103

Анонимен

преди 6 години

До трева не пасемВече стана така ,че руските мизерабъли започнаха да пасат трева !

102

Информбюро

преди 6 години

Ужас! Гледах по ютюб, невероятна трагедия - има умряла котка и няколко плъха! Русия задмина по жестокост и Чингиз Хан!

101

Анонимен

преди 6 години

vsi4ko e provokaciq.sas cel da ne napuska USA Siriya.

100

лошо

преди 6 години

В Руските бази в Сирия е обявена тревога самолетите се намират на място за бърз старт,системите за ПВО също са в готовност в Дамаск се чуват сирени,съобщи Интер факс.

99

Анонимен

преди 6 години

Градовете в близост до Дамаск са обречени от завладяване от правителствените войски и Асад няма никакъв смисъл да употребява хим.оръжие след като до месец гр.Дума ще е под негов контрол!Умерените главорези имат нужда от вниманието на света за да имат повод САЩ и коалиция да ударят правителствените войски!Това е истината,всичко друго са фалшиви новини.

98

Те са

преди 6 години

До ето доказателстваТова е работа на американците те вършат тези провокации не им е за първи път.

97

Анонимен

преди 6 години

Каквито и клипове да качиш Асад спечели войната в Сирия. САЩ се изтеглят, а на тая пикла с маникюра й кажи другият път да не ходи въобще на снимки организирани от Ал Джазира - медията с произход Катар, основен спонсор на тероризма в Сирия.

96

КГБист Солидарен

преди 6 години

Оставете тез ислямисти, там няма оправия. Кажете кога ще тровим папата?

95

вижте ги в youtube

преди 6 години

ето доказателствата -Breaking News - Syrien: Dutzende Tote bei Luftschlаgen in Ost-Ghuta - Giftgasangriff vermutetКопирайте това заглавие и го поставете в търсачката на сайта ! Клипът е качен преди няколко часа ! Огледайте се в страни ,ще видите и още клипове !ЕСТЕСТВЕНО РУСКИТЕ ДИВАЦИ ЩЕ ОТРИЧАТ ВСИЧКО !

94

бумммм

преди 6 години

Арабските медии съобщават че в средиземно море в Сирийски води са забелязани два Руски бойни кораби,предполага се че са въоръжени с крилати ракети- Калибър който заемат позиция за стрелба охранявани от Руска подводна лодка тип Варшавянка.

93

Българка

преди 6 години

До Българинъ:Браво!

92

Шоп

преди 6 години

Росията смърда!

91

ето доказателства

преди 6 години

YouTube - Breaking News - Syrien: Dutzende Tote bei Luftschlägen in Ost-Ghuta - Giftgasangriff vermutetКопирайте това заглавие и го поставете в търсачката на сайта ! Клипът е качен преди няколко часа ! Огледайте се в страни ,ще видите и още клипове !ЕСТЕСТВЕНО РУСКИТЕ ДИВАЦИ ЩЕ ОТРИЧАТ ВСИЧКО !

90

А бе

преди 6 години

Очевидно брадатите демократи все още имат запаси от хим.оръжие и като стане напечено го употребяват с политическа цел.Или по-точно когато от САЩ им дадат сигнал.Иначе лабораторията им в И.Гута даде фира още миналия месец и това най-вероятно са последни издихания.Американците сигурно са дали обещание за въздушни удари и затова са необходими провокации.Ясна работа.

89

Българинъ

преди 6 години

До РОССИЯ: ***, разкарай се оттука и да не си припарил с проксито ти и сториците плюсчета и минуси които биеш! В азиатската кочинa си имат достатъчно форуми, можеш да си ходиш там, па си лъскай имиджа на злото кремълско джудже на спокойствие! Умирисваш ни на руска мизерия коментарите тука и си нежелан!!!!!

88

Анонимен

преди 6 години

"Военна намеса въз основа на изфабрикувани предлози в Сирия, където има руски военни, може да доведе до най-тежки последици".Това е най-важното и заслужаващо внимание изречение в статията.Който не разбере, ще получи хиперзвуково БЧ на нови физически принципи в кърмата.

87

Анонимен

преди 6 години

Тоя пък гледа плюсове и минуси. България е все още подвластна на русия, за жалост. Според теб тези плюсове и минуси не се ли побутват малко, за да стане ефекта на който си се вързал и ти. Голямата любов към русия вече я няма, след няколкото гафа, направени от сегашния вожд питин.

86

Фалкон

преди 6 години

Потане до заслужилия *** на Съветския Съюз: Другарю товарищ ***, Владимир *** чукал ли се е с яйца днеска?! Интересно, дали е бил отдолу, или са му дали едно столе да се покатери, че да може да бъде отгоре... много интересен въпрос!

85

РОССИЯ

преди 6 години

До мизерници долни.ами като пишат такива глупасти-пропаганда вие им вярвате разбирасе че ще намразите русия.нали сащ помогана на тези държави да получат американска демокрацияи ес ги подкрепят.затова в сърбия либия ирак афганистан виетнам сирия много обичат сащ русия остана сама без.подкрепа истината ше възцарува както със предателя скрипал --отравянето му от русия-картите се обърнаха против англия и все пак ес и сащ защитават англия.тръмп ще ви покаже американската демокрация-колко е сладка

84

инфо

преди 6 години

Терористите в гр.Дума са капитулира ли и са се договорили с САА да напуснат града без оръжия и със семействата им и хоп изведнъж уж хим. атака,САЩ искат да попречат на мира в Сирия и правят подобни провокации.