31

Анонимен

преди 6 години

До номер 27 - руснаците са там, защото Сирия официално ги извика да помагат.

30

Вие питате

преди 6 години

Вие питате: Ръководи ли се съюза от САЩ?Ние отговаряме: Не. Води се на повод.

29

КОЙ НИ ПРЕВЗЕ

преди 6 години

До АнонименДА-ПРЕВЗЕХА НИ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ--ТВОЯТА РОДИНА НА КОЯТО СЕ ПРОДАДОХА ДЕДИТЕ ТИ,ТА 500 ГОДИНИ И ТРЯБВАШЕ РУСКАТА ИМПЕРИЯ ДА ГИ ИЗГОНИ ОТ ЗЕМИТЕ НИ,НО НИЕ ТЪПИТЕ БЪЛГАРИ ОСТАВИХМЕ ВАС-ТАЗИ СМРАД ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ--А ТРЯБВАШЕ КАТО ДЕДИТЕ ВИ ДА ВИ ИЗРЕЖЕМ ЗЕЛКИТЕ..ДЖЕТДЪРЧЕ

28

рубладжийски партии

преди 6 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Шаренкова,Явор Дачков

27

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са царе в манипулациите и подмолните войни. Само да попитам каква работа имат в Сирия, за САЩ вече знаем?

26

Анонимен

преди 6 години

Е поне еврейските претенции изчезнаха от сцената, че бяха просто турбонагли, честно.

25

руските некадърници

преди 6 години

за своите проблеми винаги обвиняват запада !Дори дето в 80% от Русия няма нормални пътища и диваците карат по черни пътища и затъват в калта пак "запада е виновен"

24

Страх

преди 6 години

Много ги е страх руснаците , ако имат организиран отпор срещу тях. Газпром също бяга от колективен договор Русия- ЕС. Руснаците искат да ни пързалят по отделно. Затова България плаща с 25% повече за газта отколкото Германия. Оистепенно ЕС се консолидира и ше има и за БГ германски цени за газта.

23

Анонимен

преди 6 години

ТАКА Е, ДВА ДОГОВОРА С ТУРЦИТЕ И ВЕЧЕ СВЕТОВНА СИЛА ЯВАШ, ЯВАШ БАБАТЛЪ

22

Анонимен

преди 6 години

Гонете руските шпиони от България, ако искате един ден да тя да стане цивилизована страна !По-Новичок доказателства за кремълските престъпления изнесени от международната лаборатория вече не са необходими.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Абе и на тебе явно *** са ти "превзели" главата, ама си ходиш с нея!

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Я ПА ТОЯ....................ТОВА ПЪК ОТКЪДЕ-НАКЪДЕ????? Ти ще видиш утре как тоя клоун джонсънчето и терезката КАКВИ ЩЕ ГИ ПЛАЩАТ!!!!!!! Абе, ти от Марс ли падаш? Доколкото знам там все още холивуд не е кацал, за разлика от Луната!

19

"-"

преди 6 години

Дипломатическата война ЕС-Русия: Ръководи ли се съюза от САЩ?--------Без никакво съмнение!Проблемът е, че Пентагона и доскоро ЦРУ играше срещу Тръмп.С новите кадрови промени в тези стуктори, Тръмп се опитва да овладее ситуацията, дали ще успее е друг въпрос.Все още в държавния департамент работят хора на Обама

18

Анонимен

преди 6 години

Никога не сме били братя. От 681 до сега.Освен, че ни превземат 1944г. Нещо си се омотал яко.

17

Анонимен

преди 6 години

Дрисс.бъгъ е част от групировката Инвесторр медиа груп на варненските мутряци ТъИМъ.И децата го знаят.

16

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да се случи, както и да се завъртят нещата България и Русия са братски държави. Можем да се караме, да се бием но, това си е факт.

15

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха.....като гледах как нашите тука се въртяха като пиле на грил ту так, ту иначе.....И АКО НА ТОВА ИМ ВИКАТ "...толкова съгласувано".........то тази тяхна солидарност явно прилича повече на сито, и то с дупки от по метър и петдесет!!! АБСОЛЮТЕН СМЕХ!!!!! Апропо.......да чухте, че краварите са казали тези 60 дипломата които изгониха, че руснаците могат да ги заменят!!!!! Алллоооуууу.........."солидаристите"......да ви имам еуропейската "солидарност"!!! НАПРАВО СТЕ ЖАЛКИ!!!

14

Анонимен

преди 6 години

ЛЕЛЕ, АМЕРИКАНЦИТЕ АКО ТОЛКОВА СЕ ДУЕХА ДОСЕГА ТРЯБВАШЕ ДА ПРЕТЕНДИРАТ НАЙ-МАЛКО ЗА СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА... НАЙ-МАЛКО

13

Анонимен

преди 6 години

Русия да се извини на семейство Скрипал и на Англия, както и да плати кръвнина и всички разходи по разследването по отравянето с Новичок !

12

Анонимен

преди 6 години

Благодаря на САЩ че пречука социализма! БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРИ НА САЩ!