА ДА ВЛЕЗЕ НА ЕВРО!

38

Зелени колеги

преди 6 години

Колкото и да вмъквате очевадни измислици, англичанте честни НЯМА да станат-видя се! Мисля че е достатъчно с носенето на вода от пресъхнали кладенци.

37

Анонимен

преди 6 години

Съпруг обяснява на полицейския инспектор как е станало нещастието с мъртвата му съпруга:"Ами тя беше в кухнята и си мажеше с ножа филия с масло. Но изтърва филията и по закона на Мърфи тя падна с намазаната страна на плочките. После по невнимануе настъпи филията, подхлъзна се и падна върху ножа,който държеше в ръката си. И така седем пъти."