29

Много кока и бело

преди 6 години

Ми как да докажат.Руски учен "участващ" в разработката на новичок почва да ни говори някакви неща от.. САЩ... Тва е много малиумна история.

28

Анонимен

преди 6 години

"От Лондон обаче твърдят, че основната отговорност трябва да бъде поета от Русия."_________________________________________________________________Така можете да разговаряте само с колониалните си васали.Обръщайки се към лондон Лавров каза, че колониално робство вече няма.

27

20 ДЪРЖАВИ

преди 6 години

имали технологията за подобен газ. А ингилизите-експерти на ПРЯК ВЪПРОС от журналист дали са разработвали и те такъв --- НЯМА ОТГОВОР. Също както не отговори посланичката на въпроса дали този случай не е същия като с КОЛБИТЕ на ПАУЪР и БЛЕЪР

26

до 33

преди 6 години

До 33 рубладжийски партииСъвсем кратък списък на глупаците в България - написалият поста под номер 33

25

Анонимен

преди 6 години

За какво се радвате ч.угуни, не се казва че не е русия.

24

Анонимен

преди 6 години

Превеждам на простичките вашингтонски тролери: за да бъде установено от британските лаборатории, че веществото е "Новичок", това означава, че Британия разполага с образци на токсина, както и с формулата му. За да не бъде установен източникът, това означава, че не само Русия е в състояние да го произведе, тоест и Британия е в състояние да го произведе.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Какъв ти средношколец.....такива слайдчета могат да нарисуват и сегашните първолаци! И вервай ми ЩЕ БЪДАТ ПО-ДОБРИ, СМИСЛЕНИ И ЛОГИЧНИ! Тия не стават даже и за детската градина!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Щом е по силите само на държава да го създаде, мисля всички се сещаме коя е държавата...

21

КОЙ, БЕ КОЙ

преди 6 години

трябва сега да подаде ОСТАВКА, А ТЕРЕЗО

20

рубладжийски партии

преди 6 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Шаренкова,Явор Дачков

19

ТИХО НЕ СЕ ЧУВА

преди 6 години

ВИКАЙТЕ по-силно, че НАГЛО-САКСОНЦИТЕ СЕ НАС....ХА

18

ТHE Патриот

преди 6 години

НАТО=ГИБЕЛ!!ТОВА Е ИСТИНАТА!

17

Анонимен

преди 6 години

руски е било е в овесена каша, варили са го и са яли от него и е подейсвало след 4 часа. Типичен нервно паралитичен газ, те така действат казвам ви

16

Анонимен

преди 6 години

Ислямисти та ислямисти ама де да имаше и една статистика колко хора са избили по света тези люде от западна европа заедно с Америка за последните 6-700 години. То и в Ирак имашр бомби ама се оказа че няма, резултат, десетки хиляди убити.

15

Анонимен

преди 6 години

"Не идентифицирахме точния източник"Превод: британските обвинения са отправени без доказателства, а държавите изгонили руски дипломати са изпълнили присъда без съд.

14

всичко е точно....

преди 6 години

Английските учени са доста компетентни и не може да има съмнение, че са установили какъв е произхода на отровното вещество. Ноооо, живет в Англия и работят в Англия. Затова казват половината истина, че веществото няма произход от Русия, а останалата информация я премълчават.... като не могат да установят произхода, да дадат на руснаците проби, те ще им кажат.... т.е. ще потвърдят това което знаят, но не казват...

13

СатаНАТО

преди 6 години

сме предоставили научна информация на правителството, което после използва редица други източници, за да формира заключенията, стигнали до вас", добави той.-Кое точно не вденахте?Естествено, че лабораторията може да даде само анализ за вида на веществото. Службите са намерили откъде идва.

12

Анонимен

преди 6 години

Всички "доказателства", представени от Тереза по делото Скрипал не издържат никаква критика. Странно е да обвиняваш цяла една страна, като показваш няколко слайда, които с лекота може да създаде едва ли не всеки средношколец в Power Point.

11

666

преди 6 години

Ай сега да почнат да връщат дипломатите, които изгониха! И да се извинят на Путин и Русия!

10

гого

преди 6 години

евала, на тоз англичанин, че имаше куража да го заяви , явно е е от феновете на Терито...