125

Анонимен

преди 6 години

По времето на социализмаСССР е разработвал военнитехнологии , които сега Русиявади като фокусник от ръкавитеси . А западът е със сваленигащи . Как да ви се обясни по-простичко ?

124

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Вече и турските *** отрязаха Русия. На искане на Лавров, Турция да се изтегли от Сирия, Ердоганя му е отговорил, че ще се изтеглят когато те преценя! Чукчите са бити от всякъде!

123

Боби

преди 6 години

До ДА СЕ ПОСМЕЕМ!!!Даже не може да смяташСТИГА СИ СЕ ИЗЛАГАЛ В ЕФИРДоговора предшестващ ЕС е от 1952 годинаНачалото на ЕС може да се каже официално е 1959 годинаОкончателния договор за Еврото 1993 годинаТА ЕС Е НА МАКСИМАЛНО 66 годиниА БРЕКСИТА КАКВО Е АКО НЕ РАЗПАДАНЕ, Не само ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИСКА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС ПРИ СЕГАШНАТА КОНЮКТУРА

122

Анонимен

преди 6 години

Пиндогъзец славен , идида работиш да изкараш некойлев , Пиндосия няма да ти помогне .Всичко сам трябва да си изработиш .

121

Анонимен

преди 6 години

Американски самолетоносачипорят атлантика -- къде сте тръгналихаховци , руските ядрени подводнициправят там кръгчета и вие не гизабелязвате . Ако искат отивате надъното .

120

Анонимен

преди 6 години

Ирак и Афганистан станаха западни страни. Афганистанците и иракчаните вече могат да пътуват свободно на Запад. Паднаха стените берлински, български, унгарски, сръбски, австрийски. Всички хора минават като прелетни ята и стада през Европейската равнина.

119

Боби

преди 6 години

До 8===о 121Ама ЛЕЛЕ колко си ИЗОСТАНАЛ С МАТЕРИАЛАВече 10 години Рф експлоатира дронове ФОРПОСТ - Лицензно копие на Еврейския ХЕРОН - само това стига да беше научил за да провериш фактите си преди да се излагаш в ЕФИРМиГ-31 1975 година е първия в света Изтребител с АФАР на запад АФАР радари за изтребители се появиха две десетилетия по-късноФ-22 има един радар а Су-57 5 броя като два от тях монтирани в крилете както е монтиран радара на Б-2 са АНТИСТЕЛТ работещи в метровия диапазонТолкоз

118

Русия потъва

преди 6 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

117

3M-54Э

преди 6 години

Работата става дебела .... ако грингосите ударят руски обекти, единствената възможност на руснаците е да ударят и то яко с помоща на подводници американските кораби изстрелващи томахавките. Руските ВВС не могат да "сплашат" янките ... корабите имат добро прикритие от въздуха .. а потопяването на кораб от подводница би означавало война и то ядрена, както е известно победители няма да има, просто еди ще умрат първи, другите втори ...

116

Анонимен

преди 6 години

Като гледам картата най-голяматадържава по територия е Русия .Без война към нея се присъединяватнови територии . Пиндосогъзцитекарти не гледат , къде толкоз ум .

115

Анонимен

преди 6 години

Империите се сгромолясват отвътре. Когато в сащ 1 процент има толкова колкото 99 процента, кой ще им се бие в армията, ако неравенството продължи с тези темпове? Трябва да си заздравят държавата отвътре, иначе ще се самоунищожат. Сирия или Русия са им най-малкия проблем.

114

Анонимен

преди 6 години

Сащ са в паника и сега ще гледаметеатро . Ще гледаме и ерозията имв по-дълъг срок . Ще трябва дастанат нормална страна . Коетоозначава спазване на законите .

113

ники

преди 6 години

Абе тази война дали пък няма нещо общо с това, че на Иран им свалиха ембаргото и вече могат да изнасят газ за Европа и близките страни??Кой има сметка Иран да не продават никакъв газ в Европа? Правиш една война и строежите на газопровода се замразяват. Ако във войната се въвлекат много страни, още колко години ще продаваш монополно газ на Европа?

112

jojo

преди 6 години

НАй-добре е руснаците да си стоят там на изток в изолация , както си бяха 50 години. Но с тази разлика че този път ще са сами.Така е най добре за всички. Няма смисъл да се опитват да бъдат част от западния свят, те са просто непоправими.

111

Анонимен

преди 6 години

Епичните западни обещания завършиха със сгромолясване. Москва не вярва на вълчи сълзи.

110

А

преди 6 години

МНОГО ПАРИ СЕ ДАДОХА НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ЗА ОРЪЖИЕ ХРАНА МУНИЦИИ,,РУСИЯ И СИРИЯ БЪРЗО Я ЛИКВИДИРАХА,СЕГА НЯМА КОЙ ДА ПЛАЩА И ГОЛЕМИТЕ БАТКОВЦИ СА ИМАЛИ КОЛОНИИ И ВСИЧКО СА СИ ВЗЕМАЛИ АКО НЕ ИМ ДАДАТ, НАСИЛА, А СЕГА РУСИЯ ИМ ОБЪРКА СМЕТКИТЕ,НЯМА ДА ИМ ИЗЛЕЗЕ РЕВИЗИЯТА,КОЙ ТО НЕ ЗНАЕ ЧЕ РУСИЯ,СССР ПОБЕДИ ХИТЛЕР ДА ЧЕТЕ ПОВЕЧЕ.БАТКОВЦИТЕ СЕ ВКЛЮЧИХА,КАТО ТРЯБВАШЕ ДА ДЕЛЯТ БАНИЦАТА,СЕГА ОБАЧЕ НЯМА БАНИЦА,ТУРЦИЯ СИ ВЗЕ НЕЙНОТО,ДРУГИТЕ ТРЕВА ДА ПАСАТ,НЯМА КЛАДЕНЦИ,НЯМА ДОЛАРИ,ТОВА Е ЦЯЛАТА РАБОТА,.

109

Анонимен

преди 6 години

Това , което е писал Маркссе потвъждава : за неравномерноторазвитие на капитализма ,за войните , за пауперизацията и т. н. Потвърждават го исъвременни изследователикато Тома Пикети .

108

Я па я

преди 6 години

До Hafen die WahrheitПази ги за краварите,те се ***.

107

ДА СЕ ПОСМЕЕМ!!!

преди 6 години

ЕС щял да се разпадне хахаххаЕС съществува от близо 100г. и не се е разпаднал бе тролоевЕ!еврАзийската постановка хахахЕ сори, ама не искам да се напълни България с мюсюмани, китакци, индийци, виетнамци и всякакви азиатци... НИЕ СМЕ ЕВРОПА!!! Айде бегайте...

106

Анонимен

преди 6 години

У.шанки, нали искате война. Ето ви. Вземайте пуканките и сядайте пред PC-тата.