179

Шопо

преди 6 години

Е като знаехте,що направихте,бе белмез !!!

178

1

преди 6 години

Ами ако чистачката, която ги е подгонила, ги беше задържала - голям смях ????? Ниски им заплатите иначе.

177

123

преди 6 години

Абе ние знаехме, ама го пуснахме да ни свърши една *** работа. Ама...

176

За оръжието

преди 6 години

Криминалните престъпници винаги намират начин да се сдобият с оръжие, МВР винаги се проваля а обикновенния спазващ законите гражданин винаги обира пешкира и сметката. Затова е задължително да се дадът по широки правомощия за притежание и ползване на оръжие при самоотбрана!!!

175

Анонимен

преди 6 години

Смятай, добре че в там е работила чистачка, че да ги подгони, че от 60 000 хилядният полицейски щат не е имало кой. Тези са зле на квадрат, всичко звучи като пародия! Ако бяхме бяла държава сега щяха да валят оставки! За съжаление сме си една проста мутренска държава!

174

ист

преди 6 години

МВР са знаели че Пелов ще бяга, но са искали да видят как стават тези работи. Нещо като обучение.

173

Анонимен

преди 6 години

Ми, то по-хубаво самоубити, отколкото да ги храним и сега пак да убият някой.Всъщност такива са законите създадени от БСП!

172

Отново

преди 6 години

На снимките виждам 2ма самоубити и проблема е решен.Нашта полиция ни пази....

171

Баси Държавата!

преди 6 години

Сега не разбрах,МВР шефа ще награди ли с почетен плакет чистачката,която очевидно не е участвала в далаверата и саможертвено е подгонила бандюгите?И в този ред на мисли след предстоящите уволнения в затвора не е ли по добре да се увеличи броя на чистачките-барем затворниците се стреснат.

170

Анонимен

преди 6 години

Имам подозрения че измислиха легендата за чистачкта нинджа която ги била гонела с метлата.

169

Пепи

преди 6 години

Е няма по големи *** и *** от системата на МВР. Ам че едните знаели, другите пък изобщо не си вършат работата. Е какво да кажем на това - ***, ВЪН ОТ МВР, само за пари ревете, а какво правите за тия пари ? НИЩО. Трябва да се изгонят всички некадърници без право да работят държавна работа.

168

Istinata

преди 6 години

Hahaha, a ushevite sa maali kebapcheta s birichka na lafkata dokato bandiugite sa se iznizali s baletna stypka ot pandiza hahahaha Vkaraite malko chasove po fizichesko vyzpitanie na tiq svini ot policiqta che s tiq shkembalaci i baldyri deto sa otprali ne bandit ami invalid ili dyrta baba ne mogat hvana....to biva ugoqvane ama tova e slujba vse pak be rodopa!

167

Анонимен

преди 6 години

Хем са знаели, че се готви за бягство, хем са взели мерки, хем накрая тоз взел, че избягал. Има два варианта - или надзирателите са пълни некадърници, или - по-вероятния - са в схемата. И двата варианта са неблагоприятни за нашето МВР.

166

Анонимен

преди 6 години

А бе Радев,пил ли си си хапчетата?

165

ГАДОРЯН

преди 6 години

Къф Шинген, кфи пет лева. И ква еврозона хаха. Всички служби спят. Поредните братя Избегалеви.

164

Чичо пич

преди 6 години

Малко са им парите на надзирателите искат още,а колко прибират от затворниците и техните роднини един Господ знае и стари жени.А Цецето *** мухи.

163

Анонимен

преди 6 години

За да се докопа затворник с толкова тежка присъда до огнестрелно оръжие означава на някого да са дадени големи пари. Както каза по,-долу коментиращият - това си е добре организирана вътрешна работа.Защо никой от цялата охрана на затвора не е стрелял по тях??

162

Анонимен

преди 6 години

,,Знаехме,че иска да бяга"!,,Знаят,защото те съм им организирали бягството!

161

Кон боб яде ли?

преди 6 години

Абе това МВР е като Уйкипедия....знае всичко и за всички но нищо не-прави😎

160

Прецеденти сме на ЕС

преди 6 години

" Ние знаехме че се готвят да бягат ,ама те взеха че успяха да го направят " ТОВА ГО КАЗВА ДИРЕКТОР НА ЗАТВОР ! А ,аз не се учудвам и Бойко ако го каже това .Сега горките полицай с новите заплати след поредните протести за големи за големи заплати преди няколко месеца ще трябва да си напънат мозъците и туловищата за да ги издирят тези хубавци.Какви председатели на ЕС сме щом тука убиват без проблем бизнесмени, арестуват се собственици защитаващи домовете си от крадци,затворници бягат ей така .