124

Hiram

преди 6 години

Тия никога не са били тровени:)

123

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 125: "Всичко това несъмнено доказва": Доказва само на тези, които искат да бъде така. А иначе си е доста съмнително.А Скрипал ще го скрият, както изглежда, не за да му спасят живота, а за да не достигнат медиите до него. Току виж казал нещо, което не се връзва с британската версия.

122

гиги

преди 6 години

СТАНАХА ЗА СМЯХКАТО ОМП НА САДАМ и КАДАФИ

121

Историк

преди 6 години

Русия винаги е водила имперска политика и са ни вкарали в две войни. Още през 19 век започват имперска военна агресия на балканите и на 3ти март 1878 със Сан-Стефанския договор се опитват да създадат мини-славянска империя на балканите. За щастие нашите приятели англосаксонците се намесват и така се стига до Берлинския конгрес където осуетяват имперските планове на Русия иначе сега щяхме да бъдем като Крим - да мизерстваме като руснаците и да теглим под ботуша на Кремъл.

120

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя Скрипал, вече не тредни, сега е тренди химическата атака в Сирия от вчера. Има висока увереност сред ЦРУ, че без никакво съмнение хайли лайкли зад химическата атака в Сирия стои Русия.

119

ЦРУ

преди 6 години

Пазете ги от руснаци - гледали сме КРЪСТНИКА и знаем какво искат в кремъл.

118

Анонимен

преди 6 години

Отчитайки, че Русия в миналото е произвеждала това вещество, може да се предположи, че най-вероятно Русия е отговорна за действията насочени срещу Сергей Скрипал и неговата дъщеря. Всичко това несъмнено доказва, че химическата атака в Лондон със сигурност е организирана и извършена от Русия.

117

Анонимен

преди 6 години

Еврейски разборки

116

Анонимен

преди 6 години

Българите винаги ще бъдем с НАТО, САЩ и Европейския съюз! В своята 1300 годишна история българите никога не са живели толкова добре. Днес България при американското партньорство като членка на НАТО и ЕС е най прекрасното място за живот за което българите могат да мечтаят.

115

Анонимен

преди 6 години

"ЩЕ СА ЖИВИ ТРУПОВЕ КАТО ШУМАХЕР"И аз се сещам за един такъв...

114

Анонимен

преди 6 години

Закарат ли ги в Сащ никога Пу.тлер няма да ги намери повече. Чрез програмата за защита на свидетелите са осъдени най-големите бандити в Сащ. А кремълските сатрапи направиха голяма услуга на хамериканците, сега Скрипалови ще им разкажат всичко което знаят за КГБ и разузнаването :)

113

Демократ

преди 6 години

Няма никакво съмнение, че Русия стои зад химическата атака в Лондон. Путин е загубил окончателно подкрепата на руския народ и единственият му шанс да спечели изборите беше да отрови Скрипал и дъшеря му.

112

Анонимен

преди 6 години

ДРЪН ДЪРН!!!СЪЗДАТЕЛЯ НА НОВИПУТИНОК ЗАЯВИ, ЧЕ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ ТОВА ЗА НЕРВНАТА СИСТЕМА, ЧЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НЯМА ЗА МОЗЪКА!!!ЩЕ СА ЖИВИ ТРУПОВЕ КАТО ШУМАХЕР :D

111

111

преди 6 години

Просто искат да заличат следите на голямата лъжа!

110

Анонимен

преди 6 години

На днешния светъл празник определението "западнал", отнасящо се за западняците, звучи все по-разбираемо

109

ВТОРИ ДУБЪЛ

преди 6 години

"ОПИТНИТЕ ЗАЙЧЕТА " СТАВАТ ...........НОВИЧОК АМЕРИКАНЦИ !!!!

108

Анонимен

преди 6 години

А на шофера в Германистан как му е името?

107

Анонимен

преди 6 години

Те отдавна са скрити някъде там и никога не са били тровени. Скандалът е измислен!

106

3

преди 6 години

Тези двамата нищо няма на тях бабо мей мн загрижена за мошеници

105

Анонимен

преди 6 години

Отново КГБ/ФСБ се провали и ги побараха по бели ***. Язък дето толкова ги хвалеше Путин. Всъщност като се замисли човек той и самият Путин е пълен провал за Русия, вместо да я вдигне на крака както се фукаше през последните 18 години натика Русия в миша дупка.